in ,

Ζώδια: Υπερβολές φέρνει η αντίθεση Ήλιου με Δία στις 10/6

Προβλέψεις Ζωδίων

Ζώδια: Υπερβολές φέρνει η αντίθεση Ήλιου με Δία στις 10/6

Ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει Αντίθεση με το Δία στο ζώδιο του Τοξότη και μας ωθούν σε λάθη και γκάφες, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού, έπαρσης και υπεραισιοδοξίας, την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019!

Την Δευτέρα 10/6, οι υπερβολές και η υπεραισιοδοξία , μας φέρνουν απώλειες και προβλήματα. Διάβασε την πρόβλεψη σου…

Η όψη αυτή, μας καθιστά υπερβολικούς, υπεραισιόδοξους, σπάταλους, ανυπόμονους, επιπόλαιους, ριψοκίνδυνους και τυχοδιώκτες!

Η δράση μας είναι υπερβολική, αλόγιστη και παρορμητική, γεγονός που θα προκαλέσει σημαντικές απώλειες, αν δεν… μαζευτούμε!

Αποφεύγουμε τάση αχαριστίας και απληστία, προστατεύοντας ό,τι έχουμε αποκτήσει και όχι απαιτώντας περισσότερα!

Ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους, πρέπει να είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, του 2ου δεκαημέρου.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ

Πρόσεξε πολύ τι λες και σε ποιον, μην έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στις κοινωνικές σου επαφές και απέφυγε κουτσομπολιά, γιατί η παρορμητικότητα, μόνο προβλήματα θα φέρει!

ΤΑΥΡΟΣ

Οφείλεις να περιορίσεις άμεσα τις σπατάλες αλλά και τις ανωριμότητες στην συναισθηματική ζωή, πριν αντιμετωπίσεις προβλήματα που εσύ προκάλεσες.

Διαβάστε ακόμα:  Θα Συλλαμβάνεται όποιος τραγουδάει «Μακεδονία Ξακουστή»

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η υπέρμετρη αισιοδοξία σου και η τάση σου για έπαρση, δεν φέρει σοβαρά προβλήματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επιστράτευσε λογική και σύνεση,οπωσδήποτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περιόρισε άμεσα τις υπερβολικές συναισθηματικές σου απαιτήσεις. Επιπλέον μην είσαι υπεραισιόδοξος και παρασύρεσαι ρισκάροντας, για παρασκηνιακούς έρωτες.

ΛΕΩΝ

Φρόντισε η συμπεριφορά σου να είναι αυτή που αρμόζει απέναντι στους φίλους σου και να μην τους θεωρείς δεδομένους, βγάζοντας έπαρση απέναντι τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έπαρση και η υπεραισιοδοξία, θα σου φέρει σημαντικές απώλειες στην καριέρα μετά από λάθη σου, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι συνετός και προσγειωμένος.

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεται να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και την οδήγηση! Επίσης, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιόρισε όσο είναι καιρός τις υπερβολικές ερωτικές απαιτήσεις σου και μην παρασύρεσαι σε έξοδα και αγορές που θα μετανιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι υπερβολικές αντιδράσεις, οι απαιτήσεις και η έπαρση, απέναντι στο σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, δεν θα σου βγουν σε καλό!

Διαβάστε ακόμα:  Τα ζώδια σήμερα 19.12.2018 - Τι φέρνει η Σελήνη Τρίγωνο με Κρόνο και Εξάγωνο με Ποσειδώνα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπάθησε να μην φέρεσαι παρορμητικά στην εργασία σου και κυρίως μην καθησυχάζεσαι για τις υποχρεώσεις που τρέχουν, γιατί θα πιεστείς και θα κουραστείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπάθησε να μην είσαι τόσο εγωκεντρικός, επιπόλαιος και ανώριμος στην συναισθηματική ζωή, γιατί η υπερβολική σιγουριά για τον εαυτό σου, θα σε οδηγήσει σε λάθη!

ΙΧΘΥΣ

Η συμπεριφορά σου σε θέματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια αλλά και παρελθοντικές ιστορίες, τείνει να είναι παρορμητική και ριψοκίνδυνη! Πρόσεχε πολύ!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Νέο ΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: Νέες κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν να ξεπερνάει το 12% η διαφορά με Νέα Δημοκρατία!

Νέο ΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: Νέες κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν να ξεπερνάει το 12% η διαφορά με Νέα Δημοκρατία!

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ! Δυο 16χρόνοι μαθητές από την Ευρυτανία βρήκαν πορτοφόλι με 4.500 ευρώ και το παρέδωσαν στην Αστυνομία

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ! Δυο 16χρόνοι μαθητές από την Ευρυτανία βρήκαν πορτοφόλι με 4.500 ευρώ και το παρέδωσαν στην Αστυνομία