in ,

Ρομαντισμό φέρνει το Σαββατοκύριακο 31/8 με 1/9/2019 στα Αισθηματικά των Ζωδίων

Ρομαντισμό φέρνει το Σαββατοκύριακο 31/8 με 1/9/2019 στα Αισθηματικά των Ζωδίων
Ρομαντισμό φέρνει το Σαββατοκύριακο 31/8 με 1/9/2019 στα Αισθηματικά των Ζωδίων

Καλώς τα μου!! Τι μου κάνετε ζωδιάκια μου; Καλό μήνα να έχουμε και φυσικά δεν θα πω κάτι παραπάνω γιατί με τέτοια ζέστη και τόσο ωραίο καιρό οι διακοπές συνεχίζονται! Η Αφροδίτη θα είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο, έτσι ξεκινά με το δεξί ο νέος μήνας, μπορεί να μην είναι ένα παθιασμένο διήμερο αλλά οι σχέσεις μας χαρακτηρίζονται από ισορροπία, ωριμότητα και σταθερότητα.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου με 1 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσης ο Ερμής θα είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό πράγμα που σημαίνει πως αυξάνεται η διαίσθηση μας και έχουμε την ανάγκη να ανανεωθούμε. Με την Σελήνη στον Ζυγό δε, η ισορροπία αλλά και η αρμονία στη σχέση μας είναι επιτακτική ανάγκη. Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά για κάθε ζώδιο, πως θα περάσει το διήμερο αυτό. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 31 Αυγούστου με 1 Σεπτεμβρίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά ευχάριστα τα νέα για αυτό το Σαββατοκύριακο, μοιάζει το Καλοκαίρι να μην τελείωσε για εσένα Κριέ μου. Είναι ένα κοινωνικό και αρκετά αισιόδοξο διήμερο το οποίο σου δημιουργεί την ανάγκη να μοιραστείς ρομαντικά σχέδια με το ταίρι σου αλλά και να μεταδόσεις την αισιοδοξία σου στον άνθρωπό σου. Αν είχες αμφιβολίες και το προηγούμενο διάστημα έκανες αρνητικές σκέψεις αυτές θα εξαφανιστούν μέσα στο διήμερο. Ενώνεσαι με τον-την σύντροφό σου και αισθάνεσαι ότι ζεις την γνωριμία σας ξανά.

Για εσένα Κριέ μου που δεν έχεις μια σχέση, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να πεις ναι σε μια νέα γνωριμία και να αποδεχθείς την όποια πρόταση σου γίνει. Άσε την ανασφάλεια στην άκρη και τους φόβους που σε μπλοκάρουν. Το διήμερο αυτό μπορεί να γίνει μια καλή αφορμή να μετατρέψεις τα Σαββατοκύριακα σου από μοναχικά σε συντροφικά. Το ξεκίνημα της σχέσης που θα γίνει τώρα θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο το διήμερο αυτό για εσένα Ταύρε μου δημιουργεί σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή. Αν τα πράγματα έμοιαζαν να είναι κάπως αμφίρροπα και αβέβαια στη σχέση σου, τώρα θα δεις ότι όλο αυτό το θολό τοπίο αρχίζει και διαλύεται και ισορροπείς με τον άνθρωπο σου. Αποκτά η σχέση σου ρεαλισμό και λογική, οπότε αν κάτι δεν μπορούσατε να το λύσετε, τώρα θα μπορείτε να συνεννοηθείτε για όλα.

Για εσένα Ταύρε μου, που δεν έχεις μια σχέση, αλλά έχεις βάλει στόχο ο Σεπτέμβρης να σε βρει σε μια ζεστή και τρυφερή αγκαλιά, δώσε μεγάλη βάση στο διήμερο αυτό! Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, αφήνεις το πάθος στην άκρη και με γνώμονα την λογική προσεγγίζεις το πρόσωπο που σου αρέσει και ανοίγεις τα χαρτιά σου. Δείχνεις με κάθε τρόπο, ότι ζητάς σχέση και μάλιστα σοβαρή, η ανταπόκριση θα είναι πραγματικά θεαματική.

