ΖΕΜΑΤΑΕΙ! Η Ιωάννα Μαλέσκου με επικό ΜΠΟYΣΤΟ μόνο για τα μάτια σας! Αντέχετε;

ΖΕΜΑΤΑΕΙ! Η Ιωάννα Μαλέσκου με επικό ΜΠΟYΣΤΟ μόνο για τα μάτια σας! Αντέχετε;

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η δασκάλα που θα επιθυμούσε να είχαμε όλοι μας όχι μόνο στο σχολείο αλλά και σε κάθε εκπαιδευτική μας δραστηριότητα. Η Ιωάννα βέβαια έχει άλλη άποψη διότι πλέον δεν ασχολείται με το αντικείμενο που έχει σπουδάσει αλλά την έχει κερδίσει η τηλεόραση και ο χώρος της..

παρουσίασης αφού κάνει καριέρα ως παρουσιάστρια στο ΚΡΗΤΗ TV. Η εντυπωσιακή από κάθε άποψη Ιωάννα Μαλέσκου είναι το ανερχόμενο αστέρι της Ελληνικής τηλεόρασης και θα αποτελεί διόλου έκπληξη να την δούμε στο μέλλον σε κάποιο από τα κεντρικά κανάλια.

Ως τότε η Ιωάννα δεν μας αφήνει παραπονεμένους αφού ανεβάζει καταπληκτικές φωτογραφίες στο instagram που συγκινούν και τον πλέον αδιάφορο με τα τεκταινόμενα της τηλεόρασης διότι το κορίτσι απλά δεν παίζεται!

Δείτε αυτήν που ανέβασε πριν από λίγο με το θεϊκό ντεκολτέ και προσέξτε την πίεση σας όσοι έχετε τέτοια προβλήματα…

View this post on Instagram

Η ζωή δε γίνεται ποτέ ευκολότερη. Εσύ γίνεσαι πιο δυνατός. Κάντε υπομονή και έχετε πίστη. Εβδομάδα των Παθών αυτή που διανύουμε. Εβδομάδες των Παθών και των πασχόντων, των νουσούντων, των ασυμπτωματικών, των εκλιπόντων, των υγιών.. των πάντων όλες αυτές που πέρασαν , που περνούν και που έπονται. Τι δοκιμασία Θεέ μου..αναρωτιέμαι καθημερινά εγώ, εσείς, ο κόσμος όλος. Υγεία. Ανεκτίμητης αξίας αγαθό. Το εκτιμάμε πια όσο ποτέ (ίσως) άλλοτε. Στέλνω την αγάπη μου και τις πιο θερμές ευχές μου σε όλο τον κόσμο. Κι εσείς που με ρωτάτε, τι έχω πάθει, πού έχω εξαφανιστεί.. Εδώ είμαι. Και δεν εννοώ το instagram. Το κανονικό εδώ. Που δε γνωρίζει γεωγραφικά όρια. Να είστε λοιπόν κι εσείς αληθινά εκεί. Στο δικό σας εδώ. Για εσάς και όσους αγαπάτε. Καλή Ανάσταση!

A post shared by ? Ioanna Maleskou ? (@imaleskou) on

Διαβάστε περισσότερα