Θυμάστε την Άννα Λορένη; Δείτε την πιο ΤΟΥΜΠΑΝΟ από ποτέ να…μας δίνει συμβουλές για τον ΚΟΡΟΝΟΙΟ!

Θυμάστε την Άννα Λορένη; Δείτε την πιο ΤΟΥΜΠΑΝΟ από ποτέ να...μας δίνει συμβουλές για τον ΚΟΡΟΝΟΙΟ!

Καιρό είχαμε να μάθουμε νέα από  την Άννα Λορένη που γνωρίσαμε στο ριάλιτι της αγάπης όπου είχε γοήτευσε σχεδόν όλους τους άντρες παίκτες και όχι μόνο με την εντυπωσιακή φινέτσα και ταμπεραμέντο της. Για όσους δεν γνωρίζουν η Άννα Λορένη  είναι στυλίστρια στο επάγγελμα και εργάζεται στο Ντουμπάι πάνω στο αντρικό ρούχο.

Πέρα από αυτό είναι μια γυναίκα που διαθέτει εκτός της εξυπνάδας της και ΄μια πολύ ελκυστική εξωτερική εμφάνιση που την κάνει ακαταμάχητη.

Θυμάστε την Άννα Λορένη; Δείτε πιο ΤΟΥΜΠΑΝΟ από ποτέ να...μας δίνει συμβουλές για τον ΚΟΡΟΝΟΙΟ!

Στην φωτογραφία που ανέβασε  στο instagram, βλέπουμε πως έχει ομορφύνει παρά πολύ εκεί στο μακρινό Ντουμπάι και διαθέτει μια παρά πολύ σε.ξυ εμφάνιση.

Μάλιστα μαζί με την φωτογραφία που ανέβασε έστειλε και ένα μήνυμα σχετικά με τον νέο κορονοιο με τίτλο ότι “η μόνη φυλακή είναι ο φόβος”.

Δείτε τι έγραψε η όμορφη παίκτρια του power of love:

“Εδώ που τα λέμε διανύουμε δύσκολες εποχές. Το coronavirus θα μπορούσε να λέγεται και coronawar. Ο φόβος όμως και ο τρόμος μπορεί να προκαλέσουν χειρότερες καταστάσεις απ τον ίδιο τον ιό . Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ψυχραιμία και συνέπεια . Ας πάρουμε όλοι τα απαραίτητα μέτρα οδηγούμενοι από το αίσθημα της ευθύνης και όχι από φόβο .
Θα το περάσουμε και αυτό”

Διαβάστε περισσότερα