in ,

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για το σαββατοκύριακο 9 με 10 Φεβρουαρίου 2019

Ζώδια Αστρολογικές προβλέψεις για το σαββατοκύριακο 9 με 10 Φεβρουαρίου 2019

Ένα ακόμη σημαντικό Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών, είναι απρόσμενο και άκρως συναισθηματικό έχει τα πάνω του και τα κάτω του για κάποια ζώδια.

Δεν μπορούμε να το πούμε βαρετό σε καμία περίπτωση αλλά κρύβει κάποια σημεία που θα ήθελα να προσέξετε αγαπημένοι μου φίλες και φίλες.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 9 με 10/2/2019

Αξίζει να σημειωθεί αυτό το διήμερο πως η Αφροδίτη έχει περάσει στον Αιγόκερω όποτε συναίσθημα και λογική θα κοντραριστούν. Την Κυριακή ένα πολύ όμορο εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό μας κάνει να δίνουμε πολύ όμορφες συμβουλές και να αποκτούμε έτσι πολλούς θαυμαστές, επίσης βέβαια θα μπορούσαμε εκείνη τη μέρα να βοηθήσουμε πολύ ένα πρόσωπο που μας έχει ανάγκη. Ο Ερμής θα περάσει την Κυριακή στον συναισθηματικό Ιχθύ με αποτέλεσμα να δίνουμε μεγάλη βάση στις ανάγκες των άλλων. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 9 με 10 Φεβρουαρίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπημένε μου Κριέ για εσένα είναι ένα ιδιαίτερο και σπάνιο θα έλεγα διήμερο. Από την μια ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό σε κάνει έναν πολύ καλό συμβουλάτορα και κάνει το πρόσωπο της καρδιάς σου ή το άτομο που επιθυμείς να προσεγγίσεις να σε κοιτάζει στα μάτια καθηλωμένο. Μαγνητίζεις με τις συμβουλές σου, με την αποφασιστικότητα σου και το θάρρος σου, ακούς το ταίρι σου κατανοώντας το και με απίστευτη προθυμία σκοπεύεις να πάρεις από εκείνο όλα τα βάρη που μπορεί να αντιμετωπίζει.

Είναι ένα καλό διάστημα για νέα γνωριμία, είσαι σε θέση να μοιραστείς πράγματα, ακόμη και να θυσιάσεις κομμάτια της καθημερινότητας σου. Το μόνο που θα σου πω να προσέξεις είναι πως το Σαββατοκύριακο αυτό η Σελήνη από το ζώδιό σου κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο. Δώσε λίγο προσοχή στο να επιδείξεις τα όρια σου, διότι ένα πρόσωπο ίσως σε στεναχωρήσει ξεπερνώντας τα όρια σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διήμερο για εσένα αγαπημένε μου Ταύρε είναι άκρως συναισθηματικό και ρομαντικό. Ο Ερμής εισέρχεται στον ευαίσθητο Ιχθύ και προμηνύονται πολύ όμορφες και αισθησιακές στιγμές ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Δύο πολύ όμορφες μέρες θα περάσεις με τον/την σύντροφό σου και αν σκοπεύεις να εξομολογηθείς τι νιώθεις και να έχεις ανταπόκριση στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Για εσένα που είσαι μόνος-η είναι πολύ καλό Σαββατοκύριακο για να γνωρίσεις νέα άτομα, πρόσωπα που θα υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και ενθουσιασμός. Το μυστικό σου όπλο για το διήμερο αυτό είναι το μυστήριο που εκπέμπεις και που ένα πρόσωπο θα επιθυμούσε πολύ να σε γνωρίσει καλύτερα και να έχει ενεργό (πονηρό) σκοπό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο διήμερο, με πολύ όμορφες συζητήσεις και ωφέλιμες κουβέντες που θα γίνουν με τον άνθρωπό σου. Αυτό το διήμερο είναι πολύ διαφορετικό από τα άλλα, διακρίνεσαι με μια εφευρετικότητα για να ανανεωθείς στη σχέση σου και να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Θα είσαι σε ένταση και θα αποζητάς να την διοχετεύσεις σωστά, θα μοιραστείς με τη σχέση σου ευχάριστες εμπειρίες και σίγουρα ο δεσμός σας μετά το Σαββατοκύριακο αυτό δεν θα μοιάζει τίποτε ίδιο.

