in ,

Τα Ζώδια Σήμερα 5 Ιουλίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

Τα Ζώδια Σήμερα 5 Ιουλίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…
Τα Ζώδια Σήμερα 5 Ιουλίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας γυρνούν στο παρελθόν. Φανείτε επιφυλακτικοί όπου μπορείτε για να προλάβετε παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε στην άκαμπτη στάση κάποιων ανθρώπων να σας χαλάσει τη διάθεση. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα ήταν καλό για εσάς να αποφύγετε σκόπιμα τη συντροφιά κάποιων που είναι επιθετικοί μαζί σας. Λανθασμένοι οικονομικοί υπολογισμοί ίσως σας οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αλλαγές δεν είναι τόσο εύκολες, οπότε μην ασκείτε πιέσεις στο ταίρι σας να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε να παίζετε ή να είστε εριστικοί με τα επαγγελματικά του σχέδια.

ΛΕΩΝ: Αποδείξτε με τη συμπεριφορά σας πως όταν μιλάτε για ισοτιμία σοβαρολογείτε. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις, δημιουργούνται όταν αρχίζει από την πλευρά σας η καταπίεση.

Διαβάστε ακόμα:  Τι φέρνει στα ζώδια το Εξάγωνο Άρη με Ουρανό στις 15/11: Ανέλπιστες Ευκαιρίες

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν έχετε άλλα περιθώρια για να αναβάλετε αυτά που πρέπει να κάνετε σήμερα. Επιδιώξτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας, με φιλίες, κοινωνικές επαφές και όλα θα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε λύσεις σε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και ανακουφιστείτε. Προσεγγίστε με λογική ότι θέλετε για να μην ανατραπούν τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλύψτε τα συναισθηματικά κενά με τη βοήθεια ενός προσώπου που σας αγαπά. Εάν οι ίδιοι δε δηλώσετε τι προσφέρετε, μην περιμένετε να το καταλάβουν οι άλλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε χρόνο στις εξελίξεις και μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί. Αποδράστε από το βαρύ κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μιλήστε με ένα φιλικό σας άτομο που θα σας ανακουφίσει με τα λόγια του. Ζητήστε εξηγήσεις και μην αφήσετε ασάφειες να σας χαλάσουν τη μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βάζετε διλήμματα στο σύντροφό σας και κυρίως μην τον καταπιέζετε. Σε μια ουσιαστική συζήτηση του εργασιακού χώρου φροντίστε να έχετε την τελευταία λέξη.

Διαβάστε ακόμα:  Τα ζώδια σήμερα 30.10.2018: Γύρω σας, πνέει ένας αέρας αλλαγής!

ΙΧΘΥΣ: Παραιτηθείτε από έμμονες ιδέες που σας κάνουν να υποφέρετε και να πονάτε. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι αρκετά καλή και θα γίνει ακόμα καλύτερη.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Aλnθivn Iστopiα: «Tnv yvωpiσα στο FB και στο πpωτο pαvτεβou καναμε $.e.ξ στο σπiτi τns»-BINTEO

Δεν ξανάγινε! Κάλεσαν τη Βάσω Βιλέγας σε γάμο και τους άφησε άφωνους με το φόρεμα της!-photo

Δεν ξανάγινε! Κάλεσαν τη Βάσω Βιλέγας σε γάμο και κόντεψε να τον διαλύσει με το φόρεμα της!-photo