Αλέξια: Συγκλονίζει περιγράφοντας τη σeξoυαλικn παρενόχληση που δέχτηκε στα 12 της (βίντεο)

232

Συγκλονίζει η Αλέξια.

Η τραγουδίστρια προχώρησε σε μία συγκλονιστική παραδοχή που αφορούσε την παιδική της ηλικία και τα αισθήματά της για την Ελλάδα.

Η Αλέξια, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Τετ Α Τετ, του Τάσου Τρύφωνος, εξομολογήθηκε

για πρώτη φορά τις σeξoυαλικές παρενοχλήσεις που δέχθηκε σε αρκετά μικρή ηλικία, από δύο πολύ γνωστά πρόσωπα στην Κύπρο.

«Αισθάνθηκα μια τεράστια ανακούφιση, που άρχισαν να γίνονται γνωστά και μπόρεσαν οι γυναίκες άφοβα να μιλήσουν»ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια και συνθέτης και συνέχισε

«Το είπα αμέσως στους γονείς μου ότι κάτι συνέβη… ήμουν 12 χρονών. Δεν το είπα ποτέ δημόσια και θέλω να το πω γιατί θέλω να ξεφοβηθούν οι γυναίκες».

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη τραυματική εμπειρία που βίωσε η Αλέξια, ενώ αποκάλυψε ότι της έχει ξανασυμβεί.

Αλέξια-Τάσος Τρύφωνος

«Ευτυχώς δεν με άγγιξε. Μόνο με λόγια και με χειρονομία που την απέφυγα εγώ. Ήταν αρκετά και τα δύο για να με τραυματίσουν, χωρίς να με αγγίξει κανένας. Άλλο πρόσωπο στη δεύτερη περίπτωση. Και τα δύο πάρα πολύ γνωστά. Το είπα στους γονείς μου, θύμωσαν αλλά αυτός ήταν πολύ ισχυρός. Η κίνηση με τραυμάτισε σε όλη μου τη ζωή. Ο δεύτερος μου είπε «Αν πας Ελλάδα αυτά θα πρέπει να τα συνηθίσεις. Έτσι θα είναι στην Ελλάδα». Μίσησα την Ελλάδα που μου ανέφερε αυτός», κατέληξε η Αλέξια.

Διαβάστε ακόμα:  Καλοκαίρι 2018: Ερωτικές Προβλέψεις για τα 12 Ζώδια!

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του ΡΙΚ:

Διαβάστε την συνέχεια εδώ