Διαβάστε ακόμα:  Masterchef: Κι όμως τον Τζώρτζη τον έχετε δει ξανά στο παρελθόν! Ποιος από εσάς τον θυμάται;

Για εσένα αγαπημένε μου Δίδυμε που είσαι μόνος σου έχω καλά νέα για αυτό το διήμερο, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό αυξάνει κατά πολύ την κοινωνικότητα σου, σε φέρνει στο επίκεντρο μιας συζήτησης και αποκτάς πολύ πιστούς θαυμαστές. Προσοχή σε άτομα που νιώθεις ότι θα έχανες την ελευθερία σου κάνοντας τα παρέα, αν δεις το Σαββατοκύριακο αυτό πως ένα πρόσωπο προσπαθεί να σε γνωρίσει με το ζόρι καλό είναι να δώσεις άκυρο γιατί στο μέλλον θα καταπιεστείς πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σου έχω ευχάριστα Καρκίνε μου για αυτό το διήμερο, καταρχάς να σε ενημερώσω πως ο Ερμής από την Κυριακή περνά στον Ιχθύ και κάνει το Σαββατοκύριακο σου ονειρεμένο. Ευχάριστες και τρυφερές συναντήσεις, έξοδοι με ρομαντική διάθεση και λόγια μέσα από καρδιάς σε ενώνουν με το ταίρι σου. Αφήνεις πίσω σου τις όποιες αρνητικές όψεις σας έκαναν να έχετε εντάσεις στο δεσμό σας. Ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία και θέτετε νέες σταθερές βάσεις στη σχέση σας.

Για εσένα που είσαι μόνος-η σου Καρκίνε μου είναι ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο για να διευρύνεις τον κύκλο σου και να απαρνηθείς αν το επιθυμήσεις την μοναξιά σου. Ο Ερμής περνά στον ευαίσθητο Ιχθύ και αρχίζεις να ονειρεύεσαι και να φαντάζεσαι τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτό το διήμερο δεν αποκλείεται να βρεις τον Βαλεντίνο σου.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό, αυτό το διήμερο για εσένα είναι περίεργο θα έλεγα. Από την μία έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθιερωμένη ρουτίνα και αναζητάς την ελευθερία σου και από την άλλη θες και έχεις την ανάγκη να συμπαρασύρεις το ταίρι σου. Αποζητάς να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να ζήσετε νέες και διαφορετικές εμπειρίες, να ανανεωθείτε και να μπει σε μια νέα τροχιά η σχέση σας. Θα επιτύχεις να σε ακολουθήσει το ταίρι σου αν δεν το κάνεις με πιεστικό τρόπο.

Για εσένα Λιοντάρι που περιπλανιέσαι μόνο σου εδώ και καιρό θα μπορούσες άνετα αυτό το Σαββατοκύριακο να γνωρίσεις ένα θαυμαστή και πολύ καλό ακροατή. Αν εκφράσεις τις απόψεις σου αυτό το διήμερο και δείξεις το μεγαλείο του μυαλού και της ψυχής σου, δεν αποκλείεται καθόλου να έχεις έναν άνθρωπο απέναντι σου που ανά πάσα στιγμή είναι εκεί για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιτέλους! Να και ένα ευχάριστο, όμορφο και ξεκούραστο διήμερο για εσένα. Με τον Ερμή να περνά στον Ιχθύ αλλάζουν πολλά στον τρόπο που επικοινωνείς με το ταίρι σου, αφήνεις λίγο κατά μέρους την λογική σου και δρας με το συναίσθημα σου. Ακούς την καρδιά σου και περνάς με τη σχέση σου ρομαντικές στιγμές, ξεκουράζεσαι επιτέλους και σιγά σιγά βλέπεις ότι η εσωτερική αισιοδοξία ολοένα και μεγαλώνει.

