Ροζ βίντεο τον έβγαλε δήμαρχο (φωτο & βίντεο)

Ο Zsolt Borkai είναι ο δήμαρχος του Γκιόρ στη Βόρεια Ουγγαρία. Ο Zsolt επανεξελέγη πριν λίγες ημέρες και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον βασικό του αντίπαλο. Και όχι μη νομίζετε ότι έχει αφήσει κάποιο μέγα έργο στην πόλη του και οι συμπολίτες του, το εκτίμησαν και τον ξαναψήφισαν.

Ο Zsolt επανεξελέγη επειδή οι κάτοικοι της περιοχής εκτίμησαν τα… προσόντα του, λένε οι κακιές γλώσσες στο Γκιορ.

Πριν λίγους μήνες σε ένα ταξίδι του δημάρχου στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας είχε βγει στη δημοσιότητα ένα καυτό βίντεο που έδειχνε τον άτακτο δήμαρχο να συμμετέχει σε πάρτι οργίων με πολλές γυναίκες. Οι ίδιες κακές γλώσσες αναφέρουν ότι στο πάρτι αυτό εκτός από τις πολλές γυναίκες που συμμετείχαν, υπήρξε και κατανάλωση πολλών κιλών αλκοόλ αλλά και κοκαίνης.

Ο Zsolt Borkai το 1988 ήταν αθλητής και στους ολυμπιακούς αγώνες της Σεούλ είχε κατακτήσει στη γυμναστική το χρυσό μετάλλιο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ο ίδιος αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη δημοσίως τόσο από τον κόσμο όσο και από τη γυναίκα και τα 2 παιδιά του. Η «χάρη» του έφτασε μέχρι το γραφείο του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν ο οποίος τον επέπληξε σφοδρά (λένε πάντα οι ίδιες κακιές γλώσσες.)

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