in ,

Ζώδια: Πως θα μας επηρεάσει το πέρασμα του Ερμή στον Κριό από 17 Απριλίου έως 6 Μαΐου 2019

Ζώδια Πως θα μας επηρεάσει το πέρασμα του Ερμή στον Κριό από 17 Απριλίου έως 6 Μαΐου 2019

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού στις 17 Απριλίου και θα παραμείνει ως τις 6 Μαΐου ! Πώς θα σε επηρεάσει; Δες τις προβλέψεις του ζωδίου σου από την Αθηνά Βαγενά

Ο Ερμής ξεκινά στις 17 Απριλίου το νέο του «ταξίδι» στο ζωδιακό κύκλο, κάνοντας την είσοδό του στον πύρινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού, τον Κριό! Ο Ερμής , ο πλανήτης που επηρεάζει την ροή της σκέψης, του λόγου,των επικοινωνιών, των συμφωνιών θα παραμείνει στον πύρινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού , τον Κριό ως τις 6 Μαΐου , αξίζει να τονίσουμε εδώ, ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα θα βρίσκεται σε «αμοιβαία υποδοχή» με τον πλανήτη Άρη, προσφέροντας στις επικοινωνίες μας τον αέρα για να μπορούν να έχουν έναν πιο γρήγορο, ενθουσιώδη και αποδοτικό ρυθμό.

Πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής από τον Κριό;

Ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού, θα χαρίσει την νότα του αυθορμητισμού στις επικοινωνίες μας. Η σκέψη θα είναι γρήγορη, η λήψη των αποφάσεων θα γίνεται «εν θερμώ», με ευθύτητα και ειλικρίνεια αλλά … χωρίς υπομονή αλλά και τακτ! Έτσι λοιπόν μπαίνουμε σε μία περίοδο που νέες ιδέες θα τρυπώσουν στο μυαλό μας, χαρίζοντας την φρεσκάδα, την ανυπομονησία και την εκφραστικότητα, θα υπάρξει έντονη κινητικότητα στον επικοινωνιακό τομέα, νέες γνωριμίες και επαφές θα σκορπίσουν τον ενθουσιασμό. Οι ανοιξιάτικες εξορμήσεις θα έχουν αυτό το διάστημα την τιμητική τους, ενώ και οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν τώρα θα έχουν έναν ανάλαφρο και ενθουσιώδη χαρακτήρα, δίνοντας μία ανανέωση και στην κοινωνική μας ζωή.

Δεν θα λείψουν όμως και οι κόντρες και οι καβγάδες, ας μην ξεχνάμε ότι κυβερνήτης του Κριού είναι ο «πολεμοχαρής» Άρης, γεγονός που δηλώνει ότι ο Ερμής από αυτή την θέση,προσφέρει δυναμισμό, δράση, πρωτοβουλία και «ντομπροσύνη» στα επικοινωνιακά μας ζητήματα, όμως θα μας κάνει εύκολα να παίρνουμε «φωτιά» υπερασπιζόμενοι με έντονο και δυναμικό τρόπο το «εγώ» μας!

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν;

Τα ζώδια που θα νιώσουν τον αέρα της ανανέωσης στον επικοινωνιακό τους τομέα θα είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες,Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί, Υδροχόοι).

Κριός
Ώρα για αυθορμητισμό, για επικοινωνία και εκφραστικότητα! Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου και βρίσκεις και πάλι τον αέρα να πάρεις πρωτοβουλίες, να κινηθείς δυναμικά προκειμένου να προχωρήσεις τα προσωπικά σου σχέδια! Μυαλό και Στόμα βρίσκονται σε εγρήγορση το επόμενο διάστημα, παίρνεις πρωτοβουλίες, έχεις σημαντικές συζητήσεις, επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες, κάνεις νέες συμφωνίες, ενώ οι μετακινήσεις σου είναι πιο συχνές. Αξιοποίησε τις φρέσκες ιδέες σου, την εξωστρέφεια, τον ενθουσιασμό, αλλά και τις αναλαμπές ιδεών που μπορούν να σε πάνε ένα βήμα παρακάτω. Σφίξε τα δόντια και πάρε σκληρές αποφάσεις εκεί που πρέπει και όταν πρέπει – ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου- ! Απόφυγε την βιασύνη στον τρόπο έκφρασής σου καθώς και στις μετακινήσεις σου!

Διαβάστε ακόμα:  Είναι αληθινή η φωτογραφία με τα πληγωμένα χέρια πυροσβέστη στην Κινέτα;

Ταύρος
Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, σε βοηθά να ανασυντάξεις λίγο τις σκέψεις σου και να δρομολογήσεις ποιες θα είναι οι αμέσως επόμενες κινήσεις σου! Στον τομέα της εργασίας ,βρίσκεσαι σε επαφές,συζητήσεις ενώ οι εμπνεύσεις της στιγμής σε βοηθούν να προχωράς με επιτυχία τα επαγγελματικά σου σχέδια! Αρκετές στιγμές μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς και να αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις! Αξιοποίησε τις επικοινωνιακές ευκαιρίες που σου δίνονται για να μπορέσεις να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό σου τομέα. Διατήρησε τον ρεαλισμό σου τις στιγμές αρνητικών / απαισιόδοξων σκέψεων.

