ΤΕΛΟΣ! Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από την τηλεόραση και μετακομιζει στις ΗΠΑ! Ποιοι την αναγκάζουν!

ΤΕΛΟΣ! Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από την τηλεόραση και μετακομιζει στις ΗΠΑ! Ποιοι την αναγκάζουν!

Μια είδηση που θα συζητηθεί πολύ στις επόμενες ημέρες δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα πρώτο θέμα και αφορά την αποχώρηση της “βασίλισσας” της πρωινής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη που μετά από δεκαπέντε χρόνια συνεργίας με την τηλεόραση του Alpha , φαίνεται πως εγκαταλείπει οριστικά την τηλεόραση.

Πάντως η είδηση δεν αποτελεί και τόσο μεγάλη έκπληξη αφού η ξανθιά παρουσιάστρια έχει δηλώσει κατά καιρούς στο παρελθόν ότι σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης της από το γυαλί , όταν εκείνη κρίνει πως δεν τραβάει άλλο.

Βέβαια το συμβόλαιο της με τον σταθμό λήγει το καλοκαίρι και μέχρι τότε πολλά  δεδομένα μπορεί να αλλάξουν και μαζί με αυτά και η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη. που σκέφτεται να μετακομίσει στην Αμερική κάνοντας ένα μεγάλο ταξίδι όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Φήμες λένε ότι στην απόφαση της αυτή αν τελικά ισχύσει έχουν παίξει μεγάλο ρόλο τα πολύ χαμηλά ποσοστά που έχει φέτος στην εκπομπή της, “Ελένη”, που από βασίλισσα της πρωινής ζώνης έχει μετατραπεί σε ουραγό ,κάτι που η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορεί να ανεχτεί και να διαχειριστεί.

Όπως και να έχει η Ελένη Μενεγάκη έχει τον πρώτο και το τελευταίο λόγο σε αυτήν την απόφαση της και θα δείξει ο χρόνος αν είναι οριστική ή αποχώρηση της από την Ελλάδα και την τηλεόραση.

Διαβάστε περισσότερα