ΣΑΛΟΣ στην Νέα Δημοκρατία: Διαζύγιο ΣΟΚ για την βουλευτή Όλγα Κεφαλογιάννη

ΣΑΛΟΣ στην Νέα Δημοκρατία: Διαζύγιο ΣΟΚ για την βουλευτή Όλγα Κεφαλογιάννη

 Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με καταγωγή από την Κρήτη που έχει διατελέσει και υπουργός πολιτισμού. Είναι μια γυναίκα που ξεχωρίζει για το μοναδικό στυλ της και αποτελεί μια από τις εντυπωσιακότερες γυναικείες παρουσίες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Όσον αφορά τα προσωπικά της η Όλγα Κεφαλογιάννη  ποτέ μέχρι τώρα δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα  να σχολιαστεί ο γάμος της με τον Μάνο Πενθερουδάκη που μαθαίνουμε από την ίδια ότι πλέον διαλυθεί και η ίδια βρίσκεται σε φάση “ανασύνταξης”.

Η γοητευτική βουλευτής έδωσε συνέντευξη στο Athens Voice και σε ερώτηση σχετικά με τον γάμο της  αποκάλυψε πως έχει φτάσει στο τέλος του καιδήλωσε:

«Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή».

όπως είναι φυσικό έχει προκληθεί σάλος στην Νέα Δημοκρατία από το διαζύγιο ΣΟΚ της γοητευτικής Όλγας…

Διαβάστε περισσότερα