ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΜΕ! Η Ασημίνα Ιγγλέζου κέρασε pώγα με διαφανή μπλούζα! Μην το χάσετε

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για τους άντρες που πάσχουν από την καρδιά τους αφού οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media  είναι ότι πρέπει για καρδιακό επεισόδιο. Η εκρηκτική ξανθιά με καταγωγή από την Λαμία είναι ασταμάτητη και παίζει σχεδόν χωρίς αντίπαλο στο instagram όπου το “γλεντάει” καθημερινά με τις φωτογραφίες της.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου ασχολείται με το τρέξιμο όπου μετέχει σε πλήθος αγώνων κάθε έτος και διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα γυναικεία κορμιά στην Ελλάδα.

Δεν είναι τυχαίο ότι  κάτοχος και δύο τίτλων ομορφιάς! Ο ένας στην Ελλάδα ως Miss Grece Globe 2014 και ο αμέσως επόμενος παγκόσμιος τίτλος ως Mrs Best Figure 2014 για τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς ,αμερικάνικης παραγωγής Mrw Globe ,ο οποίος διεξήχθη στην Κίνα στην πόλη Σενζέν εκεί ανάμεσα σε 45 χώρες κέρδισε ως Ελληνίδα τον τίτλο για το καλύτερο σώμα.

Παρά τα 41 έτη της ηλικίας της παραμένει ένα υπέρ όπλο που διαλύει τις αντρικές αισθήσεις.

Τελευταίο κτύπημα της όμορφης Ασημίνας είναι η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram  από το Μιλάνο όπου με μια μια διαφανή εφαρμοστή μπλούζα ..έδωσε πάλι χαρά στους θαυμαστές της που τα είδαν όλα!

Πραγματικά ασταμάτητη!

Διαβάστε περισσότερα