Διαβάστε ακόμα:  Τα Ζώδια σήμερα Τρίτη (13.11.18) - Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια και το «εδώ και τώρα»

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη να είναι στον Ζυγό αυτό το διήμερο, έρχεται η αρμονία, η ισορροπία και η τρυφερότητα στη σχέση σου. Θα βγείτε από το αδιέξοδο και για πρώτη φορά συζητάτε με απόλυτη ειλικρίνεια. Θα πεις τις φοβίες σου και θα εκφράσεις ακόμη και τα όποια παράπονα έχεις απέναντι στο ταίρι σου. Θα διαπιστώσεις πως αν εδώ και καιρό εξέφραζες τα αισθήματα σου στον-στην σύντροφό σου, θα ήταν όλα πολύ πιο διαφορετικά, δεν θα υπήρχε ποτέ το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Διδυμάκι μου μοναχικό, το διήμερο αυτό για εσένα είναι θα έλεγα πολύ τυχερό. Με την Σελήνη να είναι στον Ζυγό, σου φέρνει μια αρμονία και ηρεμία στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Μια νέα σχέση μπορεί να δημιουργηθεί μέσα στο διήμερο αυτό και να έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό και ουσιαστικό για τη ζωή σου. Δώσε μεγάλη βάση σε κάθε νέα γνωριμία που θα κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, το Σαββατοκύριακο αυτό για εσένα Καρκίνε μου, είναι αρκετά λυτρωτικό. Τόσο για εσένα αλλά και για το ταίρι σου, το ένστικτό σου είναι στα ύψη, νιώθεις και αφουγκράζεσαι τις ανάγκες του- της συντρόφου σου και κάνεις ότι περνά για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες έχει. Κάπου νιώθεις και ενοχές διότι ίσως να έχεις παραμελήσει το ταίρι σου, είναι μια όαση ρομαντισμού το διήμερο αυτό και πρέπει να το απολαύσεις.

Ναι, Καρκίνε μου το διήμερο αυτό έχεις εύνοια σε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα. Η Σελήνη στον Ζυγό σε ομορφαίνει και σε γλυκαίνει πολύ και σε κάνει να τραβάς πολλά βλέμματα επάνω σου. Θα δημιουργηθεί κάτι ερωτικό στην ατμόσφαιρα και φυσικά δεν είναι ιδέα σου αρκεί να ανάψεις το πράσινο φως. Εσύ θα κρίνεις ποιο άτομο σου ταιριάζει πιο πολύ και ποιο θα μπορούσε να σταθεί για καιρό κοντά σου.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε μου Λέοντα, η Σελήνη θα είναι στον Ζυγό το διήμερο αυτό, πράγμα που σημαίνει πως μιλάμε για ένα πολύ τυχερό Σαββατοκύριακο για την αισθηματική σου ζωή! Εξωτερικεύεις τα αισθήματα σου, δείχνεις τι ζητάς με το πιο ξεκάθαρο τρόπο στο ταίρι σου, κάνεις όνειρα για το μέλλον σας και όλα αυτά εκπέμπουν αρμονία και ηρεμία. Αν θες να αποδράσεις για αυτό το διήμερο, μην το αμελήσεις ή αναβάλεις θα περάσεις υπέροχα.

Για εσένα Λέοντα μου που δεν έχεις μια σχέση, με την Σελήνη να είναι στον Ζυγό καλείσαι να εκμεταλλευτείς την ευμενή επιρροή αυτών των δύο ημερών. Σε οπλίζει με γοητεία και αρμονία αυτή η Σελήνη και σου φέρνει μια πολύ δυνατή και αξιόλογη νέα γνωριμία. Ο νέος έρωτας που μπορεί να προκύψει αυτό το διήμερο να θυμάσαι πως δεν είναι της μιας βραδιάς που θα σου ανεβάσει απλά για λίγο την αυτοπεποίθηση αλλά κάτι δυνατό με διάρκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από την μια Παρθένε μου η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε κάνει να έχεις μια πιο ρεαλιστική άποψη για την σχέση σου και να βλέπεις την κατάσταση ανάμεσα σας με ηρεμία. Επίσης ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό αυξάνει τη διαίσθηση σου και αποζητάς να επιλύσετε όλα τα κακώς κείμενα που μέχρι τώρα υπήρχαν ως εμπόδια στο δεσμό σου. Θα απολαύσεις τις υπέροχες στιγμές που πράγματι θα είναι πολλές αυτό το διήμερο.

