Συγκίνηση στο masterchef 4: Αυτός είναι ο παίκτης-ιεραπόστολος που μαγειρεύει για 600 παιδιά στην Αφρική!

Συγκίνηση στο masterchef 4: Αυτός είναι ο παίκτης-ιεραπόστολος που μαγειρεύει για 600 παιδιά στην Αφρική!

Στο χθεσινό επεισόδιο των οντισιόν του masterchef 4,  είδαμε έναν παίκτη διαφορετικό από τους υπολοίπους που συγκίνησε τους κριτές αλλά και όσους τηλεθεατές παρακολουθήσαν την εκπομπή του διαγωνισμού της μαγειρικής.

Ο λόγος είναι για μια ευγενική παρουσία που ακούει στο όνομα Στάθης Αυγουστάκης που κατάφερε να πάρει τρία  μεγάλα “ΝΑΙ” από τους τρεις κριτές για το πιάτο του με τα ζυμαρικά.που το εμπνεύστηκε από την γιαγιά του.

Ο Στάθης Αυγουστάκης είπε στους κριτές πως έχει ζήσει σαν μοναχός σε μοναστήρι καθώς και ότι πηγαίνει ως ιεραπόστολος στην Αφρική και μαγειρεύει καθημερινά για 600 παιδιά ενώ υποδέχθηκε με δάκρυα συγκίνησης την είσοδο του στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Δείτε τι δήλωσε καθώς και το βίντεο:

«Ασχολούμαι με την μαγειρική εντελώς ερασιτεχνικά, δεν έχω δουλέψει σε επαγγελματική κουζίνα. Έχω ζήσει, όμως, την πιο απίστευτη εμπειρία της ζωής μου, διότι κατεβαίνω στην Αφρική και μαγειρεύω για 600 παιδάκια. Και θα προσπαθήσω όσο μπορώ να κατεβαίνω. Το έκανα σαν ιεραποστολή. Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος διότι αντί να τους δίνω, μου δίνουν. Έδωσα όλο μου το είναι στα παιδιά, έχοντας πάει σε τρεις χώρες, στην Ουγκάντα, στη Ρουάντα και στο Μπουρούντι, όπου μαγειρεύουμε για 600 ψυχούλες. Τα παιδιά αυτά δεν έχουν ζήσει ωραίες καταστάσεις όπως εμείς ζούμε καθημερινά κι έτσι όταν τους προσφέρεις κάτι, το παραμικρό, το μηδαμινό, το βλέπουν σαν να τους έχεις χαρίσει ολόκληρο τον κόσμο. Είναι απίστευτο αυτό που αντλείς από τα παιδιά»

Διαβάστε περισσότερα