ΣΑΛΟΣ! ΕΓΚΥΟΣ πέντε μηνών η Νικολέτα Ράλλη! ΠΟΙΟΣ είναι ο πατέρας!

ΣΑΛΟΣ! ΕΓΚΥΟΣ πέντε μηνών η Νικολέτα Ράλλη! ΠΟΙΟΣ είναι ο πατέρας!

Σε μια ευχάριστη ανακοίνωση προχώρησε η μελαχρινή ηθοποιός και παρουσιάστρια, Νικολέτα Ράλλη που άφησε άφωνους τους φίλους και θαυμαστές της. Συγκεκριμένα η μελαχρινή καλλονή ενημέρωσε τους φίλους της ότι βρίσκεται έγκυος στο πρώτο της παιδί και μάλιστα διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η όμορφη παρουσιάστρια από την Πάτρα και ο σύντροφος της, επιχειρηματίας Μιχάλης Ανδρούτσος σε τέσσερις  μήνες από τώρα θα γίνουν γονείς .

Η Νικολέτα και ο Μιχάλης όλο αυτό το διάστημα κράτησαν πολύ χαμηλούς τόνους στην όμορφη σχέση τους με αποτέλεσμα να είναι πολλοί αυτοί που ξαφνιάστηκαν με την “ξαφνική”  εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας και να αναρωτιούνται για το ποιος είναι ο πατέρας.

Ο Μιχάλης Ανδρούτσος είναι ιδιοκτήτης του γνωστού εστιατορίου στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα του Scala Vinoteca και από όσα γνωρίζουμε πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ευγενικό και προσηνή άνθρωπο.

Πάντως και οι δυο μέλλοντες γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και περιμένουν με ανυπομονησία το νέο μέλος της οικογενείας τους

Με το καλό!

Διαβάστε περισσότερα