in ,

Ζώδια: Προβλέψεις για τα Αισθηματικά των Ζωδίων το Σαββατοκύριακο 22 με 23 Ιουνίου 2019

Προβλέψεις Ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 22 με 23 Ιουνίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για τα Αισθηματικά των Ζωδίων το Σαββατοκύριακο 22 με 23 Ιουνίου 2019
Προβλέψεις Ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 22 με 23 Ιουνίου 2019

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο. Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες γεια σας, πάμε σε ένα πιο ήρεμο και πιο συναισθηματικό διήμερο, αφήνοντας πίσω μας εντάσεις, καυγάδες και όλη εκείνη την εσωτερική αναστάτωση που είχαμε.

Ο Ήλιος εγκαταλείπει τον Δίδυμο και περνά στον Καρκίνο, πράγμα που σημαίνει πως μας απασχολεί η οικία μας, η καρδιά μας και γινόμαστε πιο εσωστρεφείς.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 22 με 23 Ιουνίου 2019

Επίσης το διήμερο αυτό η Σελήνη θα βρίσκεται στον ονειροπόλο Ιχθύ, καιρός λοιπόν να αφήσουμε την λογική στην άκρη και να κάνουμε σχέδια σύμφωνα με τα αισθήματα μας. Ένα άλλο αστρολογικό γεγονός που δείχνει να μας επηρεάζει το Σαββατοκύριακο αυτό είναι η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία, μια θετική όψη που υπόσχεται νέες γνωριμίες στους αδέσμευτους ή υλοποίηση ερωτικών σχεδίων σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Πάμε να δούμε όμως λοιπόν ξεχωριστά για κάθε ζώδιο, πως θα περάσει το διήμερο αυτό. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 22 με 23 Ιουνίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος από αυτό το διήμερο και έπειτα αλλάζει ζώδιο. Από τον κοινωνικό και επικοινωνιακό Δίδυμο περνά στον Καρκίνο και σε καλεί να ασχοληθείς με θέματα που καθορίζουν την ψυχολογία, την οικογένεια και γενικότερα το σπίτι σου. Αν στη σχέση σου κυριαρχεί μια ανασφάλεια ή το μέλλον σας είναι κάπως θολό, το διήμερο αυτό είναι κατάλληλο να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα και να θέσετε νέες βάσεις στη σχέση σας μα κυρίως πιο γερές. Άνοιξε τα χαρτιά σου μην φοβάσαι.

Αν Κριέ μου έχεις μείνει εδώ και καιρό μόνος-η αυτό το διήμερο είναι κατάλληλο για εσένα να «σοβαρευτείς». Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο, βασική προτεραιότητα λοιπόν είναι να ξεκαθαρίσεις ανάμεσα σε όποιες γνωριμίες έκανες το τελευταίο διάστημα και να επικεντρωθείς σε ένα μόνο άτομο προκειμένου να δημιουργήσεις σχέση. Άναψε το πράσινο φως λοιπόν στο πρόσωπο που σου αρέσει πιο πολύ και θα δεις την ανταπόκριση που αποζητάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Το διήμερο αυτό Ταύρε μου για εσένα, θα έλεγα πως έχει κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις. Οι δουλειές που ίσως σε κουράσουν αλλά θα πρέπει να διεκπεραιώσεις να θυμάσαι πως θα σου απομακρύνουν σαφέστατα ένα μεγάλο βάρος. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι και ερωτικό το Σαββατοκύριακο σου, απεναντίας θα έχεις την συμπαράσταση από τον-την σύντροφό σου. Η Κυριακή είναι μια μέρα ξεκούρασης, χαλάρωσης, βόλτας και καλής κουβέντας με το ταίρι σου.

Για εσένα Ταύρε μου, που δεν έχεις μια σχέση αυτό το διάστημα, το διήμερο αυτό μπορεί να μην χαρακτηρίζεται για τις πολλές εξόδους του όμως μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Ανάμεσα στην καλή παρέα και τους αξιόλογους φίλους δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία. Μια μάζωξη σε φιλικό σπίτι, με καλό φαγητό και παρέα μπορεί να αποδειχθεί μοιραία για την ερωτική σου ζωή, να έχεις το νου σου.