Διαβάστε ακόμα:  Ζώδια: Δείτε τις Καλοκαιρινές αισθηματικές προβλέψεις 2019

Για εσένα Παρθένε μου που είσαι ακόμη μόνος-η το διήμερο αυτό μπορείς, αν το επιθυμήσεις, να αλλάξεις πολλά στην ερωτική σου ζωή. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό μπορείς να επενδύσεις σε μια μεγάλη αλλαγή. Μια νέα γνωριμία ή ακόμη και εσύ ο ίδιος-α αλλάζει η ψυχολογία σου πολύ και ανεβάζεις τη διάθεση σου στα ύψη.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη να είναι στο ζώδιο σου αυτό το διήμερο, θα είσαι στα καλύτερα σου. Η σχέση σου όχι μόνο αποκτά αρμονία και ισορροπία αλλά έχεις και έναν μαγικό τρόπο θα έλεγα να ηρεμίσεις και το ταίρι σου. Θα πάρεις ότι άγχη έχει και θα δημιουργήσεις τις ιδανικές συνθήκες για να περάσετε ένα πραγματικά υπέροχο διήμερο.

Για εσένα Ζυγέ μου το διήμερο αυτό κρύβει έρωτα, παιχνίδι, φλερτ, αμοιβαιότητα και πολλές εκπλήξεις. Με την Σελήνη να είναι στο ζώδιό σου, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες να βρες ταίρι ζωής. Μάλιστα η νέα αυτή γνωριμία δείχνει πως δεν θα είναι κάτι περαστικό και παροδικό αλλά μπορείς να επενδύσεις άνετο σε κοινό μέλλον. Η γνωριμία αυτή μπορεί να σου φέρει τα πάνω κάτω πραγματικά στη ζωή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο το Σαββατοκύριακο αυτό για εσένα Σκορπιέ μου σου φέρνει ασφάλεια, σταθερότητα και πίστη στο δεσμό σου. Σε διακατέχει ηρεμία και θες να είσαι όλο και πιο πολύ με το ταίρι σου, να περνάτε στιγμές όμορφες και να μην βαριέσαι καθόλου. Αν σχεδιάζεις να πας κάπου το διήμερο αυτό θα σου πρότεινα να πάτε μόνο οι δυο σας, θα σας κάνει πολύ καλό αυτή η ενωτική διάθεση και μην ξεχάσω να σου πω, πως καλό είναι να μιλάς και να ανοίγεσαι στο ταίρι σου συναισθηματικά. Πες όλα εκείνα που νιώθεις, μην φοβάσαι.

Για εσένα Σκορπιέ μου, που δεν έχεις μια σχέση , το διήμερο αυτό είναι κάπως περίεργο θα έλεγα. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να σου φέρει μια σταθερή και πολύ δεμένη σχέση. Αν το Καλοκαίρι είχες κάνει κάποια γνωριμία, μέσα στο διήμερο δεν είναι καθόλου κακό να επιδιώξεις επικοινωνία και να βρεθείτε. Θα πρέπει και εσύ από την μεριά σου να κινήσεις με κάποιο τρόπο τα νήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο Ζυγό το διήμερο αυτό σου φέρνει Τοξότη μου ηρεμία στο δεσμό σου. Γαλήνιο θα είναι το Σαββατοκύριακο αυτό και παρά την λογική στεναχώρια σου ότι το Καλοκαίρι μας αφήνει, αντιθέτως εσύ θα πάρεις μια μικρή παράταση. Θα περάσεις με το ταίρι σου ένα ήρεμο διήμερο και μπορείς να συζητήσεις με απόλυτη ηρεμία, θέματα που σας απασχολούσαν έντονα το τελευταίο διάστημα.

Το διήμερο αυτό για εσένα Τοξότη μου, μπορεί να σου φέρει μια νέα γνωριμία και μάλιστα να έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε κάτι πολύ σοβαρό. Υπόσχεται αυτή η νέα γνωριμία διάρκεια και μέλλον. Αν λοιπόν Τοξότη μου είσαι ελεύθερος-η και θες να μια αγάπη για το Φθινόπωρο η Σελήνη θα είναι στον Ζυγό οπότε σε βοηθά να έχεις την απαιτούμενη ισορροπία να βρεις αυτό που ψάχνεις και θα σε κάνει να είσαι για καιρό ερωτευμένος-η.

