in ,

Τι φέρνει στα αισθηματικά των ζωδίων το Σαββατοκύριακο 22-23 Δεκεμβρίου

Τι φέρνει στα αισθηματικά των ζωδίων το Σαββατοκύριακο 22-23 Δεκεμβρίου
Τι φέρνει στα αισθηματικά των ζωδίων το Σαββατοκύριακο 22-23 Δεκεμβρίου

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι!! Έντονο προβλέπεται αυτό το διήμερο καθώς το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Κριό μας δίνει την ευκαιρία για πρωτότυπες ομαδικές δράσεις ή έντονη επικοινωνία με τα πρόσωπα με τα κοντινά μας πρόσωπα.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 22 με 23/12/2018

Αργότερα περνάει στον Καρκίνο και η Πανσέληνος που σχηματίζεται το βράδυ στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα της οικογένειας και της καριέρας που πιθανά να μας απασχολούν, γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση της οποίας κατάστασης καθώς δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθούμε με κοντινά μας πρόσωπα ή με το σύντροφό μας ή να πάρουμε αποστάσεις από πιθανή νέα γνωριμία λόγω νευρικότητας. Αν κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε με ωριμότητα τις όποιες καταστάσεις θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε σκοπέλους στην προσωπική μας ζωή, που σε άλλη περίπτωση θα μας δημιουργούσαν προβλήματα.

Την Κυριακή το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί ιδανικό σκηνικό σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή, καθώς ο ρομαντισμός, η φαντασία, η εξιδανίκευση παίζουν καθοριστικό ρόλο και μπορούμε να περάσουμε μοναδικές στιγμές με το σύντροφό μας ή με νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Η έκφραση των βαθύτερων συναισθημάτων μας γίνεται με ευκολία και αφήνουμε στην άκρη ζήλια, καχυποψία, και απωθημένα προσπαθώντας να απολαύσουμε στιγμές έρωτα και πάθους που μπορούν να απογειώσουν τη σχέση μας. Καλό είναι βέβαια να μην δίνουμε ιδανικές διαστάσεις στο ταίρι μας. Σε περίπτωση νέας γνωριμίας είναι επιβεβλημένο να κρατάμε μικρό καλάθι, καθώς ωραιοποιώντας το πρόσωπο που έχουμε απέναντι μας δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα της πραγματικότητας και αυτό μπορεί αργότερα να μας στοιχίσει αργότερα και να απογοητευτούμε.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου πιθανά να σε φέρει αντιμέτωπο με ζητήματα οικογενειακής και επαγγελματικής φύσεως που σου δημιουργούν νευρικότητα και δεν θα είναι δύσκολο να ξεσπάσεις το ταίρι σου, να είσαι προσεκτικός. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό εξομαλύνει το κλίμα και έχεις την ευκαιρία να με περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο τρυφερότητας, ρομαντισμού, πάθους και έξαψης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, Σάββατο η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου εκτοξεύει την ένταση λόγω ζητημάτων οικογενειακών και επαγγελματικών που πιθανά υπάρχουν και που μπορεί να μην σου επιτρέπουν να αντιμετωπίσεις μία γνωριμία με ψυχραιμία δημιουργώντας έτσι αποστάσεις. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ιδανικό κλίμα για νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, καλό είναι βέβαια να κρατάς μικρό καλάθι και να αφήσεις το χρόνο να κυλήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου το Σάββατο σε καλεί να κλείσεις ζητήματα με το κοντινό σου περιβάλλον που μπορεί να σου δημιουργήσουν ένταση. Γεγονός είναι ότι αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου σε ότι αντιμετωπίζεις διαφορετικά οι αντιδικίες δεν θα είναι δύσκολο να προκύψουν. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό εκτοξεύει το ρομαντισμό και την τρυφερότητα και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για άκρως παραμυθένια κοντινά ταξίδια Με το σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον, καλό είναι όμως να προσέξεις τη νευρικότητα που πιθανά να έχεις γιατί μπορεί να δημιουργήσει δυσαρέσκεια και αποστάσεις. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό εξιδανικεύει πιθανή νέα γνωριμία και αυτό που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι να αφήσεις το χρόνο να δείξει τις πραγματικές προθέσεις του άλλου για να μην πληγωθείς.