Διαβάστε ακόμα:  Ζώδια: Πάθος και διασκέδαση φέρνει ο Ήλιος στο Λιοντάρι σήμερα 23/7! Ειδικά σε αυτά τα 4 ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία αυτό το διήμερο θέλει μια μικρή προσοχή, σου δημιουργεί μια παρορμητική και αντισυμβατική διάθεση. Οι επιθυμίες σου για αυτό το διήμερο θέλεις να είναι πιο πάνω από εκείνες που σου εκφράζει το ταίρι σου και την έκφραση «βάζω νερό στο κρασί μου» πάει λίγο περίπατο. Μην επιτρέψεις το διήμερο αυτό να προβάλεις μια άκαμπτη ή αδιάλλακτη συμπεριφορά, άκου τις ανάγκες του-της συντρόφου σου.

Για εσένα Δίδυμε μου που είσαι μόνος-η το τελευταίο διάστημα, το διήμερο αυτό είναι αρκετά ευνοϊκό για να κάνεις νέες γνωριμίες και γενικότερα να έχεις την τύχη με το μέρος σου. Το Σαββατοκύριακο αυτό με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία μπορείς να επιδείξεις κομμάτια του εαυτού και της προσωπικότητας σου αρκεί να μην το παρακάνεις βέβαια. Μπορείς να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά να θυμάσαι πως αυτό για να συμβεί θα πρέπει να γίνει μέτρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει πως από τούτο το διήμερο ξεκινά μια περίοδος που θέματα που σχετίζονται με την οικεία θα σε απασχολήσουν. Όταν λέμε σπίτι εννοούμε και την σχέση σου, αυτό σημαίνει πως αν υπάρχουν εκκρεμότητες ή κάτι αρνητικό πλανάτε πάνω από το δεσμό σου σκοπεύεις να το διορθώσεις. Επίσης με την Σελήνη να βρίσκετε στον Ιχθύ, μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου ένα πολύ ονειρεμένο και αξέχαστο διήμερο με πολύ μα πάρα πολύ συναίσθημα να είναι διάχυτο.

Για εσένα Καρκίνε μου που είσαι μόνος-η αυτό το διήμερο και με δεδομένο τον Ήλιο να έχει κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου, αρχίζεις να προβάλεις την ανάγκη σου για τη δημιουργία μιας σχέσης. Προβάλεις το συναίσθημα σου είτε σε κάποιο νέο πρόσωπο είτε σε κάποιο γνώριμο, δεδομένου ότι σου αρέσει, επιδεικνύεις την ανάγκη σου για σοβαρό δεσμό και δεν αποκλείετε καθόλου η ανάγκη σου να βρει πολύ μεγάλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις Ζωδίων για  το Σαββατοκύριακο 22 με 23 Ιουνίου 2019

ΛΕΩΝ

Το διήμερο αυτό για εσένα Λιοντάρι που έχεις μια σχέση αναμένετε ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και άκρως ανανεωτικό. Μιλάμε για ένα Σαββατοκύριακο αρκετά γεμάτο με στιγμές άκρως ενωτικές και ανανεωτικές με το ταίρι σου, μπορείς να εκφράσεις τι νιώθεις για εκείνο αλλά και να λάβεις την συμπαράσταση και το χάδι που το προηγούμενο διάστημα μπορεί λόγω υποχρεώσεων να μην μπορούσε να εκφραστεί με κάποιο τρόπο. Θα σου μείνει αξέχαστο λοιπόν το διήμερο οπότε αφέσου και απόλαυσε το.

Για εσένα που είσαι μόνος –η αυτό το διήμερο αναμένεται καυτό, ετοιμάσου να γνωρίσεις κόσμο και κοσμάκι, να μιλήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις με διαφορετικούς χαρακτήρες και να σε ενθουσιάσει ένα πρόσωπο. Όπως καλά κατάλαβες, μάλλον ήρθε η ώρα να ερωτευθείς και μάλιστα με απίστευτο πάθος και ενθουσιασμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία αυτό το διήμερο και δείχνει να σε επηρεάζει. Σημαίνει πως αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα δεχθείς να κάνεις κανέναν απολύτως συμβιβασμό, τι γίνετε αν το ταίρι σου αν έχει αντίθετα θέλω και όνειρα για αυτό το διήμερο από εσένα; Εδώ μπορεί να έχουμε θέμα. Με σύνεση χωρίς να χρειαστεί να καταπιέσεις τα θέλω σου εντελώς, μπορείς να συζητήσεις ανοιχτά. Μπορεί να βρεθεί κοινή λύση και απόφαση στο πώς θα περάσετε ένα ευχάριστο διήμερο.

