Θυμάστε την Ναταλία Δραγούμη; Δείτε την χωρίς ίχνος ΡΕΤΟΥΣ να ποζάρει στον φακό! Αντέχετε;

Θυμάστε την Ναταλία Δραγούμη; Δείτε την χωρίς ίχνος ΡΕΤΟΥΣ να ποζάρει στον φακό! Αντέχετε;

Η Ναταλία Δραγούμη  είναι η εντυπωσιακή ηθοποιός με παρά πολλές συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις και πετυχημένες σειρές και είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού με σταθερή πορεία και διαχρονική αξία. Έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. και η καριέρα της έχει συνδεθεί  με το Θέατρο Αμόρε, με το οποίο συνεργάστηκε για δώδεκα ολόκληρα χρόνια.

Η 47χρονη ηθοποιός πραγματοποίησε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1993, μέσα από τη σειρά κωμική σειρά του MEGA, «Μάνα είναι μόνο μία» (σκην. Γιάννη Κοτσώνη), όπου υποδύονταν τη κόρη της Μαίρης Χρονοπούλου. Το 1994, πρωταγωνίστησε στην κοινωνική σειρά «Οι Χρηματιστές» (σκην. Δημήτρη Σοφιανόπουλου) ενώ συμμετείχε και σε ένα επεισόδιο της σειράς «Έρωτας & Πάθος» (σκην. Γιάννη Λαπατά). Τη σεζόν 1995-1996 πρωταγωνίστησε στην αστυνομική σειρά «Πειρασμός» (σκην. Γιάννη Διαμαντόπουλου).

Από τότε σταθερά συμμετέχει σε πολλές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις και η καριέρα της έχει πολλές επιτυχίες.

Η Ναταλία Δραγούμη είναι και χρήστης του instagram  στο οποίο ανεβάζει συχνά φωτογραφίες όπως αυτήν που ανέβασε στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ θέλοντας να δείξει τα ψέμματα που κρύβει η τηλεοπτική εικόνα.

Πάντως και σε αυτήν την φωτογραφία χωρίς φίλτρα και ρετούς η Ναταλία είναι άκρως γοητευτική!

Δείτε την!

Διαβάστε περισσότερα