Διαβάστε ακόμα:  Τα ζώδια σήμερα 12/09/2019: Λάθος συμπεριφορές και λάθος κινήσεις για αυτά τα ζώδια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου το Σάββατο εκτοξεύει την ένταση, την καχυποψία, τη ζήλια, την κτητικότητα και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε σύγκρουση με το σύντροφό σου, αν δεν είσαι προσεκτικός και αν δεν διαχειριστείς με ηρεμία όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα που πιθανά να νιώσεις. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να περάσεις καλά με το σύντροφο και τα κοντινά του πρόσωπα, μη χάσεις την ευκαιρία.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου το Σάββατο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέα γνωριμία πολύ σημαντική για σένα που θα σου κόψει την ανάσα, επίσης όμως θα εγείρει ζητήματα ανασφαλειών και αυτοπεποίθησης και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο πώς θα διαχειριστείς το πρόσωπο και την κατάσταση. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό εξιδανικεύει πιθανές νέες γνωριμίες αφού το πάθος θα είναι μοναδικό, καλό είναι όμως να κρατάς μικρό καλάθι γιατί… μπορεί να είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου που θα είναι καθοριστικές, αν δεν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου να διαχειριστείς με λογική και ωριμότητα την όποια κατάσταση και να βρεις τη χρυσή τομή. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό απογειώνει τον ερωτισμό, τη διάθεση για διασκέδαση και το πάθος δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις εξαιρετικά αυτό το διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντική νέα γνωριμία για την προσωπική σου ζωή που θα πρέπει όμως να διαχειριστείς με χαμηλούς τόνους και λογική σκέψη γιατί η ένταση που προκαλείται μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό στο σκορπιό στρώνω το χαλί για νέες γνωριμίες άκρως ρομαντικές και Γεμάτο πάθος πρόσεξε όμως γιατί έχεις την τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου το Σάββατο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που σου δημιουργούν ανασφάλειες όπως και απωθημένα και δεν θα είναι δύσκολο να εκτονωθείς το ταίρι σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό σε ωθεί σε ρομαντικές βραδιές για δύο με το σύντροφό σου απογειώνοντας την τρυφερότητα και το συναισθηματισμό.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου είναι πιθανό να έρθει αντιμέτωπος με πρόσωπα του παρελθόντος που σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα και να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούσαν. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό δίνει την ευκαιρία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον για νέες γνωριμίες, μην προτρέχεις όμως σε συμπεράσματα γιατί μπορεί να πληγωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σου δημιουργεί έντονες τάσεις ανεξαρτησίας ή πιθανά να επικεντρωθείς στους στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις με το σύντροφό σου. Προσπάθησε να συμμετέχετε από κοινού σε δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό σε ωθεί σε ομαδικές προσπάθειες με το ταίρι σου, σε φιλικές παρέες που μπορεί να περάσετε μοναδικά και να κλείσετε υπέροχα αυτό το διήμερο.

Διαβάστε ακόμα:  Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου 19-20 Ιανουαρίου 2019

