Το επικό ΜΠΟYΣΤΟ της Ντόρεττας Παπαδημητρίου ανεβάζει τον…ΠΥΡΕΤΟ! Θα σας πέσει το σαγόνι!

Το επικό ΜΠΟYΣΤΟ της Ντόρεττας Παπαδημητρίου ανεβάζει τον...ΠΥΡΕΤΟ! Θα σας πέσει το σαγόνι!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μια πολύ δημοφιλής ηθοποιός της νέας γενιάς και έχει κερδίσει την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού με τις άριστες υποκριτικές της ικανότητες. Η Ντορέττα καταγεται από την Αθήνα και υπήρξε πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της και σε αυτό οφείλεται ότι διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα  της εγχώριας showbiz.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει ασχοληθεί με επιτυχία και ως παρουσιάστρια στην εκπομπή “χτυπά ξύλο” του ΣΚΑΙ και ως παρουσιάστρια των backstage του τέταρτου κύκλου του Dancing with the Stars.

Επίσης η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι πολύ δυνατή και στο instagram, όπου οι ακόλουθοι της έχουν ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο.

Στο δημοφιλές μέσο η καλλίγραμμη ηθοποιός ανεβάζει φωτογραφίες από τις γυμναστικές της δραστηριότητες και τις προπονήσεις που γίνονται ανάρπαστες από τους θαυμαστές της.

Δείτε σε αυτή που ανέβασε σήμερα από παλιότερη προπόνηση της στην παραλία και μέσα λίγη ώρα απέσπασε παραπάνω από 13.000 likes!

Διαβάστε περισσότερα