Διαβάστε ακόμα:  Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις του Ιουλίου 2019 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Αν δεν έχεις μια σχέση Παρθένε μου, με τον Ερμή στον Ιχθύ δεν σου υπόσχομαι ότι θα βρεις μέσα στο Σαββατοκύριακο αυτό, όμως θα αρχίσεις σταδιακά να βγαίνεις δειλά δειλά από το καβούκι σου και να επικοινωνείς με έναν διαφορετικό τρόπο με τα άτομα που συναντάς. Μια έξοδος σου μπορεί να σου αποφέρει ευχάριστες γνωριμίες και να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα στα ερωτικά σου.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ, με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, αυτό το διήμερο είναι κάπως περίεργο θα έλεγα διότι καλείσαι να θέσεις τα όρια σου. Επιβάλλεται καμιά φορά να δείξεις τα σύνορά σου, τα όρια της υπομονής σου διότι το ταίρι σου ή το περιβάλλον σου μπορεί να τα υπερβεί. Καλό είναι να μην φτάνεις στο σημείο να χάνεις την υπομονή σου για κάτι που θα έπρεπε να έχεις προλάβει. Μην ξεχάσεις λοιπόν αυτό το διήμερο, προκειμένου να δημιουργηθούν εντάσεις να έχεις κάνει σαφή τι αντέχεις και τι όχι.

Για εσένα Ζυγέ μου που είσαι εδώ και μεγάλο διάστημα μόνος-η και αποζητάς να σπάσει ένα πρόσωπο την μοναξιά αυτή, αυτό το διήμερο δεν θα έλεγα ότι ενδείκνυται. Μπορείς να γνωρίσεις κάποιο νέο άτομο ή να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις με άτομο από το παρελθόν σου, αν το κάνεις αυτό πρόσεξε σε παρακαλώ, διευκρίνισε μέσα σου πρώτα τι είναι αυτό που ζητάς. Όσο πιο ξεκάθαρος-η είσαι τόσο πιο καλά θα είναι για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθησιασμός, ρομαντισμός και παθιασμένες στιγμές αυτό είναι το σκηνικό που συνθέτει η είσοδος του Ερμή στον ονειροπόλο Ιχθύ. Το σκηνικό αλλάζει άρδην στην σχέση σου και προετοιμάζεσαι να περάσεις ένα πολύ τρυφερό Σαββατοκύριακο! Πέρα από την συνεννόηση που δείχνει να αποκτάς με τον άνθρωπο που αγαπάς εκφράζεις επιτέλους και όσα αισθάνεσαι για εκείνο, δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη, αποκαλύπτεις μέχρι και τα όνειρα που κάνεις για το δεσμό σας.

Για εσένα Σκορπιέ μου που δεν έχεις καταφέρει να αποκτήσεις μια σχέση ακόμη, είναι ένα καλό διήμερο ( τώρα με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ιχθύ) να γνωρίσεις άτομα, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να αρχίσει να ανοίγει ο κύκλος τον γνωριμιών σου. Ανάμεσα στο πλήθος υπάρχει περίπτωση να ξεχωρίσεις ένα «πρόσωπο».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό, αυτό το διήμερο για εσένα χαρακτηρίζεται από την μεγάλη σου ανάγκη για ελευθερία και καινοτόμες ιδέες. Εκφράζεις την ανάγκη σου για διαφυγή στο ταίρι σου και νιώθεις ότι είναι επιτακτική ανάγκη να ξεφύγετε από την ρουτίνα και τα συνηθισμένα. Είναι ένα σπάνιο Σαββατοκύριακο που θα γίνει τονωτική ένεση για το δεσμό σου.

Για εσένα Τοξότη μου που είσαι μόνος σου το τελευταίο διάστημα το εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να γίνει μια καλή αφορμή να σου φέρει ένα πολύ αξιόλογο ακροατή. Να εκφράσεις δηλαδή τις ιδέες ή τις απόψεις σου σε κάποιο άτομο και εκείνο να εντυπωσιαστεί. Υπάρχει όμως περίπτωση αυτός ο θαυμασμός να μην περιοριστεί σε φιλικά πλαίσια. Από εσένα εξαρτάται πως θα αντιδράσεις.

