ΖΩΔΙΑ 2020: Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΖΩΔΙΑ 2020: Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια
ΖΩΔΙΑ 2020: Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Ζώδια 2020. Διαβάστε αναλυτικά τις αισθηματικές προβλέψεις του νέου έτους για όλα τα ζώδια και όλα τα δεκαήμερα από την αστρολόγο  Αθηνά Βαγενά.

Έρωτας ανίκατε Μάχαν; Ναι αυτό το ερώτημα καλούμαστε να απαντήσουμε το 2020 για τον τομέα της αισθηματικής μας ζωής. Το νέο έτος, δίνουμε την δική μας μάχη για να υπερασπιστούμε και να διατηρήσουμε κοντά μας σχέσεις που πραγματικά έχουν αξία και είναι σημαντικές για τη ζωή μας ή και για το μέλλον μας.

Στην πορεία του έτους παρατηρούμε ότι όλοι οι πλανήτες θα κινηθούν σε ανάδρομη (φαινομενικά) πορεία , γεγονός που θα μας οδηγήσει σε μία πλήρη και ουσιαστική ανασκόπηση στον τομέα των σχέσεων.

Εκτός από τις δοκιμασίες, τις αναθεωρήσεις, τους χωρισμούς, τις επανασυνδέσεις, τις επαναξιολογήσεις, το αίσθημα της μοναξιάς (κάποιες στιγμές), το 2020 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως έτος μοιραίων αλλαγών, που μέσα από δοκιμασίες αρκετές σχέσεις θα κριθούν ως ισχυρές και θα μπορούν να έχουν μία ενωτική και σταθερή πορεία. Στην πορεία του νέου έτους, θα παρατηρήσουμε ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, έτσι λοιπόν αρκετά «καρδιοχτύπια» αυτή τη χρονιά θα υπάρξουν σε ανθρώπους και μεγαλύτερης ηλικίας.

Τυχεροί στα Ερωτικά: Όλα τα Δεκαήμερα της Παρθένου , των Ιχθύων, Καρκίνοι – Αιγόκεροι του 1ου και 2ου δεκαημέρου, Ταύροι – Σκορπιοί 2ου και 3ου δεκαημέρου

Μοιραίες Αλλαγές στις Σχέσεις : Καρκίνοι – Αιγόκεροι, Δίδυμοι – Τοξότες, Λέοντες – Υδροχόοι

Χρονιά Ερωτικής Δράσης και εξέλιξης : Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι

Χωρισμοί: Κριοί, Καρκίνοι Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, Δίδυμοι – Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

Διαβάστε περισσότερα