Δίδυμος
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα ανανεώσει ιδιαίτερα τις κοινωνικές σου επαφές, ενώ θα σε φέρει σε επαφή με νέους αλλά και πιο παλιούς φίλους, γεγονός που θα σου χαρίσει αυθορμητισμό, εκφραστικότητα αλλά και τις ευκαιρίες να περάσεις καλά, ανταλλάσοντας απόψεις και ιδέες… Οι ομαδική και συλλογική δραστηριοποίηση θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ανανεώσεις λίγο τον τρόπο σκέψης σου και να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά. Παράλληλα είναι μία καλή εποχή για να σκεφτείς και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να δρομολογήσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες.

 

Καρκίνος
Με τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού όλη η σκέψη σου επικεντρώνεται στην καριέρα και στους στόχους της ζωής σου! Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου σε βοηθούν να προβάλεις και να εκφράσεις καλύτερα τις ικανότητες και τα ταλέντα σου! Σημαντικές επικοινωνίες, συζητήσεις και συμφωνίες στον τομέα των επαγγελματικών έρχονται για να σου δώσουν την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα! Παράλληλα τώρα, μπορείς με περισσότερο δυναμισμό και αποφασιστικότητα να θέσεις στόχους για την πορεία σου! Εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο , να αναμένεις κάποιες σκληρές αντιπαραθέσεις ή και ρήξεις στον επαγγελματικό σου τομεά κοντά στις 2-3 Μαΐου.

Λέων
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού σε κάνει να βρίσκεις και πάλι την αισιοδοξία, την θετική σκέψη αλλά και την επιθυμία να κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου! Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου θα είναι γεμάτο επικοινωνίες, ενώ πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις και κάποιο ταξίδι! Η περίοδος κρίνεται ευνοϊκή για να αποκτήσεις περισσότερη γνώση και εμπειρία, να υπογράψεις συμφωνητικά, να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους αλλά και να επεκτείνεις με τον καλύτερο τρόπο τα προσωπικά σου σχέδια! Η συμμετοχή σου σε κάποιο σεμινάριο/ εκπαιδευτικό πρόγραμμα ευνοείται. Η αλλαγή θεώρησης των καταστάσεων θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις την ανάπτυξη των προσωπικών σου σχεδίων. Νέες γνωριμίες και στον αισθηματικό τομέα ευνοούνται ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Διαβάστε ακόμα:  «Καλούμε το λαό να μην παραδώσει τα σπίτια του»: Όταν ο Καμμένος καλούσε σε εξέγερση κατά πλειστηριασμών

Παρθένος
Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού και ως τα τέλη του Μάρτη, εσύ μπορείς να γίνεις πιο διεκδικητικός και αποφασιστικός σε υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου αλλά και τα θέλω σου! Τα χρέη μπορεί να τρέχουν όμως αυτό το διάστημα θα μπορέσεις μέσω κάποιου διακανονισμού να βρεις λύσεις και να αντιμετωπίσεις τις εκκρεμότητές σου! Δώσε προσοχή στην κτητική και απόλυτη στάση σου που μπορεί να γίνει η αιτία να εκδηλωθεί θυμός και ένταση στις σχέσεις σου

Ζυγός
Με τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού μπαίνεις σε μία περίοδο φίλε μου Ζυγέ, που επικοινωνείς, συζητάς, σκέφτεσαι και εκφράζεις με κάθε τρόπο τις σκέψεις και τις ιδέες σου στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Είναι το ιδανικό διάστημα για να πάρεις πρωτοβουλίες που αφορούν την ένωσή σου με άλλους ανθρώπους …Μπορεί να δεχτείς μία πρόταση, να κάνεις μία συνεργασία, είτε να υπάρξει μία γνωριμία ή μία αισθηματική εξέλιξη που θα σε ικανοποιήσει! Τώρα μπορείς να βγεις για λίγο από τα διλήμματα και να αποφασίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις αλλά και για να βρεις λύσεις σε θέματα που σε προβλημάτιζαν στον τομέα των σχέσεων! Το «κλειδί» της επιτυχίας σου αυτό το διάστημα είναι η ικανότητά σου να μπορείς να μπεις περισσότερο στην θέση των άλλων, ακούγοντας την δική τους πλευρά.ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Σκορπιός
Μπαίνεις σε μία περίοδο που οι ρυθμοί στην καθημερινότητά σου θα είναι πιο γρήγοροι, αφού οι επαφές,οι συζητήσεις στο κομμάτι το εργασιακό θα σε παρακινήσουν είτε για ένα νέο ξεκίνημα,είτε για κάποιες ανακατατάξεις! Είναι μία καλή περίοδος για να σκεφτείς,να βρεις λύσεις αλλά και να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις επαγγελματικές εκκρεμότητες. Είναι μία καλή περίοδος για να κάνεις ένα πλάνο και να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις σου! Παράλληλα το διάστημα μπορεί να πραγματοποιήσεις κάποιες εξετάσεις που θα αφορούν την φυσική σου κατάσταση είτε μπορεί να πάρεις την απόφαση να κόψεις και κακές συνήθειες ! ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Τοξότης
Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό,φέρνει την Άνοιξη και στην καθημερινότητά σου , αφού αυτή την περίοδο θα είσαι όλο με συζητήσεις,επαφές, συναντήσεις που θα αφορούν τον έρωτα,την διασκέδαση και την απόλαυση! Ναι είναι μία καλή εποχή για διασκέδαση και φαίνεται ότι οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις αυτό τον καιρό θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά! Τα φλερτ δεν λείπουν, ενώ οι συζητήσεις με το πρόσωπο που είσαι ερωτευμένος-η σε βρίσκουν πλήρη ικανοποιημένο! Παράλληλα είναι μία καλή εποχή για να έχεις πρωτοπόρες και δημιουργικές ιδέες, να ασχοληθείς περισσότερο με την τέχνη και το μεράκι σου, ή ακόμα και να έρθεις πιο κοντά με τα παιδιά σου (αν είσαι γονέας). Λίγο προσοχή στις οικονομικές σπατάλες για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, γιατί ο παρορμητικώς τρόπος σκέψης σου μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές που θα έχουν το κόστος τους! ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Αιγόκερως
Με τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού, μπαίνεις σε μία περίοδο σκέψεων και συζητήσεων που αφορούν τους πολύ προσωπικούς τομείς της ζωής σου, ιδιαίτερα το σπίτι και την οικογένεια. Είναι η ιδανική εποχή για να προσεγγίσεις τους οικείους σου, να λύσεις διαφωνίες, να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να επικοινωνήσεις πιο εποικοδομητικά με τους δικούς σου ανθρώπους. Επιπλέον διευθετείς ζητήματα που αφορούν ακίνητη ή οικογενειακή περιουσία ή παίρνεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν την προοπτική σε αυτούς τους τομείς. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, οι μέρες κοντά στις 2 με 3 Μάιου είναι αρκετά πιεστικές, με δυσάρεστες ειδήσεις ή και σκληρές αποφάσεις που αφορούν καριέρα / προοπτική / προσωπικές υποθέσεις. ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Διαβάστε ακόμα:  Ομοιοπαθητική για πονόδοντο, κρυολογήματα, τσιμπήματα, ηλίαση, ναυτία των ταξιδιωτών

Υδροχόος
Η περίοδος της επικοινωνίας, της εκφραστικότητας, των συναντήσεων και των συμφωνιών έφτασε για σένα φίλε μου Υδροχόε! Το μυαλό θα κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, τα τηλέφωνα θα χτυπούν περισσότερο από ότι πρώτα, ενώ η διάθεσή σου θα είναι να επικοινωνήσεις,να μετακινηθείς ή ακόμα και να ταξιδέψεις! Κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις θα αρχίσουν να εξελίσσονται πιο γρήγορα και οι νέες γνωριμίες (φιλικές ή αισθηματικές) δεν θα λείψουν! Είναι μία καλή περίοδος για να προχωρήσεις και να υπογράψεις σε επαγγελματικές προτάσεις, να έχεις χαρούμενα νέα που θα σου χαρίσουν ενθουσιασμό. ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Ιχθύς
Ο Ερμής περνά στον Κριό και εσύ σκέφτεσαι,κουβεντιάζεις ή και κάνεις συμφωνίες που αφορούν τον τομέα των οικονομικών σου! Η περίοδος είναι κατάλληλη για να εξετάσεις προτάσεις και τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημα σου! Σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείς να πάρεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες ξεφεύγοντας από την αδράνεια! Μεγαλύτερη προσοχή στους οικονομικούς συνεταιρισμούς αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δείτε πως θα καλλιεργήσετε ντομάτες με φυσικό και εύκολο τρόπο! Σε 10 μέρες σίγουρα αποτελέσματα-video

Power of love spoiler 174 Σάλος σήμερα στο σπίτι της αγάπης! Η Μαρία Μπακοδήμου στήνει ΚΑΛΠΕΣ για...-video

Power of love spoiler 17/4: Σάλος σήμερα στο σπίτι της αγάπης! Η Μαρία Μπακοδήμου στήνει ΚΑΛΠΕΣ για…-video