ΖΩΔΙΑ: Ρήξεις και καυγάδες φέρνει το Τετράγωνο Ήλιου με Άρη στις 6/6/2020!

ΖΩΔΙΑ: Ρήξεις και καυγάδες φέρνει το Τετράγωνο Ήλιου με Άρη στις 6/6/2020!

Εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις και τα αισθήματα των ζωδίων φέρνει το το Τετράγωνο Ήλιου με Άρη στις 6/6/2020, καθώς και έντονες καταστάσεις στα αισθηματικά μας. Διαβάστε ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν περισσότερο έτσι ώστε να μην υπάρχουν ρήξεις και προστριβές που θα φέρουν δυσάρεστα αποτελέσματα…

Στις 6/6, το Τετράγωνο Ήλιου-Άρη συνοδεύεται από καυγάδες, εντάσεις και λάθη. Δες τις προβλέψεις σου…

Ο Ήλιος στους Διδύμους και ο Άρης στο ζώδιο του Ιχθύ, φέρνουν έντονες καταστάσεις!

Η όψη Τετραγώνου που σχηματίζουν, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020, θα φέρει καυγάδες, υπερβολές, εκρήξεις, οξυθυμία και σκληρότητα λόγω εγωισμού, ιδιοτέλειας και απαιτητικότητας!

Πρέπει να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί και ψύχραιμοι, για να αποφύγουμε ρήξεις!

Εκείνοι που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι τα Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς και κυρίως εκείνοι που ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Κοινωνικές σχέσεις και σχέσεις με αδέρφια, αλλά και γείτονες κλονίζονται λόγω της τάσης σου για καυγάδες. Προσοχή στα κουτσομπολιά, στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Όχι στις σπατάλες γιατί θα έχεις καταστροφικά αποτελέσματα! Προστάτεψε την αισθηματική σου ζωή από εντάσεις και καυγάδες, λόγω της κτητικότητας σου!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ρήξεις και εντάσεις θα υπάρχουν σε όλες σου τις διαπροσωπικές σχέσεις, αν δεν προσέξεις! Όχι στα νεύρα, τα ξεσπάσματα, τον εγωισμό και την απληστία σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νιώθεις κουρασμένος ψυχικά και σωματικά! Προστάτεψε τα μυστικά σου, κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με απαγορευμένους έρωτες!

ΛΕΩΝ
Οι φιλικές σου σχέσεις θα κλονιστούν από κόντρες και καυγάδες, γι’ αυτό κράτα την ψυχραιμία σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η λάθος συμπεριφορά σου, η νευρικότητα και η έπαρση θα προκαλέσει προβλήματα στο τομέα της καριέρας αλλά και της οικογένειας! Μην χαλάς την καλή κοινωνική σου εικόνα!

ΖΥΓΟΣ
Μην παρασύρεσαι σε λάθη λόγω της έκρυθμης συμπεριφοράς σου, σε επαφές αλλά και σε μετακινήσεις! Όχι στα νεύρα και στην βιασύνη σε μηνύματα, επικοινωνίες και οδήγηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αισθηματική σου ζωή κλονίζεται λόγω της τάσης σου να εξουσιάζεις και να ελέγχεις τα πάντα στις σχέσεις σου! Όχι στις λάθος οικονομικές κινήσεις και στην ερωτική ζήλια!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην προκαλείς εντάσεις, τσακωμούς και καυγάδες με το παραμικρό, στην συντροφική ζωή! Θα υπάρξουν πολύ αρνητικές συνέπειες και σοβαρές ρήξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην είσαι εκρηκτικός, βιαστικός και επιθετικός στην καθημερινότητα σου και ιδιαίτερα στην δουλειά, πράγμα που θα σου φέρει απώλειες και αρνητικές συνέπειες! Μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι αρκετά εγωιστής, παρορμητικός, απαιτητικός και εκρηκτικός στην ερωτική ζωή και πολύ πιθανό να χάσεις ευκαιρίες λόγω της συμπεριφοράς σου!

ΙΧΘΥΣ
Οι αναμνήσεις από το παρελθόν σε γυρνούν σε ένα πρόσωπο από τα παλιά, αλλά δεν θα έχεις την ανταπόκριση που θες. Επίσης κράτα την ψυχραιμία σου σε οικογενειακούς καυγάδες!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε περισσότερα