in ,

Ζώδια: Προβλέψεις 12 – 15 Αυγούστου 2019. Η Πανσέληνος φέρνει χωρισμούς σε αυτά τα ζώδια!

Ζώδια: Προβλέψεις 12 – 15 Αυγούστου 2019. Η Πανσέληνος φέρνει χωρισμούς σε αυτά τα ζώδια!
Ζώδια: Προβλέψεις 12 – 15 Αυγούστου 2019. Η Πανσέληνος φέρνει χωρισμούς σε αυτά τα ζώδια!

Οι αστρολογικές προβλέψεις 12 – 15 Αυγούστου 2019. Δείτε πως η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα επηρεάσει το ζώδιο σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει έξαρση συναισθημάτων!

Η Πανσέληνος του Αυγούστου αποτελεί αναμφίβολα το σημαντικό αστρολογικό γεγονός των ημερών. Κορυφώνεται την Πέμπτη 15/8/2019 στην 22η μοίρα του Υδροχόου, στις 3:29 μ.μ.

Ο Υδροχόος αναζητά την πολυτέλεια της ελευθερίας, να είναι ο εαυτός του, να μπορεί να ζει χωρίς τα πρέπει και τους συμβιβασμούς που του επιβάλλονται. Στο μυαλό του, ο κόσμος έχει το προσωπικό του στίγμα και τα ιδεώδη του είναι αυτά για τα οποία προτίθεται να παλέψει μέχρι τελικής πτώσης προκειμένου να τα υπερασπιστεί.

Ναι, για τον Υδροχόο όλος ο κόσμος είναι το σπίτι του. Έχει την ίδια άνεση, είτε βρεθεί σε ένα γκαλά με επιφανή άτομα, είτε σε μια ανθρωπιστική εκδήλωση για τη σωτηρία των παιδιών της Σομαλίας. Για την ακρίβεια, στο δεύτερο θα νιώσει καλύτερα, αφού είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλει να κάνει.

Ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει το «Εμείς». Ο Λέοντας απέναντι του το «Εγώ». Κάθε φορά που ισορροπούν, η δημιουργικότητα και το θάρρος του Λέοντα και ο αλτρουισμός του Υδροχόου, μόνο κάτι πολύ καλό μπορεί να αναδυθεί.

Διαβάστε ακόμα:  Ανατpιxιαστικό! Δεν θα πιστεύετε τι πλάσματα υπάρχουν σ' αυτή τη γη! [photos]

Μοντέρνος κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός, που από τη Δευτέρα 12/8/2019 έχει περάσει σε ανάδρομη πορεία, όπου και θα παραμείνει τις 11/1/2020. Πρόκειται να σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα.

Σε κάθε Πανσέληνο, αυτό που κυριαρχεί είναι η εκδήλωση και η έξαρση των συναισθημάτων. Κι εδώ, στον κύκλο αυτόν, κυριαρχεί μια νευρικότητα που, πολλές φορές, με ή χωρίς λόγο, που μας κάνει να αντιδρούμε απερίσκεπτα σε κάθε γεγονός που έρχεται να ταράξει την ισορροπία μας. Και βέβαια, αυτό δεν μας επιτρέπει να δούμε αντικειμενικά τα πράγματα, ώστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να κάνουμε τις σωστές κινήσεις.

Ο Ερμής είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου στον χάρτη της Αθήνας και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν αφορούν στις σχέσεις και στις συνεργασίες, που τον καιρό αυτόν περνούν από διαφόρων ειδών αναταράξεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο.

Το σημαντικό εδώ, είναι πως δεν υπάρχει συναισθηματική σταθερότητα για να μπορέσει να στηρίξει τις όποιες ισορροπίες. Αλλά και τα φώτα (Ήλιος –Σελήνη) εμπλέκονται με τον Ουρανό, από αντισκιά. Θα υπάρξουν ισχυρές συναισθηματικές μεταβολές που θα επηρεάσουν τα γεγονότα και τις σχέσεις. Η διάθεση για ελευθερία είναι αυτή που θα δημιουργήσει ισχυρές μεταβολές στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Διαβάστε ακόμα:  Ζώδια: Εξελίξεις φέρνει το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο από τις 24 Ιανουαρίου

Ξαφνικές ρήξεις και χωρισμοί στο όνομα της αποδέσμευσης από πιεστικές καταστάσεις, είναι αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν το διάστημα που διανύουμε.

Ο Ήλιος και η Σελήνη σχηματίζουν όψη με την Αφροδίτη. Η αγάπη είναι απαραίτητη για να διατηρήσουμε τις ισορροπίες σε αυτόν τον κύκλο. Η Αγάπη αλλάζει, μεταμορφώνει και εξισορροπεί κάθε σχέση που κλονίζεται. Όμως, πρωταρχικό σου μέλημα είναι να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου, αφού αυτή είναι η αρχή για να χτίσεις υγιείς σχέσεις. Μην ψάχνεις τη χαρά και την αγάπη έξω από εσένα ή αλλού… Μέσα σου είναι αυτό που αναζητάς.

Γιατί εδώ είναι μια Αφροδίτη «καμένη» από τον Ήλιο. Μάθε πρώτα να δίνεις εσύ στον εαυτό σου ό,τι χρειάζεται… Μόνο εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου.

Η κοινωνική ζωή είναι ένα μέσον αποφόρτισης από κάθε δυσκολία, μιας και προσφέρεται σε άφθονες δόσεις. Ο Κύκλος αυτός σε καλεί να ανακαλύψεις τα οφέλη του μη συμβιβασμού, της ελευθερίας, του να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, να λες ένα ηχηρό Όχι, αντί ενός συγκαταβατικού και ψεύτικου Ναι. Γιατί έτσι θέλεις και έτσι επιλέγεις. Είναι στο χέρι σου…

Διαβάστε ακόμα:  Τα ζώδια σήμερα 16/8: Το εκρηκτικό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει δυσάρεστα νέα σε αυτά τα ζώδια!

Από την Πανσέληνο αυτή επηρεάζονται οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με το δίλλημα: Εγώ η οι άλλοι; Και η πρόκληση-επιλογή είναι να μπορέσουν να συγκεράσουν αυτό το δίπολο, χωρίς όμως να «ρίξουν» τον εαυτό τους.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
14 προβλήματα υγείας που ντρεπόμαστε να πούμε αλλά χρειάζονται άμεσα ιατρική φροντίδα

14 προβλήματα υγείας που ντρεπόμαστε να πούμε αλλά χρειάζονται άμεσα ιατρική φροντίδα

Χαμός με φήμες ότι τα SMS του 112 χρεώνονται στους παραλήπτες! Τι ισχύει τελικά;

Χαμός με φήμες ότι τα SMS του 112 χρεώνονται στους παραλήπτες! Τι ισχύει τελικά;