Διαβάστε ακόμα:  Τα ζώδια σήμερα 16.11.2018 - Μην ανοίγετε καινούργια μέτωπα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, ο Ερμής θα είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό αυτό το διήμερο, σου φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Θα είναι ένα πολύ καλό διάστημα να ανανεώσεις με τον πιο ευφάνταστο τρόπο την σχέση σου. Να αλλάξεις τα δεδομένα στο δεσμό σου και το Φθινόπωρο να σας βρει σε μια καθημερινότητα που δεν θα βαριέται κανείς.

Για εσένα Αιγόκερε μου το διήμερο αυτό θέλει προσοχή μεγάλη. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σου φέρνει ακαταμάχητο ερωτικό πειρασμό και το μόνο που ζητά από εσένα είναι να αφήσεις για λίγο τη δουλειά και τις υποχρεώσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφεθείς και να το ζήσεις, μην ξεχνάς πως τέτοιες ερωτικές ευκαιρίες που γεμίζουν τα κενά σου απόλυτα, σπανίζουν. Φυσικά και δεν θα έβρισκες κάτι συμβατικό και συνηθισμένο στον έρωτα, μιλάμε για μια ανανέωση που δεν περίμενες ποτέ και με τίποτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη να είναι στον Ζυγό, το διήμερο αυτό για εσένα Υδροχόε μου αναμένεται ήρεμο και χωρίς καθόλου εντάσεις. Εσένα σου αρέσει η τρέλα και η παρόρμηση, όμως αυτό το διήμερο θες να καταλαγιάσει το πάθος και η ένταση σου. Επιθυμείς να περάσεις ένα όμορφο, ήρεμο και γαλήνιο διήμερο, να ανασυγκροτηθείτε για το Φθινόπωρο που έρχεται και να βρείτε νέα ενδιαφέροντα πράγματα να κάνετε με το δεσμό σου.

Για εσένα Υδροχόε μου που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο να μην ξεχνάς πως η Σελήνη θα είναι στον Ζυγό. Αυτή η Σελήνη θέλει να σε δεσμεύσει και να σε συμμαζέψει από αβέβαιους έρωτες. Έχει βαλθεί να σε αποκαταστήσει και θα το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ κρίνε και αποφάσισε ποιο άτομο θα είναι το τυχερό σου, βάλε το στο μάτι και το σύμπαν θα στο φέρει στον δρόμο σου. Αν θες να βρεις ένα ερωτικό λιμάνι δεν έχεις παρά να δείξεις τις προθέσεις σου.

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, μιλάμε για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές. Κάτι πολύ όμορφο και σπάνιο θα συμβεί ανάμεσα σε εσένα και το πρόσωπο που ποθείς, κάτι που θα σε εξιτάρει και θα σε κάνει να αγαπάς ακόμη πιο πολύ τον άνθρωπο σου. Η σχέση σου θα τονωθεί και θα ερωτευτείτε ξανά από την αρχή.

Για εσένα Ιχθύ μου, που είσαι μόνος-η το διήμερο αυτό αναμένεται συγκλονιστικό. Τα τρίγωνα ανάμεσα σε Αφροδίτη – Κρόνο και Ερμή – Ουρανό σου φέρνουν στο δρόμο σου έναν έρωτα που θα αντέξει όχι μόνο το Φθινόπωρο αλλά και για πολλές εποχές του χρόνου. Στο διάβα σου πέφτει ένας από τους πιο συγκλονιστικούς έρωτες και μάλιστα αυτό το γεγονός της γνωριμίας σας θα συμβεί με τον πιο παράδοξο τρόπο.

Αγγέλικα Γεωργίου

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Απίστευτο: Δείτε την αντίδραση αυτού του άγριου τσιτάχ όταν συνάντησε τον άνθρωπο που το μεγάλωσε!-video

Απίστευτο: Δείτε την αντίδραση αυτού του άγριου τσιτάχ όταν συνάντησε τον άνθρωπο που το μεγάλωσε!-video

ΑΛΜΥΡΟ ΒΟΛΟΥ: Σε αυτό το σημείο «καρφώθηκε» η 14χρονη στο Λούνα Πάρκ-photo

ΑΛΜΥΡΟ ΒΟΛΟΥ: Σε αυτό το σημείο «καρφώθηκε» η 14χρονη στο Λούνα Πάρκ-photo