in ,

Τα ζώδια σήμερα 5.11.2018 – Η Σελήνη στο Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον μας σε έpωτα και χρήμα!

Τα ζώδια σήμερα 5.11.2018 - Η Σελήνη στο Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον μας σε έpωτα και χρήμα!
Τα ζώδια σήμερα 5.11.2018 - Η Σελήνη στο Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον μας σε έpωτα και χρήμα!

Ζώδια: Σήμερα η Σελήνη στο Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον μας σε έpωτα και χρήμα και ίσως γίνουμε λίγο παραπάνω απαιτητικοί από όσο πρέπει! Ωστόσο αυξάνεται η διορατικότητα μας και η γοητεία μας!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα θελήσεις ν’ απεμπλακείς από άτομα και καταστάσεις που σε κουράζουν ψυχικά και σε φέρνουν πίσω στα σχέδιά σου. Φρόντισε να μην πέσεις καθόλου ψυχολογικά και να προσεγγίσεις τα πράγματα με δυναμισμό, κάτι που άλλωστε το ζώδιό σου έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και να ξέρεις, ότι στο τέλος της ημέρας θα έχεις ικανοποίηση και ευχαρίστηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βλέπεις, Κριέ μου, ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το σύντροφό σου δεν προχωρούν όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Καλό είναι να συζητήσεις μαζί του και να βρεις λύσεις σ’ αυτά που σε αγχώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, Κριέ μου, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μη νευριάσεις για πράγματα, που τελικά θα λύσεις πολύ εύκολα. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πλήρη προγραμματισμό, επειδή έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε αγορές που δε χρειάζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Παρόλη τη δυναμικότητά σου, Ταύρε μου, αυτή την περίοδο κάποιες καταστάσεις καθυστερούν, σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν ιδιαίτερα. Δε χρειάζεται όμως να μπαίνεις σε απαισιόδοξες σκέψεις, αφού τέτοιες συνθήκες είναι αναμενόμενες λόγω του ανάδρομου Ερμή. Έχεις κάνει πολύ σωστές κινήσεις και να ξέρεις, ότι στο μέλλον η επιτυχία θα είναι δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Ταύρε. Θα νιώσετε κι οι δύο πιο άνετα. Όταν δε βλέπεις μερικά πράγματα εγωιστικά, οι προβληματικές καταστάσεις βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στη δουλειά σου, Ταύρε μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, που συνήθως σε οδηγεί μακριά από δυσάρεστες εξελίξεις. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα, αλλά μπορείς ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Έχεις περάσει πολλές αναποδιές στο παρελθόν, Δίδυμε, και τώρα προσπαθείς ν’ αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις που αυτή τη στιγμή ταλαιπωρούν ένα άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Δε χρειάζεται όμως να προβληματίζεσαι και ν’ αγχώνεσαι για πράγματα, τα οποία σου είναι πολύ εύκολο να αντιμετωπίσεις. Δες το άτομο αυτό, μίλησέ του κι είναι σίγουρο ότι θα βρεις τις βέλτιστες λύσεις, που θα το ικανοποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν θέλεις να συζητήσεις με το ταίρι σου, Δίδυμε, για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου, μπορείς σήμερα να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου, Δίδυμε, πηγαίνει πολύ καλά και πρέπει μόνο να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, αφού χάνεις πολλή ενέργεια. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμα:  Ζώδια: Τι φέρνει το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς από 12 Φεβρουαρίου έως 28 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μην επιτρέπεις στον εαυτό σου, Καρκίνε μου, να έχει ανασφάλειες και να σκέφτεται αρνητικά για κάποιες καταστάσεις. Μπορεί κάποιες υποθέσεις σου αυτή την περίοδο να καθυστερούν, αλλά μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει αναβολές. Σήμερα, η συζήτηση με ένα φιλικό σου άτομο για τα δικά σου ζητήματα θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε μου, θα μπεις σε διαδικασίες για να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους, για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Καρκίνε, και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει. Σήμερα συνεργάσου και κάνε καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, θ’ αρχίσεις να ισορροπείς, καθώς τα έσοδά σου σταδιακά θα αυξάνονται.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Έχεις πάρα πολλούς στόχους και σχέδια, Λέων, που θέλεις να πραγματοποιήσεις άμεσα. Θα πρέπει όμως να σου υπενθυμίσω ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και αυτή την περίοδο καλό είναι να προγραμματίσεις μόνο το τι θα κάνεις στο λίγο πιο μακρινό μέλλον. Η δυναμικότητά σου πάντως σήμερα θα είναι στα ύψη της και τουλάχιστον θα τελειώσεις κάποια ήδη δρομολογημένα θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, πάει αρκετά καλά, αλλά πρόσεχε, καθώς δεν πρέπει να επαναπαυτείς. Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της κοινής σας ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Λέων, να σκέφτεσαι υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, αφού οι υπάρχουσες εκκρεμότητες σε αγχώνουν πολύ. Έχεις εργατικότητα και συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς, διότι θα εξαντληθείς. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σου. Πρέπει να τις σκεφτείς σοβαρά, επειδή φαίνονται πραγματικά συμφέρουσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις στο μέλλον. Ο προγραμματισμός σου θα είναι πλήρης και στην πορεία θα δεις, ότι τα σχέδια που έχεις αυτή τη στιγμή στο μυαλό σου, θα πραγματοποιηθούν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να εκφράσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου, Παρθένε, κι είναι σίγουρο ότι θα έχεις τη σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις όμως να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, καθώς αυτή τη μέρα δε θα πετύχεις κάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Παρθένε, και σήμερα θα κάνεις κάποιες αλλαγές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν εκτός προγραμματισμού.

Διαβάστε ακόμα:  Ζώδια: Το Τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 7 Αυγούστου φέρνει τύχη σε αυτά τα ζώδια!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Υπάρχουν πάρα πολλές υποθέσεις, Ζυγέ, που αυτή την περίοδο σε απασχολούν και πρέπει να λύσεις. Η ενεργητικότητα σου σήμερα θα είναι στα ύψη της και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποια από αυτά θέματα. Μην κάνεις όμως κάποιο καινούργιο ξεκίνημα, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και μπορεί να φέρει συγχύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στη σχέση σου, Ζυγέ μου, να κάνεις υποχωρήσεις, για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για ζητήματα, που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα, Ζυγέ μου, να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με απόλυτη ψυχραιμία, επειδή θα δημιουργηθούν από άλλους κάποια προβλήματα, που θα σ’ εκνευρίσουν έντονα. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει ν’ αποφύγεις τα έξοδα και να καλύψεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, φρόντισε να κινηθείς σε ήπιους τόνους και να μην κάνεις κάποια υπερβολική κίνηση, που μπορεί στο τέλος να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Θα αντιμετωπίσεις επιτυχώς θέματα, τα οποία σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό, ενώ θα δεχτείς και την απλόχερη βοήθεια ενός δικού σου ατόμου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καθημερινές ευθύνες σου, Σκορπιέ μου, σε κάνουν κάποιες φορές να παραμελείς το ταίρι σου, καθώς δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική, διαφορετικά θα υπάρξουν προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Σκορπιέ, πάει αρκετά καλά. Θα υπάρξουν στο πρόγραμμά σου πολλές συζητήσεις κι επαφές για αλλαγές ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Αν κάτι δε σου αρέσει, καλό είναι, πριν μιλήσεις, να σκεφτείς πολύ. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, φρόντισε να διώξεις μια εμμονή που έχεις την τελευταία περίοδο. Μερικά θέματα που σε απασχολούν, είναι ήδη προγραμματισμένα, άρα δε χρειάζεται να νιώθεις πίεση για ζητήματα, τα οποία στην πράξη θεωρούνται λυμένα. Μίλα με ένα δικό σου άτομο και θα δεις, ότι η συμβουλή του θα σου κάνει πάρα πολύ καλό ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει, Τοξότη μου, σήμερα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα υπάρχουν λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου, Τοξότη, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου, να μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Προσπάθησε οι οικονομικές κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός σε οτιδήποτε κάνεις, επειδή θα υπάρξουν παρανοήσεις σε πολλά θέματα, στα οποία εμπλέκεσαι. Αν γίνει συζήτηση με κάποιο φιλικό σου άτομο για ζητήματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα, καλό είναι να μην εκφέρεις την άποψή σου και να παραμείνεις ουδέτερος, αφού πρόκειται για πράγματα που δε σε αφορούν.

Διαβάστε ακόμα:  Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18-24 Μαρτίου 2019 για όλα τα ζώδια

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, Αιγόκερε, αφού η αγάπη σου και η υπομονή σου διαλύουν κάθε σύννεφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι στόχοι που έχεις για τη δουλειά σου, Αιγόκερε, βλέπεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν να επιτυγχάνονται και μάλιστα με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις κι επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός απέναντι σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, διαφορετικά στο τέλος θα χάσεις το λογαριασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα έχεις την αίσθηση ότι κάποια υπόθεση δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί επιτυχώς και ίσως λίγο να στενοχωρηθείς. Σε βεβαιώνω, ότι δεν έχει χαθεί το παραμικρό κι αντίθετα, θα πάρεις αρκετή δύναμη από τις ευκαιρίες που θα έρθουν, αλλά κι από τη μεθοδικότητα με την οποία θα τις προσεγγίσεις. Θα ξεπεράσεις με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία κάποια μικροεμπόδια, που δεν περίμενες και σήμερα θα παρουσιαστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Υδροχόε, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή σου διάθεση, θα ανατρέψουν τελείως όσες προβληματικές καταστάσεις είχατε στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε. Μείωσε μόνο το άγχος, αφού οι δραστηριότητες σήμερα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Βρίσκεσαι εκτός προγραμματισμού στα οικονομικά σου, από κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να ετοιμάσεις καινούργιο πλάνο, για ν’ ανταπεξέλθεις στα έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Προσπαθείς με αρκετό κόπο, Ιχθύ μου, να αντιμετωπίσεις μερικές υποθέσεις, οι οποίες ακόμη σε προβληματίζουν και δεν έχουν βρει τη λύση τους. Δε χρειάζεται να στεναχωριέσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις σ’ αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Οι βάσεις σου είναι ισχυρές και θα δεις ότι στο επόμενο διάστημα τα πράγματα θα εξελιχθούν περίφημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου, Ιχθύ, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον, είναι αληθινά. Μην παρασύρεσαι από άλλες δραστηριότητες και αμελείς βασικά πράγματα της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις έχει η επαγγελματική σου μέρα, Ιχθύ. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Σχέδια, συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα – όλα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις και καλύτερα ν’ αποφύγεις σημαντικές συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων ή ακριβές αγορές.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δολοφονία φοιτήτριας: Σαν τσουβάλι στην καρότσα αγροτικού μετέφεραν το πτώμα

Θρήνος για την Φοιτήτρια από τη Ρόδο Σπαράζουν οι γονείς της Ελένης στην κηδεία της στο Διδυμότειχο

Θρήνος για την Φοιτήτρια από τη Ρόδο: Σπαράζουν οι γονείς της Ελένης στην κηδεία της στο Διδυμότειχο