Ζώδια Προβλέψεις: Τι φέρνει η Ανάδρομη ΑΦΡΟΔΙΤΗ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ από 13 Μαΐου – 25 Ιουνίου 2020

Ζώδια Προβλέψεις: Τι φέρνει η Ανάδρομη ΑΦΡΟΔΙΤΗ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ από 13 Μαΐου – 25 Ιουνίου 2020

Η Αφροδίτη μπαίνει ε ανάδρομη πορεία από τις 13 Μαϊού  και θα παραμείνει σε αυτήν την πορεία μέχρι 25 Ιουνίου 2020. Δηλαδή για παραπάνω από ένα μήνα τα ζώδια θα υποστούν τις συνέπειες που για κάποια από αυτά θα είναι σημαντικές. Διαβάστε την ανάλυση του γνωστού αστρολόγου Γιώργου Πανόπουλου που ανέβασε στην σελίδα του στο FB…

Ανάδρομη ΑΦΡΟΔΙΤΗ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ από 13 Μαΐου – 25 Ιουνίου 2020

(ξεκινάει την ανάδρομη φάση της από τις 21ο 50´και φτάνει μέχρι 5ο 20´Διδύμων)

Όλους μας ενδιαφέρει όταν η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη, αλλά ναι, ιδιαίτερα Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς (ζώδια/ωροσκόπους/ πλανήτες σε αυτά ) και φυσικά Ζυγούς και Ταύρους που είναι τα ζώδια που κυβερνάει η Αφροδίτη.

(Οι προηγούμενες φορές που ήταν ανάδρομη στους Διδύμους ήταν Μάιο/Ιούνιο του 2012 και Μάιο/Ιούνιο 2004- θυμηθείτε αυτές τις περιόδους για να δείτε πώς ήταν τα πράγματα τότε για να πάρετε μια ιδέα για το τώρα. Ένας κύκλος ολοκληρώνεται).

Η ανάδρομη Αφροδίτη μας δίνει την ευκαιρία για μια αποστασιοποιημένη ερμηνεία των σχέσεων. Μας δίνει τη δυνατότητα να παρατηρήσουμε τον εαυτό μας και κομμάτια του που συνήθως σε μια πρώτη ματιά είναι καλά κρυμμένα.

Αυτές οι πλευρές μας συνήθως είναι εντελώς αντίθετες από αυτές που πιστεύουμε ότι έχουμε και μπορούν να δημιουργήσουν βαθιές συναισθηματικές αναταράξεις.

Πολλά λάθη μπορούν να γίνουν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φάσης της Αφροδίτης κυρίως γιατί έρχονται στην επιφάνεια νέα δεδομένα που έλειπαν από την καθημερινότητά μας.

Η ένταση δημιουργείται από τη διάσταση που υπάρχει ανάμεσα στο αξιακό σύστημα, τα αισθήματα, τις προσωπικές αρέσκειες και απαρέσκειες και το είδος των δεσμεύσεών που έχουμε.

Η ξαφνική ανισορροπία μπορεί να οδηγήσει στην αντίθετη πλευρά δημιουργώντας σοβαρές συγκρούσεις στις σχέσεις.

Η ανάδρομη Αφροδίτη λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός σε κάθε πρόβλημα σχέσεων, ενώ είναι πιθανόν να συντελεστούν τόσο βαθιές και μυστηριώδεις αλλαγές που πολλές φορές δεν συνειδητοποιείς τι συνέβη παρά μετά από αρκετούς μήνες.

Ιδανικά είναι μια εποχή περισυλλογής που μπορεί να επικεντρωθεί στη συνειδητοποίηση των προσωπικών και δημιουργικών αναγκών μας- ποιες είναι οι ανάγκες μας, πώς μπορούν να ικανοποιηθούν, από ποιους, με ποιο τρόπο, με τι αντίτιμο και τι πλεονεκτήματα;

Τι σημαίνει δέσμευση, πώς διατηρείται και ανανεώνεται μια σχέση, πότε τελειώνει μια σχέση; Πώς μπορώ να αισθανθώ δημιουργικός, πότε, με τι;

Πώς μπορεί να βρει διέξοδο η δημιουργικότητα μου, ποια είναι τα ταλέντα μου; Από πού και πώς αντλώ αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση;

Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι μια περίοδος που χρειάζεται να εξερευνήσεις τις επιθυμίες σου για αγάπη, συντροφικότητα και την ικανότητα να πάρεις και να δώσεις.

Ανάγκες και τροφή. Τι σε τρέφει συναισθηματικά και ποιες είναι οι συναισθηματικές ανάγκες σου;

Όλοι έχουμε σχηματίσει μια ιδανική εικόνα των σχέσεων αλλά είναι με την ανάδρομη Αφροδίτη που πέφτουμε στα βράχια της πραγματικότητας.