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου το Σάββατο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, καλό είναι βέβαια να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην δημιουργηθούν δυσαρέσκειες και απόσταση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό αποτελεί ιδανική συγκυρία για νέα γνωριμία μέσα από φιλικές παρέες, κρατά όμως μικρό καλάθι γιατί εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα επαγγελματικά και οικογενειακά που πιθανά να σε απασχολούν και η ένταση που νιώθεις δεν θα είναι δύσκολο να επηρεάσει τη σχέση σου και το σύντροφό σου, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου και να περάσετε μοναδικά σε πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις που πρέπει να παρευρεθείς.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περίγυρο, όμως καλό είναι να είσαι εγκρατής με την νευρικότητα σου, διαφορετικά δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια και να υπάρξουν τελικά αποστάσεις. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό εντείνει τις πιθανότητες για νέες σημαντικές γνωριμίες μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου και τον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο που όμως έχεις την τάση να ωραιοποιείς, γι’ αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου πιθανά να εγείρει ζητήματα πνευματικότητας και φιλοσοφικής διάθεσης με το σύντροφό σου και αυτό να σε οδηγήσει σε έντονη νευρικότητα και συγκρούσεις που δεν θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις το κλίμα μεταξύ σας. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε αναδεικνύει πρωταγωνιστή στις παρέες αλλά και στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να περάσεις υπέροχες στιγμές με τον άνθρωπό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου μπορεί να φέρει μία νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, καλό είναι όμως να είσαι προσεκτικός γιατί η νευρικότητα και η ένταση που σε διέπει πιθανά να είναι οι αιτίες για δυσαρέσκεια και απομάκρυνση. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες άκρως ρομαντικές, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός όμως γιατί η ωραιοποίηση προσώπων δεν θα βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου το Σάββατο πιθανά να εκτοξεύσει την ένταση, τους φόβους, την ανασφάλεια, την καχυποψία και τη ζήλια για το σύντροφό σου γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν συγκρούσεις που θα χαλάσουν την έντονη ερωτική ατμόσφαιρα. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να απογειωθεί η προσωπική σου ζωή με το πάθος και την επιθυμία να πρωταγωνιστούν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου το Σάββατο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο νέα γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα όμως παράλληλα θα προκαλέσει ένταση και ανασφάλεια και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για έντονες νέες γνωριμίες που το πάθος θα κυριαρχήσει, καλό είναι όμως να μην βιαστείς να βγάλει συμπεράσματα.

Διαβάστε ακόμα:  Ένοχα μυστικά στην Αρκίτσα Ζωή μέσα στην αμαρτία για τη «μαύρη χήρα»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Καρκίνο το Σάββατο μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα και συγκρουσιακή διάθεση στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και να μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες, εγωισμό και υποκειμενισμό να δημιουργήσουν προβλήματα. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις και να περάσεις υπέροχες στιγμές διασκέδασης και έρωτα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Καρκίνο δημιουργεί προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου, καλό είναι όμως να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους διαφορετικά η ένταση που έχεις πιθανά να δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό εντείνει την κοινωνικότητα, την ανάγκη για φλερτ και οι νέες γνωριμίες είναι πιθανές, μόνο που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί η εξιδανίκευση μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου το Σάββατο πιθανά να σου δημιουργήσει ένταση για ζητήματα καθημερινότητας που δεν μπορείς να λύσεις με το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις και προστριβές που να χαλάσουν τη μεταξύ σας ατμόσφαιρα. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αποκαθιστώντας τυχόν προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου το Σάββατο η ένταση της καθημερινότητας και της δουλειάς μπορεί να μη σου επιτρέπει να δώσεις την απαιτούμενη σημασία στην προσωπική σου ζωή και να επικρατήσει το άγχος και η νευρικότητα. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία για νέες σημαντικές γνωριμίες μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον που καλά θα κάνεις όμως να μην εμπιστευτείς άμεσα γιατί οι ωραιοποιήσεις δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου το Σάββατο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εντάσεις στην ερωτική σου ζωή και δεν θα είναι δύσκολο να διαπληκτιστείς με το ταίρι σου, καθώς η νευρικότητα, ο υποκειμενισμός και ο εγωισμός δεν σου επιτρέπουν να κρίνεις αντικειμενικά και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και την Αφροδίτη στο Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης και πάθους κλείνοντας έτσι ευχάριστα αυτό το έντονο διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου το Σάββατο έχεις την ευκαιρία για σημαντική νέα γνωριμία που πιθανά να ανεβάσει την ένταση, το πάθος αλλά και τις εγωιστικές τάσεις και καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί η δυσαρέσκεια θα είναι έντονη. Την Κυριακή η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την Αφροδίτη στο Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν, καλό είναι όμως να κρατήσεις μικρό καλάθι και να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Ο Άγνωστος Ρόλος Που Έχει Το Νερό Στην Καρδιακή Προσβολή

Πολύ Σημαντικό: Ο Άγνωστος Ρόλος Που Έχει Το Νερό Στην Καρδιακή Προσβολή

Πάρε τη μάνα σου αγκαλιά, όσο ακόμα προλαβαίνεις. Όσο ακόμα, είναι εδώ

Πάρε τη μάνα σου αγκαλιά, όσο ακόμα προλαβαίνεις. Όσο ακόμα, είναι εδώ