in ,

Ζώδια: Σκάνδαλα φέρνει η Αντίθεση Ερμή με Πλούτωνα στις 19/6! Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Ζώδια: Σκάνδαλα φέρνει η Αντίθεση Ερμή με Πλούτωνα στις 19/6! Ποιοι πρέπει να προσέξουν
Ζώδια: Σκάνδαλα φέρνει η Αντίθεση Ερμή με Πλούτωνα στις 19/6!

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, ο Ερμής στον Καρκίνο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σχηματίζουν Αντίθεση, η οποία αναμένεται σκανδαλώδης! Στις 19/6, ο Ερμής και ο Πλούτωνας σχηματίζουν Αντίθεση, παρασύροντας μας σε μεγάλα λάθη σε κουβέντες και μετακινήσεις! Δες τι πρέπει να προσέχεις…

Η τάση μας να παρασυρόμαστε σε λάθη αυξάνεται, όπως και σε παρασκήνιο ή και απαγορευμένες καταστάσεις, οι οποίες τώρα κορυφώνονται!

Πρόκειται για μία περίοδο, όπου γινόμαστε εσωστρεφείς, καχύποπτοι, μυστικοπαθείς και θα βλέπουμε παντού εχθρούς!

Πολλές συζητήσεις θα προκαλέσουν παιχνίδια εξουσίας και αντιπαραθέσεις για την επικράτηση προσωπικής γνώμης, θα βαρύνουν την ατμόσφαιρα και πολλές σημαντικές σχέσεις δεν θα γλυτώσουν την ρήξη!

Γενικά τα λόγια και οι κουβέντες που θα ακουστούν, θα στάζουν… δηλητήριο και επίσης, μεγάλη προσοχή χρειάζονται οι μετακινήσεις, αφού το ρίσκο και η βιασύνη, δεν θα βγει σε καλό.

Η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα εκείνους που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

Διαβάστε ακόμα:  Ζώδια: Προβλέψεις για τα Αισθηματικά των Ζωδίων το Σαββατοκύριακο 29 με 30/6/2019

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Αβεβαιότητα και αμφιβολίες υπάρξουν, που αφορούν κυρίως σπίτι και οικογένεια! Απέφυγε εντάσεις, κρυφές ενέργειες ή λόγια, γιατί θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες. Το παρελθόν επιστρέφει, αλλά μην παρασυρθείς στο λάθος της επιστροφής σε αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην παρασύρεσαι σε ψέματα, υπερβολές και κουτσομπολιά για να πετύχεις αυτό που θες, γιατί θα γυρίσει. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον επιθετικό σου λόγο σε αδέρφια και γείτονες και φρόντισε να οδηγείς προσεκτικά!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Κάποιες οικονομικές δυσκολίες θα προκύψουν, γι’αυτό υπομονή και περιόρισε τα έξοδα σου! Επίσης μην είσαι τόσο απόλυτος και κτητικός στις συναισθηματικές σου σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γίνεσαι υπερβολικά επιθετικός και πιθανόν να κινδυνέψεις να διαλύσεις σημαντικές σχέσεις για σένα αν συνεχίσεις να παρερμηνεύεις οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη ή αντίθεση! Μην είσαι ισχυρογνώμων και μην παίζεις παιχνίδια εξουσίας!

ΛΕΩΝ
Θα υπάρξει αύξηση άγχους, νοσταλγίας, φόβων και μελαγχολίας. Κάνε υπομονή και σταδιακά θα περάσει! Μην είσαι επιρρεπής στις παράνομες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι φίλοι σου τώρα, φαίνονται επιθετικοί στα μάτια σου και δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, όμως αυτό συμβαίνει επειδή προσπαθείς να βγαίνεις πάντα από πάνω! Μην είσαι τόσο καχύποπτος με τον φιλικό σου κύκλο!

Διαβάστε ακόμα:  ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΙ: Δείτε τις απίθανες κατασκευές που μπορείτε να δημιουργήσετε για τον κήπο σας!

ΖΥΓΟΣ
Με πονηριά, νεύρα και καχυποψία, δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα στην καριέρα, αντιθέτως μπορεί να έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα για σένα, όπως για παράδειγμα, την πλήξη της κοινωνικής σου εικόνας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι καχύποπτος με τα πάντα και τους πάντες τώρα και η αισιοδοξία σου μειώνεται απότομα. Πρόσεξε πολύ σε ταξίδια και μετακινήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βλέπεις τα πάντα απαισιόδοξα, ύποπτα και εχθρικά. Έχεις εμμονές, νεύρα και έντονη κτητικότητα σε όλες σου τις σχέσεις. Ερωτικά προσπάθησε να κρατηθείς ήρεμος και λογικός και οικονομικά να κόψεις τα περιττά έξοδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να μην παρερμηνεύεις τα λόγια του συντρόφου, μην είσαι τόσο καχύποπτος μαζί του και απέφυγε εντάσεις και σκληρά λόγια! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστευτείς καμία καινούργια ερωτική ιστορία, τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καθημερινότητα σε κουράζει, όπως και η εργασία σου! Προσπάθησε να φερθείς όσο πιο τίμια και τυπικά μπορείς στη δουλειά σου και άσε στην άκρη τα κουτσομπολιά, γιατί τίποτα δεν μένει κρυφό.

Διαβάστε ακόμα:  Εσείς κοιμάστε και ο φούρνος σας καθαρίζεται! Ένα μοναδικό κόλπο που εξαφανίζει καμένα λίπη, χωρίς να κάνετε σχεδόν τίποτα!

ΙΧΘΥΣ
Ο έρωτας τώρα σε γοητεύει γιατί έχει το πρόσωπο της παρανομίας ! Μην ξεχνάς πως όσο σκληρά ή επιπόλαια θα φερθείς, το ίδιο και θα λάβεις αργά ή γρήγορα!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Τετάρτη και Παρασκευή τα νύχια να μην κόψεις. Γιατί το έλεγαν οι γιαγιάδες;

Τετάρτη και Παρασκευή τα νύχια να μην κόψεις. Γιατί το έλεγαν οι γιαγιάδες;

Πόλεμος της Κορέας: Αυτοί είναι οι 110 Έλληνες που ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΝ 3.000 Κινέζους στο λόφο Χάρρυ

Πόλεμος της Κορέας: Αυτοί είναι οι 110 Έλληνες που ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΝ 3.000 Κινέζους στο λόφο Χάρρυ