Καλλιτέχνιδα δείχνει πώς θα έμοιαζαν οι πριγκίπισσες της Ντίσνεϋ αν ζούσαν το 2017

267

 Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει αρκετές «σύγχρονες» εκδόσεις των πριγκιπισσών της Ντίσνεϋ με τις οποίες μεγάλωσαμε αγαπώντας και θαυμάζοντας.

Αυτή η τελευταία εκδοχή της καλλιτέχνιδας Φερνάντα Σουάρεζ από την Χιλή, ωστόσο, μπορεί να είναι η πιο πετυχημένη από όλες.

Ξεκινώντας από την Βασίλισσα του Χιονιού τον Ιούλιο,

η Σουάρεζ συνέχισε να τις δημιουργίες της με τις 7 κλασικές πριγκίπισσες, προσαρμοσμένες στη σημερινή μόδα.

Αυτές οι σκιτσαρισμένες κοπέλες, φαίνεται να παρακολουθούν βίντεο για πολυτελή χτενίσματα μαλλιών στο YouTube και να ψωνίζουν ρούχα από το Forever 21.

Πιθανόν να βγάζουν φωτογραφίες με τους «πρίγκιπες» τους στο Instagram και όλοι συμφωνούν ότι η NAKED2 είναι η καλύτερη παλέτα σκιών για τα μάτια.

Ω, ναι, πιθανότατα επίσης τρέχουν συνεχώς εκστρατείες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για τα ίσα δικαιώματα των νάνων, της θαλάσσιας άγριας πανίδας και την διατήρηση της μεγάλης γάτας.

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγαπημένη σας πριγκίπισσα εδώ; Η Σουάρεζ εξακολουθεί να εργάζεται στη σειρά και τώρα τρέχει μια ψηφοφορία για το ποιά θα σχεδιάσει στη συνέχεια (η Ραπουνζέλ και η Μερίντα είναι οι επόμενες). Κινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε την απίστευτη δουλειά που έχει ήδη κάνει.

Διαβάστε ακόμα:  Ανδρέας Κονάνος: «Μην ασχολείσαι με το πώς σου φέρονται οι άλλοι, διότι θα αρρωστήσεις. Μάθε εσύ ν’ αγαπάς»

1 Μουλάν

2 Μπελ

3 Άριελ

4 Γιασμίν

5 Ποκαχόντας

6 Χιονάτη

7 Σταχτοπούτα

Πηγή: tilestwra

Διαβάστε την συνέχεια εδώ