in ,

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 8 & 9 Ιουνίου 2019 από την Άντα Λεούση

Το ωροσκόπιο 8 & 9 Ιουνίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 8 & 9 Ιουνίου 2019 από την Άντα Λεούση
Το ωροσκόπιο 8 & 9 Ιουνίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Ξεκινήστε από τώρα ένα πρόγραμμα στον οικονομικό σας τομέα για να μην πνιγείτε από υποχρεώσεις και προβλήματα που θα σας πιέσουν και θα σας κουράσουν ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η στάση αδιαφορίας που έχετε υιοθετήσει απέναντι στο σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δημιουργήσει έντονο πρόβλημα στις σχέσεις σας και κάποιες από αυτές θα έρθουν σε ρήξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε γιατί υπάρχουν άτομα που σας ανταγωνίζονται και δεν τα έχετε αναγνωρίσει ακόμα. Η αναστάτωση και τα απρόβλεπτα γεγονότα θα έχουν τον πρώτο ρόλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια καινούρια γνωριμία θα σας αναζωογονήσει και θα αλλάξει τη ζωή σας. Μην προβείτε σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές γιατί δε θα είστε ευνοημένοι οικονομικά.

 

ΛΕΩΝ: Τα οικογενειακά σας θέματα έρχονται στην επιφάνεια ζητώντας άμεσες διευθετήσεις, ενώ ένα αγαπημένο σας πρόσωπο  θα ζητήσει τη στήριξή και την υποστήριξή σας.

Διαβάστε ακόμα:  Πώς θα είναι το 2019 για κάθε ζώδιο – Ετήσιες Προβλέψεις από την αστρολόγο των σταρ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα πρέπει και εσείς να κάνετε μια πιο ποιοτική προσφορά για να επιβάλετε τα δικά σας μέτρα και σταθμά σε ορισμένες δύσκολες υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Στο χέρι σας είναι να ανακαλύψετε καινούρια πράγματα και νέους ορίζοντες δραστηριοτήτων. Ελιχθείτε γιατί θα χρειαστεί να παίξετε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλλιεργήστε κλίμα ισοτιμίας ανάμεσα στις προσωπικές και στις εργασιακές σας σχέσεις. Οι δυσκολίες σας δυναμώνουν και αφού ο τροχός γυρίζει, η ρεβάνς είναι απόλυτα δική σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σίγουρα αξίζετε μια σωστότερη μεταχείριση από το περιβάλλον σας, αλλά επειδή αυτό δε χαρίζεται αλλά κερδίζεται, πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας για ορισμένα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε πίσω σας προκαταλήψεις και ενδοιασμούς, γιατί αν συνδυάσετε σε σωστές αναλογίες τη λογική και το ένστικτο, θα μπορέσετε να πετύχετε σπουδαία πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αρκεί ο ενθουσιασμός από μόνος του για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Χρειάζεται αρκετή δουλειά, χρόνος, χρήμα και πάνω απ’ όλα επένδυση συναισθήματος.

ΙΧΘΥΣ: Σα βασικό σας στόχο αναζητάτε την ποιότητα ζωής και η σημερινή μέρα βοηθάει να πετύχετε πολλά προς αυτήν την κατεύθυνση και να διορθώσετε κάποιες ελλείψεις.

Διαβάστε ακόμα:  Αυστραλία: Η κυβέρνηση αλλάζει το νόμο και ευνουχίζουν με ένεση τους παιδόφιλους

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Οι χρήσιμες συμβουλές του μπάρμπεκιου που κάνουν τη διαφορά

Οι χρήσιμες συμβουλές του μπάρμπεκιου που κάνουν τη διαφορά

Masterchef 2019 - Χρήστος Μπάρκας: Δείτε την συνεργασία έκπληξη του Mr ΚΡΑΤΣ με τον Άκη Πετρετζίκη!

Masterchef 2019 – Χρήστος Μπάρκας: Δείτε την συνεργασία έκπληξη του Mr ΚΡΑΤΣ με τον Άκη Πετρετζίκη!