Διαβάστε ακόμα:  Βίντεο - ντοκουμέντο από την δράση της "καμόρα των Ρομά" που δρα στην Ανατολική Αττική!

Για εσένα Παρθένε μου, που είσαι μόνος-η αυτό το διήμερο σε επηρεάζει αρκετά μπορώ να πω. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία σε οδηγεί στο να κάνεις νέες γνωριμίες, να προλάβεις τον εαυτό σου και να επιδείξεις κομμάτια του χαρακτήρα που συνήθως άλλες φορές δεν το κάνεις. Μπορείς να κάνεις μια νέα και αξιόλογη γνωριμία – σχέση αυτό το διήμερο, αρκεί να περάσει όλα σου τα τεστ το υποψήφιο αυτό άτομο.

ΖΥΓΟΣ

Είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο αυτό το διήμερο σε κάνει να θες να ασχοληθείς με το σπίτι. Σπίτι για εσένα δεν είναι τα ντουβάρια αλλά οι άνθρωποι και οι στιγμές που περνάς με αυτά. Η σχέση σου λοιπόν είναι το θέμα για εσένα το διήμερο αυτό και το πόσο άνετα νιώθεις μέσα σε αυτή. Κάτι θα αλλάξεις, κάτι θα εκφράσεις ή θα θέσεις επι τάπητος τα θέλω και τα όνειρα σου. Αυτό το διήμερο λοιπόν η σχέση σου και οι γερές βάσεις σε αυτή έχουν μεγάλη σημασία για εσένα.

Για εσένα που δεν έχεις μια σχέση αυτό το διάστημα Ζυγέ μου, να περιμένεις μεγάλες αλλαγές. Η αλλαγή του Ήλιου από τον Δίδυμο στον Καρκίνο σε ωθεί να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις και να κοιτάξεις αυτό το διήμερο να δώσεις τροφή στην καρδιά σου. Αποζητάς να βρεις έναν άνθρωπο στο πλάι σου αλλά να σου αξίζει πραγματικά και δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει ένα πρώτο ουσιαστικό βήμα αυτό το διήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα είναι στον συναισθηματικό Ιχθύ το διήμερο αυτό, ετοιμάσου λοιπόν να περάσεις ένα από τα πιο τρυφερά διήμερα της ζωής σου. Η λογική πάει περίπατο αυτό το Σαββατοκύριακο και πραγματικά σε συμφέρει πολύ, γιατί κάνεις όνειρα με το ταίρι σου για το μέλλον σας, σε απομακρύνει για λίγο από την δύσκολη πραγματικότητα. Ο ρομαντισμός και η ευαισθησία θα είναι εμφανή με κάθε τρόπο αυτό το διήμερο και σίγουρα ο-η σύντροφός σου θα χαρεί ακόμη πιο πολύ με την αλλαγή σου αυτή.

Αν δεν έχεις μια σχέση αυτό το διάστημα Σκορπιέ μου, το διήμερο αυτό είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να βγάλει από την κουραστική πραγματικότητα. Η Σελήνη θα είναι στον Ιχθύ και σου δημιουργεί την ανάγκη να ονειρευτείς και να σχεδιάσεις την ιδανική σχέση στη ζωή σου. Το μυστικό για να βρεις το άλλο σου μισό αυτό το διήμερο είναι ότι έχεις τη διάθεση να ακούσεις και να συμπαρασταθείς σε ένα νέο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την αντίθεση του Δία με την Αφροδίτη αυτό το διήμερο θα σου συνιστούσα να ακούσεις και τι έχει να σου πει το ταίρι σου. Η όψη αυτή σε κάνει να μην θέλεις να συμβιβαστείς σε τίποτε. Βάζεις στόχο για το πώς θα περάσεις το διήμερο αυτό αλλά ξεχνάς να ακούσεις τις ανάγκες και τα θέλω του-της συντρόφου σου. Δεν είναι μια δύσκολη όψη, αν ακούσεις και τη φωνή του ανθρώπου σου, όταν συζητάτε ανοιχτά για τα θέλω σας όλα τότε θα είναι πολύ πιο όμορφα.

Για εσένα Τοξότη μου που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να προβάλεις τον εαυτό σου και να δείξεις τι χαρακτήρας είσαι. Θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα έρθεις σε επαφή με διαφορετικά άτομα. Η αντίθεση του Δία με την Αφροδίτη σε κάνει πιο τολμηρό να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σου αρέσει ή θες εδώ και καιρό.