Διαβάστε ακόμα:  Ζώδια: Τι εξελίξεις Φέρνει η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 6 Μαρτίου-video

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ποιος σε πιάνει Αιγόκερε μου, από την μια η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου, από την άλλη ο Ερμής και αυτός περνά στον Ιχθύ, όπως καταλαβαίνεις αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι πανέμορφο. Θα περάσεις με τον-την αγαπημένο-η σου δυο πολύ όμορφες και ρομαντικές ημέρες, θα εκφράσεις τις επιθυμίες σου και θα δείξεις με έμπρακτο τρόπο την αγάπη που νιώθεις. Αν επιθυμείς να ξεφύγεις από την ρουτίνα και να κάνετε κάτι διαφορετικό μην περιμένεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ρίξε πρόταση να φύγετε για ένα διήμερο, θα περάσετε υπέροχα.

Είναι ένα φανταστικό και ανατρεπτικό διήμερο για εσένα Αιγόκερε μου που αποζητάς ένα πρόσωπο να σε συναρπάσει. Όλοι οι πλανήτες είναι με το μέρος σου αυτό το Σαββατοκύριακο και το σύμπαν συνωμοτεί να έρθεις σε επαφή με άνθρωπο που θα σε κερδίσει πρωτίστως εγκεφαλικά. Άδραξε την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, διότι το διήμερο αυτό μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην αισθηματική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσένα Υδροχόε μου το διήμερο αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση ήρεμο και συνηθισμένο. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό τα πάντα μπορούν να συμβούν στο δεσμό σου. Μπορεί για παράδειγμα να στην βαρέσει και να πεις στο ταίρι σου φύγαμε διήμερο χωρίς να έχετε προετοιμαστεί καθόλου ή μπορεί να προκαλέσεις ένα απρόοπτο γεγονός και να ανανεωθούν πολύ τα αισθήματα σας. Όπως και να έχει, ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε, να θυμάσαι πως την Δευτέρα τίποτε δεν θα είναι ίδιο στη σχέση σας.

Μοναχικέ μου Υδροχόε για εσένα το διήμερο αυτό θέλει μια προσοχή γιατί από τη μία σε βοηθά το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό πολύ να μιλάς σε μια παρέα και να βρίσκεις θαυμαστές, όμως χρειάζεται να βρεις και έναν τρόπο να αποφορτίζεσαι. Αυτό το διήμερο παρά το ότι κάνεις εντύπωση και γίνεσαι πόλος έλξης και αντικείμενο θαυμασμού ίσως θα πρέπει να εστιάσεις στο να περνάς εσύ πρώτα καλά και όχι να διασκεδάζεις τους γύρω σου.

ΙΧΘΥΣ

Πολυαγαπημένε μου Ιχθύ, αυτό το διήμερο για εσένα γίνεται αχτίδα φωτός και αισιοδοξίας, είναι μια απίστευτη αφορμή να αφήσεις πίσω σου ότι έκανε την σχέση σου δυσλειτουργική. Ο Ερμής περνά την Κυριακή στο ζώδιό σου και όπως κατανοείς είναι ένα αρκετά τρυφερό και αισθαντικό διήμερο για εσένα και τη σχέση σου. Απομακρύνονται τα σύννεφα και τα εμπόδια πάνω από το δεσμό σας και οι καλύτερες μέρες ήρθαν για εσάς.

Η επικοινωνία σου και ο τρόπος που γνωρίζεις ή συνομιλείς με νέα άτομα είναι πολύ πιο ωφέλιμος για το αισθηματικό σου μέλλον. Αγαπημένο μου Ψαράκι που είσαι μόνο σου, τώρα με τον Ερμή να έχει περάσει στο ζώδιό σου, μπορώ να σου υποσχεθώ ότι μπορείς να ονειρεύεσαι και να κάνεις σχέδια για μια νέα ερωτική αρχή.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Επιστήμονες έφτιαξαν χάπι ινσουλίνης για τους διαβητικούς και χαρίζουν χαμόγελα σε χιλιάδες ανθρώπους

Επιστήμονες έφτιαξαν χάπι ινσουλίνης για τους διαβητικούς και χαρίζουν χαμόγελα σε χιλιάδες ανθρώπους

Η αγάπη της μάνας για τα παιδιά της δεν αλλάζει ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αγάπη της μάνας για τα παιδιά της δεν αλλάζει ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ)