in ,

Ζώδια: Επικίνδυνες κόντρες και πάθη φέρνει η Αντίθεση Άρη με Πλούτωνα στις 20/6

Προβλέψεις Ζωδίων 20/6

Ζώδια: Επικίνδυνες κόντρες και πάθη φέρνει η Αντίθεση Άρη με Πλούτωνα στις 20/6
Ζώδια: Αντίθεση Άρη με Πλούτωνα στις 20/6

Αρκετές θα είναι οι ερωτικές παρασπονδίες, τα απότομα ξεσπάσματα και οι κατά μέτωπο επιθέσεις, τα παιχνίδια εξουσίας και οι τάσεις έντονης χειραγώγησης! Επικίνδυνες κόντρες και πάθη με την Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, στις 20/6! Δες πως επηρεάζει, το Ζώδιο σου…

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, ο Άρης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σχηματίζουν, μία αρκετά έντονη και σκληρή όψη Αντίθεσης!

Είμαστε αρκετά επιρρεπείς σε λάθος πάθη και αλόγιστες ισχυρές παρορμήσεις! Για τον λόγο αυτό, επιμένουμε στην λογική, προσπαθούμε να μην παρεκτραπούμε σε πάθη, λάθος έρωτες, ισχυρούς καυγάδες, σκληρότητα, όπως επίσης και σε λάθος οικονομικούς χειρισμούς!

Προσπαθούμε να μην «σπάσουμε» τις αναστολές μας και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα σοβαρούς τσακωμούς, λάθος ερωτικές ιστορίες και παράλογα έξοδα!

Αποφεύγουμε ζήλια και κτητικότητα και προσέχουμε τον τρόπο σκέψης και έκφρασης μας, για να μην έχουμε αρνητικές εκβάσεις!

Οφείλουμε να προσέξουμε ακόμα περισσότερο, ιδίως αν ανήκουμε στους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου!

 

Διαβάστε ακόμα:  Μήπως πονάει η Μέση σας και νιώθετε συνεχώς Κουρασμένοι χωρίς να ξέρετε τον λόγο; Αν Ναι, τότε έχετε έλλειψη από…

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Οφείλεις να προσέξεις οπωσδήποτε την επιθετική συμπεριφορά σου σε οικογένεια και σπίτι. Απέφυγε τσακωμούς και εντάσεις που μπορεί να φέρουν οριστικές ρήξεις σε συγγενικές σχέσεις. Πες όχι σε έναν παρελθοντικό έρωτα, για να μην πληγωθείς!

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπάθησε αυτήν την περίοδο, να μην μπλέκεσαι σε εντάσεις, τσακωμούς και κουτσομπολιά. Προστάτεψε την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες και να προσέξεις οποιαδήποτε μετακίνηση σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Απέφυγε όσο μπορείς ζήλια και καταπίεση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, ώστε να αποφύγεις ρήξεις! Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις και περιόρισε τα έξοδα σου!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπάθησε οπωσδήποτε οπωσδήποτε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και τα ξεσπάσματα σου! Γίνεσαι υπερβολικά επιθετικός, παράλογος και ορισμένες φορές, βγάζεις κακία στα λόγια σου!

ΛΕΩΝ: Υπάρχει περίπτωση να σε επιβαρύνουν άγχος, φοβίες και ψυχολογική πίεση, τα οποία προέρχονται κυρίως από κάποιες έμμονες σκέψεις και συγκαλυμμένη οργή! Απέφυγε απαγορευμένα, παράνομα πάθη και κουτσομπολιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα με φίλους και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις, αλλά είναι στο χέρι σου να αποφθεχθούν, αρκεί να φερθείς έντιμα, ψύχραιμα και ήρεμα.

Διαβάστε ακόμα:  5 Εύκολες ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο της κουζίνας

ΖΥΓΟΣ: Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός σε καριέρα, οικογένεια, αλλά και στην κοινωνική σου εικόνα. Πες όχι σε υπερβολικές αντιδράσεις και λάθη, για να μην εκτεθείς και για να γλιτώσεις προβλήματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξε μεγάλη προσοχή στα πάντα που αφορούν τα ταξίδια ή τις μετακινήσεις που σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις τώρα! Απέφυγε λάθη σε επαφές που έχεις με το εξωτερικό ή με συγγενείς εξ αγχιστείας, λόγω υπεραισιοδοξίας, νευρικότητας και παρορμητικότητας!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πες όχι σε ζήλια, κτητικότητα, καταπίεση, εντάσεις και εμμονές στον έρωτα, γιατί μόνο απώλειες θα σου φέρουν! Επίσης τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες και μην παρασύρεσαι σε απαγορευμένες λάθος ερωτικές ιστορίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συντροφική σου ζωή πλήττεται από ισχυρές εντάσεις, ρήξεις, καταπιέσεις, ζήλια και παιχνίδια εξουσίας! Πες όχι σε πάθη-λάθη και συγκράτησε τα νεύρα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περιόρισε όσο γίνεται, τα εργασιακά λάθη λόγω παρορμητισμού και υπέρμετρου ανταγωνισμού! Προστάτεψε την φυσική σου κατάσταση, την εμφάνιση σου και την ψυχική σου ηρεμία.

ΙΧΘΥΣ: Κάποια μοιραία πάθη, πιθανόν να αποδειχτούν λάθος, λόγω της δικής σου απαιτητικής, εγωιστικής, επιπόλαιης και παρορμητικής συμπεριφοράς!

Διαβάστε ακόμα:  Άντα Λεούση: Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 26/8-1/9 - Τύχη για αυτά τα ζώδια!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Γιαγιά ηλικίας 109 ετών, αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας της! Δεν πάει το μυαλό σας…

Γιαγιά ηλικίας 109 ετών, αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας της! Δεν πάει το μυαλό σας…

Power Of Love spoiler 20/6: Δείτε τον Ρουμάνο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ με τον οποίο ΦΑΣΩΘΗΚΕ η Χριστίνα! Άφωνη η Μαρία Μπακοδήμου-PHOTO

Power Of Love spoiler 20/6: Δείτε τον Ρουμάνο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ με τον οποίο ΦΑΣΩΘΗΚΕ η Χριστίνα! Άφωνη η Μαρία Μπακοδήμου-PHOTO