ΖΕΜΑΤΑΕΙ! Η Ιωάννα Τούνη το βάζει ΑΝΑΜΕΣΑ στα πόδια και ρίχνει το instagram! Αντέχετε;

ΖΕΜΑΤΑΕΙ! Η Ιωάννα Τούνη το βάζει ΑΝΑΜΕΣΑ στα πόδια και ρίχνει το instagram! Αντέχετε;

Η Ιωάννα Τούνη δεν καταλαβαίνει ούτε από καραντίνες, ούτε από τίποτα και συνεχώς ανεβάζει φωτογραφίες της στο instagram που ανεβάζουν τον..πυρετό στους θαυμαστές της. Η πρώην παίκτρια του my style rocks  και νυν μοντέλο ,είναι μια παρουσία που συνεχώς απασχολεί το αντρικό κοινό και..

του δημιουργεί φαντασιώσεις που δεν μπορεί να αντισταθεί. Η Ιωάννα με συνεχή χτυπήματα της στο instagram, έχει κάνει όλους τους άντρες να ξεχάσουν την καραντίνα και να ασχολούνται μαζί της!

Και όχι άδικα, αν κρίνουμε από την φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram, όπου κάθεται στο κρεβάτι φορώντας μόνο τα απαραίτητα ενώ είχε βάλει τον φορητό υπολογιστή της ανάμεσα στα πόδια της.

Η φωτογραφία έγινε ανάρπαστη για ευνόητους λόγους…

View this post on Instagram

??HUGE #GIVEAWAY ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ??? Σας κάνω SUPER ΔΩΡΟ τον καλύτερο φίλο που θα μπορούσατε να έχετε στην καραντίνα, το αγαπημένο μου λάπτοπ καιιιιιιιιιιι δύο smartwatch από την @honor_greece με συνολική αξία 1000€ ?? #ΣΟΚΚΚΚ ; 3 ΤΥΧΕΡΟΙ! 1ος➡️?Honor Magic Book 14. 2ος & 3ος⌚️⌚️➡️Honor Magic Watch 2. Για να μπεις στον #ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ : 1️⃣Follow @honor_greece . 2️⃣Follow εμένα @j.touni . 3️⃣Tag 3 άτομα (όσες φορές θες) σε σχόλιο. 1 σχόλιο = 1 συμμετοχή, οπότε κάνε ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχόλια μπορείς (με διαφορετικά ταγκ κάθε φορά) για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις στον διαγωνισμό!!! ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ ?.?:?Στα σχόλια μπορείς να κάνεις ταγκ και τα ίδια άτομα, αλλά είναι καλύτερο να κάνεις διαφορετικά άτομα κάθε φορά επειδή αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσεις (γιατί θα κάνουν ταγκ πίσω και αυτοί εσένα & μπορείτε να συνεννοηθείτε, να πουλήσετε τα δώρα και να μοιραστείτε τα χρήματα ?) ???? ????: Η κλήρωση θα γίνει με εφαρμογή, ώστε να βγουν δίκαια οι 3 νικητές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν δημόσια στο προφίλ μου σε στόρυ & θα γραφτούν και κάτω από αυτό το ποστ με την λήξη του διαγωνισμού στις 22/4. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ❤️➕Σε περίπτωση που δεν είσαι ένας από τους νικητές, μην ανησυχείς! Η #honor διαθέτει τα προϊόντα του giveaway σε έκπτωση για τις επόμενες ημέρες. Βρες το Magic Book 14 στον Κωτσόβολο στα 549€ & το Magic Watch 2 στα 179€ σε όλες τις αλυσίδες τεχνολογίας.

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Διαβάστε περισσότερα