Είναι μια εποχή που βρίσκεις λάθη, σφάλματα, αδυναμίες, ρωγμές, ελαττώματα στη συμπεριφορά των άλλων που σε ενδιαφέρουν και αντιμετωπίζεις τη σκοτεινή πλευρά των σχέσεων. Το ίδιο κάνουν πιθανόν και οι άλλοι που σε ενδιαφέρουν και τότε ακούγεται το «μπαμ».

Η Αφροδίτη στην ανάδρομη φάση της δημιουργεί καταστάσεις, περιστάσεις, γεγονότα που επαναφέρουν περασμένες απορρίψεις και συναισθηματικό πόνο, πρωθύστερες αντιδράσεις σε ανάλογα προβλήματα και δυσάρεστες μνήμες που είναι εντελώς ακατάλληλες στην παρούσα φάση.

Έχεις την ευκαιρία να σταματήσεις το μοτίβο μιας συγκεκριμένης σου αντίδρασης σε μια συγκεκριμένη περίσταση. Το έκανες χθες, μην το κάνεις και σήμερα.

Η αγάπη, η κατανόηση και η ευθύνης της δέσμευσής είναι τα συστατικά που βοηθούν ώστε η βάρκα των σχέσεων να μην τσακιστεί στα βράχια αλλά να επιτρέψουν τις απαραίτητες προσαρμογές και τροποποιήσεις στις σχέσεις.

Να σημειώσω ότι ναι τα ζώδια που επηρεάζει αυτή τη φορά η Αφροδίτη- τα μεταβλητά- μπορούν να προσαρμοστούν ευκολότερα σε νέες συνθήκες, να επιδείξουν μεγαλύτερη ευελιξία και δέχονται καλύτερα τις αλλαγές.

Βεβαίως διακρίνονται και για την ανυπομονησία τους, την δυσανεξία τους στη σταθερότητα και τη διάρκεια ενώ η ασάφεια ως προς το τι θέλουν δημιουργεί πολλές φορές δυσφορία και αίσθηση ανικανοποίητου.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φάσης της Αφροδίτης έχουμε τρία τετράγωνα (δύσκολες και πιεστικές όψεις) μεταξύ της Αφροδίτης στους Διδύμους και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς: 3 Μαΐου- 20 Μαΐου- 27 Ιουλίου- που δημιουργούν επί πλέον παρενέργειες. (Οι ημερομηνίες είναι όταν οι όψεις είναι ακριβείας γεγονός που σημαίνει ότι η επιρροή τους μπορεί να διαρκεί κάποιες μέρες πριν και μετά από αυτές).

Το αποτέλεσμα των τετράγωνων μπορεί να είναι: Εξιδανίκευση- Ρομαντικός έρωτας- Ψευδαισθήσεις- Αυταπάτες- Κρυφές σχέσεις- Αγάπη χωρίς όρους- Παραμύθι- Έλλειψη ορίων- Έλλειψη διάκρισης μεταξύ πραγματικότητας και ευσεβών πόθων- Προσδοκία ενός θαύματος- Θαύμα.

Αυτές οι περίοδοι επιβαρύνουν επί πλέον την ένταση που ήδη υπάρχει εξ αιτίας της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης αφού στερούν τη διαύγεια, την ευθυκρισία, τη λογική, την αντικειμενικότητα.

Επίσης εκτός από τις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις που επηρεάζονται να μην ξεχνάμε και ότι η ανάγκη για ψευδαισθήσεις διαχέεται και στις κοινωνίες ενώ η πραγματικότητα έρχεται να κατεδαφίσει εξωπραγματικές προσδοκίες ή να μας επαναφέρει βιαίως στο ρεαλισμό της καθημερινότητας μέσα από ειδήσεις, αποκαλύψεις, σκάνδαλα, δηλώσεις, παραπλάνηση και ανακοινώσεις.

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του πλανήτη της Αγάπης μπορεί να επιβραδύνει και να δημιουργήσει παράσιτα στις συντροφικές, ερωτικές, ή και σε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις.

Η διέλευση της Αφροδίτης στους πολυεδρικούς Διδύμους δημιουργεί ένα επί πλέον πρόβλημα αφού βάλλεται η επικοινωνία: οι λέξεις γίνονται ακατανόητες, σκοτεινές, με διπλά μηνύματα, λάθος πληροφορίες, ψεύτικες.

Οι λέξεις με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους κρύβουν δεν φανερώνουν, μπερδεύουν δεν λύνουν, οπότε επανάλαβε, πες δύο φορές τι εννοείς, προτίμησε ζωντανή συνομιλία κι όχι γραπτή, βεβαιώσου ότι ό άλλος κατάλαβε επακριβώς τι είπες, γίνε κυριολεκτικός, σαφής, διαλλακτικός.

Διαπραγματεύσου. Αν έχεις αμφιβολίες ρώτα ξανά, ζήτα διευκρινήσεις, μην αφήνεις ερωτηματικά και σκοτεινά σημεία. Μην απαιτείς. Έχεις όσο δίκιο έχει κι ο άλλος. Η αλήθεια πολλές όψεις, μην το ξεχνάς κυρίως τώρα.

via

Διαβάστε περισσότερα