Διαβάστε ακόμα:  Το 1994 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προειδοποιούσε από τη Βουλή ότι η Ελλάδα θα προσφύγει στο ΔΝΤ [Βίντεο]

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο να έχει περάσει στον Καρκίνο και την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, μιλάμε για ένα διήμερο άκρως συναισθηματικό. Η σχέση σου και το πόσο ισχυρά και δυνατά είναι τα θεμέλια της είναι το ζητούμενο σου αυτό το διήμερο. Αποζητάς με κάθε τρόπο να μάθεις το μέλλον του δεσμού σου, που πάτε και πως θα πάτε μπροστά στο μέλλον. Το να νιώθεις ασφάλεια μέσα στο δεσμό σου είναι κάτι που θα το ξεκαθαρίσεις με ανοιχτή κουβέντα το Σαββατοκύριακο αυτό.

Η Σελήνη περνά στον Ιχθύ το διήμερο αυτό, όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για ένα Σαββατοκύριακο που ο ρομαντισμός και τα όνειρα σε τρομάζουν εσένα το παιδί της λογικής. Ερωτεύεσαι ή νιώθεις πολύ οικεία με ένα πρόσωπο, αρχίζει και σκιρτά η καρδιά σου και ενώ στην αρχή σε ξενίζει το συναίσθημα αυτό, δεν παύει να σου αρέσει από την άλλη. Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο επίσης, ήρθε η ώρα να δεις την ερωτική σου ζωή σοβαρά, έχεις ανάγκη από αγάπη δεν έχεις παρά να την εκφράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσένα Υδροχόε που διαθέτεις μια σχέση το διήμερο αναμένεται αρκετά ευχάριστο, κοινωνικό και με πολύ καλές στιγμές. Είναι ένα ουσιαστικό διήμερο που έχει να σου προσφέρει πολλά και να σε οδηγήσει ακόμη πιο κοντά στο ταίρι σου. Ίσως να μην έχει μεγάλες εξόδους αλλά ζεις ατόφιες και αληθινές στιγμές πλάι στο ταίρι σου, θα είναι λοιπόν ένα από τα πιο όμορφα Σαββατοκύριακα, κάνοντας σε να δώσεις αγάπη αλλά και να πάρεις.

Για εσένα Υδροχόε μου που δεν διαθέτεις μια σχέση, το διήμερο αυτό μπορεί να σου φέρει τη δημιουργία μιας νέας σχέσης και μάλιστα να έχει διάρκεια στο χρόνο. Βγες, κοινωνικοποιήσου και γιατί όχι δείξε εκείνες τις πλευρές του εαυτού σου που δύσκολα προβάλεις. Δείξε τι χαρακτήρας είσαι σε μια παρέα που απαρτίζεται από νέα άτομα, μπορείς να κερδίσεις τον θαυμασμό με απίστευτη ευκολία και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη θα βρίσκετε αυτό το διήμερο στο ζώδιό σου, αυτό σημαίνει πως έρχεται για εσένα και το ταίρι σου ένα άκρως ρομαντικό και ονειροπόλο Σαββατοκύριακο. Θες να οργανώσεις την καθημερινότητα σου και να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο στο ταίρι σου. Η δοτική σου στάση και η έμφυτη σου διάθεση να περιποιηθείς το ταίρι σου, σου αποφέρει καρπούς και σε κάνει να νιώθεις απίστευτα όμορφα. Είναι ένα όμορφο διήμερο για εσένα αρκεί να δώσεις προσοχή στην αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία μιας και σε ωθεί να δώσεις λίγη παραπάνω προτεραιότητα στα δικά σου θέλω.

Το ότι είσαι αυτό το διάστημα μόνος-η δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να περάσεις ένα ερωτικό και ευχάριστο διήμερο. Η Σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη θα είναι σε αντίθεση με τον Δία, αυτό σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να κάνεις σωστή επιλογή. Μην εξιδανικεύσεις ανθρώπους και καταστάσεις, να περπατήσεις το διήμερο αυτό όσο είναι εφικτό με την λογική παρέα και όχι με την φαντασία σου.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Ξεχάστε τις παντόφλες – Αυτές οι αυτοκόλλητες σόλες σας επιτρέπουν να περπατάτε ξυπόλητοι

Ξεχάστε τις παντόφλες – Αυτές οι αυτοκόλλητες σόλες σας επιτρέπουν να περπατάτε ξυπόλητοι

Survivor spoiler 22/6: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού!-video

Survivor spoiler 22/6: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού!-video