ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ! Το επικό ΜΠΟΥΣΤΟ της Χριστίνας Παππά βγάζει μάτια! Παραμένει ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ

ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ! Το επικό ΜΠΟΥΣΤΟ της Χριστίνας Παππά βγάζει μάτια! Παραμένει ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ

Η Χριστίνα Παππά είναι η ηθοποιός από τον Βόλο που έχει γράψει ιστορία στην Ελληνική τηλεόραση με τη συμμετοχή της σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες και είναι μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς. Η Χριστίνα Παππά έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διότι ήταν και είναι συνεχώς στο στόχαστρο των αντρών.

Η ξανθιά ηθοποιός διαβαίνει αισίως το πεντηκοστό έτος της ηλικίας της και παραμένει μια πολύ εκθαμβωτική παρουσία που ταράζει συνεχώς τα νερά της Μυκόνου όπου κάνει διακοπές τα τελευταία χρόνια.

Με πάνω από 68.000 followers η γνωστή ηθοποιός είναι μια προσωπικότητα που ενδιαφέρει τους χρήστες του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Και είναι λογικό διότι η Χριστίνα Παππά συγκινεί ακόμα τις καρδιές των αντρών με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό της και ενίοτε ρίχνει το instagram..

Δείτε αυτή  όπου βγάζει σέλφι τον εαυτό της και θα καταλάβετε τον λόγο. Το πλούσιο ντεκολτέ της βγάζει μάτια και θα το ζήλευαν πολλές ηθοποιοί που έχουν τα μισά χρόνια της ηλικίας της.

Παραμένει  γυναικάρα η Χριστίνα και μπράβο της!

View this post on Instagram

#justme? ???

A post shared by Christina Pappa (@pappachristina) on

Διαβάστε περισσότερα