in ,

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 27/9/2018 – Η τύχη μπορεί να σου χαμογελάσει!

Προσοχή στα συναισθηματικά ξεσπάσματα σήμερα και στα έντονα νεύρα, ιδίως για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου! Η Σελήνη στον Ταύρο σχηματίζει Τετράγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο!

Κριός

Γενικά
Απαιτείς από τους άλλους, Κριέ μου, να φέρονται με σοβαρότητα και σ’ έχει κουράσει η χαλαρότητα της συμπεριφοράς τους. Σκέψου όμως, μήπως η δική σου στάση είναι αυτή που προκαλεί ανάλογη αντίδραση. Βάλε πρώτα όρια και κανόνες στη δική σου λειτουργία και τότε θα δεις, ν’ αλλάζουν, ως διά μαγείας, κι οι άλλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, μπορούν να πάνε καλύτερα απ’ όσο τώρα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του απέναντι προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια, Κριέ, που έχεις δρομολογήσει από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θ’ αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μη σταματάς, λοιπόν, τις προσπάθειες. Οικονομικά θέματα που σ’ έχουν κουράσει, σταδιακά θ’ αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 24-30 Σεπτεμβρίου 2018

Ταύρος

Γενικά
Η επανάσταση που επέλεξες ως μέσο αντίδρασης, Ταύρε μου, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Άλλωστε η ιστορία έχει καταγράψει πολλές που απέτυχαν οικτρά. Πιο σοφό θα ήταν, σήμερα και γενικότερα, να κάνεις μικρές, μεθοδευμένες κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επανάσταση που επέλεξες ως μέσο αντίδρασης, Ταύρε μου, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Άλλωστε η ιστορία έχει καταγράψει πολλές που απέτυχαν οικτρά. Πιο σοφό θα ήταν, σήμερα και γενικότερα, να κάνεις μικρές, μεθοδευμένες κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ταύρε, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες στους συνεργάτες σου, διαφορετικά μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας και νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Δίδυμος

Γενικά
Υπάρχει τελευταία σύγχυση μεταξύ αλήθειας και ψεύδους, Δίδυμε. Πρόσεχε, καθώς υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείς σε πλάνες, από τις οποίες δε θα μπορέσει κάποιος να σε βγάλει. Δες την αλήθεια κατάματα, όσο κι αν αυτό πονάει. Είναι μια στάση αξιοπρεπής και που μόνο λυτρωτική μπορεί ν’ αποδειχθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κυριαρχεί σήμερα η ασυνεννοησία με το ταίρι σου, Δίδυμέ μου. Καλό είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει σε βάθος μερικά πράγματα, ώστε ν’ αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα δε θα πάνε καθόλου άσχημα, παρόλο που έχεις αβεβαιότητα για τη μελλοντική πορεία της εργασίας σου. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να υπογράψεις συμβόλαια.

Διαβάστε ακόμα:  Power Of Love spoiler 20/6: Δείτε τον Ρουμάνο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ με τον οποίο ΦΑΣΩΘΗΚΕ η Χριστίνα! Άφωνη η Μαρία Μπακοδήμου-PHOTO

Καρκίνος

Γενικά
Φρόντισε ν’ αποστασιοποιηθείς από τα πάθη, Καρκίνε μου, και να δημιουργήσεις μια απάθεια γύρω από αυτά. Είναι ο μόνος τρόπος για να τα ξεπεράσεις. Αν συνεχίσεις να τα θάβεις και να πιέζεις τον εαυτό σου, μόνο με ανασφάλεια θα γεμίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς, Καρκίνε, θα σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις κάθε τι δυνατόν, για να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ προσπαθείς να πετύχεις γρήγορα τους στόχους σου. Θα μπεις σήμερα σε σκέψεις, για το πως θα τακτοποιήσεις οικονομικά ανοίγματα, τα οποία έχεις σε εκκρεμότητα από το παρελθόν.

Λέων

Γενικά

Στα δύσκολα φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου, Λέων μου. Όταν όλα είναι καλά, όλοι είναι καλά με όλους. Στις δυσκολίες όμως χρειάζεται πολλή αξιοπρέπεια, για να μην αρχίσει ο ένας να ρίχνει λάθη στον άλλο. Γι’ αυτό φρόντισε να μη χρειαστεί, ούτε να το κάνεις, ούτε να επιτρέψεις να σου το κάνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Λέων, δεν πάει άσχημα, αλλά αν δεν προσέξεις τις τάσεις απαισιοδοξίας που σε κυνηγούν, θα φέρεις δυσκολίες, βλέποντας διαρκώς αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να είσαι σε ετοιμότητα, αφού με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο Σκορπιό, θα ξεκινήσει μια περίοδος πολύ ευνοϊκή για καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που είχαν πάρει αναβολή ή καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα κι άσκοπες αγορές, οπότε απόφυγε τις βαριές, οικονομικές συναλλαγές.

