Το Skype απαντά στην Zoom με τη λειτουργία βιντεοδιασκέψεων! Νέα εποχή στις βιντεοκλήσεις!

Το Skype απαντά στην Zoom με τη λειτουργία βιντεοδιασκέψεων! Νέα εποχή στις βιντεοκλήσεις.

Στην περίοδο της καραντίνας του κορονοϊού είχαν την τιμητική τους οι βιντεοκλήσεις αφού δεν επιτρεπόταν ούτε οι συναντήσεις με φίλους αλλά ούτε και τα επαγγελματικά meeting με συνεργάτες. Πράγματι οι βιντεοκλήσεις αυτή την περίοδο μας έσωσαν αφού υπερτερούν σε παρά πολλά σημεία έναντι των παραδοσιακών κλήσεων.Όμως την περίοδο αυτή μαίνεται ένας τεχνολογικός “πόλεμος’ μεταξύ των δυο εταιρειών που ασχολούνται με τις βιντεοκλήαεις, τς Skype και της Zoom

Την ώρα λοιπόν που το momentum ανήκει αναμφίβολα στη Zoom, το πλέον δημοφιλές videoconferencing app της κρίσης, επιτρέποντας ως και σε 100 ανθρώπους να συνδέονται ταυτοχρόνως, το Skype δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω.

Το Skype απαντά στην Zoom με τη λειτουργία βιντεοδιασκέψεων

Σταθμός στην ιντερνετική επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων ήδη από τη δοκιμαστική του έκδοση το 2003, η αγαπημένη πλατφόρμα έχει εγκαινιάσει μια νέα λειτουργία, το Meet Now (στην αριστερή πλευρά της εφαρμογής), που επιτρέπει βιντεοδιασκέψεις.

Σύμφωνα με το Skype, ο αριθμός των συμμετεχόντων ποικίλει και εξαρτάται τόσο από τις εκάστοτε δυνατότητες της πλατφόρμας όσο και των συσκευών που συνδέονται.

Το Skype έκανε όμως το άλλο: σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ένα δωρεάν videomeeting χωρίς να πρέπει να εγγραφείς στην υπηρεσία.

Όσο για τα πλεονεκτήματα του Skype Meet Now έναντι του ανταγωνισμού, σου επιτρέπει να γράψεις την κλήση ως και 30 μέρες, να θολώσεις το background και να μοιράζεσαι εύκολα παρουσιάσεις…

Διαβάστε περισσότερα