Ζέτα Μακρυπούλια: Σε ποιον δίνει ΚΑYΤΑ φιλιά στο στόμα μέσα στην πισίνα! ΟΧΙ, δεν είναι ο Χατζηγιάννης!

Ζέτα Μακρυπούλια: Σε ποιον δίνει ΚΑYΤΑ φιλιά στο στόμα μέσα στην πισίνα! ΟΧΙ, δεν είναι ο Χατζηγιάννης!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή, Μιχάλη Χατζηγιάννη με το οποίο είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και όλοι θα περίμεναν να φιλάει αυτόν στο στόμα μέσα στην πισίνα, κάτι όμως που δεν ισχύει!

Και όμως δεν είναι ο Χατζηγιάννης ,ο δράστης του περιστατικού όπως θα δείτε παρακάτω στην φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram, h janui;a paroysi;astria toy ROYK ZOYK.

Στην φωτογραφία η ηθοποιός φοράει ένα κόκκινο ένδυμα και βρίσκεται μέσα σε μια πισίνα φιλώντας στο στόμα ένα δελφίνι!

Και τι δεν θα έδιναν κάποιοι θαυμαστές  της για να βρίσκονται στην θέση του συμπαθέστατου δελφινιού!

Τυχερό το δελφίνι….

View this post on Instagram

Είπα να κάνω μια ταξινόμηση στις φωτογραφίες μου… Η αλήθεια είναι πως δεν εχω καθόλου χρόνο γι αυτό. Νομίζω μπαίνω στην διαδικασία για να εχω την ψευδαίσθηση ότι εχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Δύσκολο project. Χάνομαι στις αναμνήσεις και στα χρόνια… Καταλήγω απλώς να τις κοιτάζω και να θυμάμαι! Ίσως κάποτε τα καταφέρω! Προς το παρόν θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία που είχα κολυμπώντας με δελφίνι! Καλησπερα! ————————————————————————— #καποτε #memories #throwback #dolphins #photoshooting #backstage #adventure @roula.revi #seychelles #experience #traveler #instamemories #instatravel @ymarketakis @segredakis

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on

Διαβάστε περισσότερα