Παρθένος

Γενικά
Λίγη ανάπαυλα είναι αυτό που χρειάζεσαι, Παρθένε, για να βάλεις το μυαλό σου σε μια σειρά. Καλό θα ήταν να επιλέξεις μερικούς φίλους και ν’ αποδράσεις από την καθημερινότητά σου. Όταν επιστρέψεις, θ’ αντιληφθείς πόσο το είχες ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, μπορείς σήμερα να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κρίνεις στα επαγγελματικά σου μερικά άτομα με τον συναισθηματισμό σου, Παρθένε, αφού θα κάνεις λάθος επιλογές. Σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό είναι να φανείς προσεκτικός. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως θέλεις. Οι καταστάσεις όμως θ’ αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Διαβάστε ακόμα:  Συνελήφθη ο Δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου από την ΕΛ.ΑΣ - Είναι Αλβανός Δραπέτης των Φυλακών

Ζυγός

Γενικά

Η αισιοδοξία σου για τα επερχόμενα, Ζυγέ μου, είναι υπέρ του δέοντος μεγάλη. Αυτό είναι καλό για όσα ήδη έχεις δρομολογήσει. Για εκείνα όμως που άφησες στην τύχη τους, καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι. Η τύχη πάντως μπορεί να σου χαμογελάσει, και μάλιστα όπως εσύ επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην απορείς, Ζυγέ μου, αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Αναρωτήσου μήπως φταις εσύ κι η απρόσεκτη συμπεριφορά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Μην προχωρήσεις σε αλλαγές ή εξαιρετικά φιλόδοξες κινήσεις Θ’ αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας, αν βάλεις σε σωστό πρόγραμμα τις κινήσεις σου.

Σκορπιός

Γενικά

Νέες καταστάσεις και προοπτικές, Σκορπιέ, θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία και χαρά. Δε χρειάζεται να φοβάσαι και ν’ αμφιβάλεις. Όλα θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να έχεις σταθερότητα και σοβαρότητα σε ό,τι κληθείς ν’ αντιμετωπίσεις. Μη βιάζεσαι, αφού ο χρόνος είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις σήμερα λίγο μπερδεμένος, Σκορπιέ μου, από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να «συζητήσεις» με τον εαυτό σου τι είναι πραγματικά αυτό που ζητάς και μετά είναι σίγουρο, ότι θα κάνεις μια υπέροχη σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές και τελικά θα βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου, σήμερα κι ολόκληρη την εβδομάδα, πρέπει να ακολουθείς πιστά τον προγραμματισμό σου, αποφεύγοντας την τάση σου για πολλά έξοδα.

Τοξότης

Γενικά

Σύντομα, Τοξότη, θ’ αρχίσει να φαίνεται η πρώτη αχτίδα στο βάθος του τούνελ. Ένα – ένα τα ζητήματα θα βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Υπομονή, και όλα θα πάρουν τη θέση τους. Μικροπροβλήματα κι εμπόδια δε θα λείψουν, όμως θα τ’ αντιμετωπίσεις με καλή ψυχολογία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα να κάνεις θετικές σκέψεις, Τοξότη, και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά όσα θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος ότι θ’ ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες, καθώς ο εκνευρισμός σου θα θολώνει την κρίση σου. Βρίσκεσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε περιόρισε τις αγορές κι μείνε μακριά από περιττά έξοδα. Ασχολήσου με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.

Διαβάστε ακόμα:  Αυτά Δεν Τα Λέει Κανείς! Το Χριστιαvoπoυλo Αυτό Πoυλιέται(!!!) Ως ΣκλάBα Σε Μoυσουλμάvoυς!!!

Αιγόκερως

Γενικά
Πολλές φορές όταν στριμώχνεσαι, Αιγόκερέ μου, καταφεύγεις σε ακραίες λύσεις κι υπερβολικές κινήσεις. Δε αντιμετωπίζεις όμως έτσι τα προβλήματα κι ούτε θα σου χαριστεί κάτι με αυτές σου τις συμπεριφορές. Αντίθετα, οι δυσκολίες σου θα γιγαντώσουν. Χρειάζεσαι ηρεμία και σύνεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια ερωτήματα, Αιγόκερε, για τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Μην τα εκδηλώσεις με ακραίο τρόπο, αλλά κάνε υπομονή και θα βρεις τις εξηγήσεις τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου και βγεις από το πρόγραμμά σου.

Υδροχόος

Γενικά

Το πείσμα σου είναι επικίνδυνο, Υδροχόε μου, κάτι που πολλές φορές διδάχτηκες, αλλά φαίνεται πως δεν έμαθες καλά. Μόνο όταν καταφέρεις ν’ ακούσεις τι έχουν να σου πουν κι οι άλλοι, θα έχεις ελπίδες να ανατρέψεις τα παθήματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Υδροχόε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις πάνω σε καταστάσεις που σε κουράζουν και καταπιέζουν. Μετά, θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν σήμερα μερικά προβλήματα στην εργασία σου, Υδροχόε μου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες, για να μη φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Μην πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο σήμερα, ενώ ακόμη κι οι αγορές σου απαιτούν σύνεση.

Ιχθύς

Γενικά
Η υπομονή είναι ένα από τα μεγάλα σου προτερήματα, Ιχθύ, κι αυτή είναι που σε σώζει από πραγματικά πολύ δύσκολες καταστάσεις. Κοίτα και σήμερα να οπλιστείς με αυτήν, αφού η μέρα κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις κι αντιξοότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα σήμερα πιο κοντά στο σύντροφο σου, Ιχθύ, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές συνθήκες να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στο Σκορπιό, σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, σήμερα θα πρέπει να είσαι έτοιμος για καθυστερήσεις και προβλήματα πάνω σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει όμως σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δε θα είναι πάρα πολλά, αν αποφύγεις τις άσκοπες αγορές.

Πηγή:oroskopos.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αυτό που ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι στο βυθό της θάλασσας θυμίζει σκηνικό από ταινία φαντασίας

Εγκαταλελειμμένο νεογέννητο μωρό βρέθηκε σε πλαστική σακούλα που κρέμονταν σε έναν φράχτη