Ζώδια Σήμερα 14/9: Ό,τι δεν απέκτησες ποτέ, είναι ό,τι δεν πoθnσες αρκετά

137

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Με τη Σελήνη και τον Δία στον Σκορπιό να αυξάνουν στο μέγιστο τις επιθυμίες και τους πόθους μας, είναι πολύ πιθανό να φτάσουμε και σε βαθύτερες συνειδητοποιήσεις και αλήθειες για όλα αυτά που θέλουμε και δεν έχουμε αποκτήσει.

Μπορεί να μην προσπαθήσαμε αρκετά, να μην ήμασταν σίγουροι ή απλά να μην τα ποθήσαμε τόσο πολύ, όπως αρχικά πιστεύαμε.

Τώρα, μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε μέσα μας τι πραγματικά επιθυμούμε και τι μας προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση.

Είναι στο χέρι μας να εκμεταλλευτούμε τις συνθήκες, να μεθοδεύσουμε τις κινήσεις μας και να τα καταφέρουμε, άλλωστε η μέρα, εκτός από καλοπέραση, προσφέρει και τις ευκαιρίες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, πρωταγωνιστείτε και θα το κάνετε για πολύ καιρό ακόμα, οπότε, τώρα που έχετε εύνοια, φτιάξτε το σχέδιο κατάκτησης του οποιουδήποτε στόχου σας. Με τη δύναμη της πειθούς και την ισχυρή σας θέληση, θα περάσει το δικό σας και αναίμακτα.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι εκτιμήστε ό,τι έχετε, φροντίστε να το διατηρήσετε και μετά κυνηγήστε και το παραπάνω. Μην ξεχνάτε ότι όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα.

Διαβάστε ακόμα:  Τριανταφύλλη Μπουτεράκου – Εξελίξεις: Τι φωτογραφία ανέβασε μετά τον εγκλεισμό στο Δαφνί [φωτο]

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί σας έχει ανοίξει η όρεξη και δεν χορταίνετε εύκολα πια. Είτε ερωτικά είτε οικονομικά, κρατήστε τον έλεγχο, λειτουργήστε με τακτική για να αποκτήσετε τα περισσότερα με τον λιγότερο κόπο.

#AstroQuote of the Day:

www.astrology.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