in ,

Έγκλημα στη Ρόδο: Το ιδιόχειρο σημείωμα του 21χρονου στον πατέρα του

Πατέρας Μανώλη Κουκούρα: Περιμένω να λάμψει η αλήθεια και να βγει το παιδί μου έξω
Πατέρας Μανώλη Κουκούρα: Περιμένω να λάμψει η αλήθεια και να βγει το παιδί μου έξω
Ο πατέρας του 21χρονου δολοφόνου,Μανώλη Κουκούρα, ήδη προφυλακισθέντα  για την δoλoφovία της φοιτήτριας  Ελένης Τοπαλούδη εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα λάμψει η αλήθεια κι ο γιος του θα δικαιωθεί….

«Το παιδί είναι συγκλονισμένο και μετανιωμένο και ζητάει συγγνώμη που δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον συγκρατούμενό του να προβεί στις πράξεις που του καταλογίζουν» τόνισε μεταξύ άλλων ο πατέρας, που εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο γιος του, του παρέδωσε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, που δεν είχα τη δύναμη να αποτρέψω το μοιραίο. Μακάρι να γύρναγα τον χρόνο πίσω και να έπραττα διαφορετικά, όμως φοβήθηκα την βιαιότητα του συγκρατούμενού μου».

Για το πώς το διαχειρίζεται όλο αυτό: «Η οικογένειά μου είναι συγκλονισμένη με τον άδικο χαμό της κοπέλας. Θερμά συλλυπητήρια στη οικογένεια».

Για τον γιο του: «Είναι συγκλονισμένος και μετανιωμένος, που δεν μπορούσε να αποτρέψει το μοιραίο. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη».

Διαβάστε ακόμα:  Eurovision 2019: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής! Αποτελέσματα-video

Για τη σχέση του με τον γιο του: «Ήμασταν πολύ δεμένοι, πολύ κοντά του ήμουν. Γενικά ό,τι περνούσε από το χέρι μου το έπραττα».

Για το πώς τον περιγράφει: «Καλό παιδί, εργατικό, τον είχα μαζί μου στις επιχειρήσεις μου. Δουλεύαμε μαζί καθημερινά. Είναι φυσιολογικό, φιλότιμο παιδί».

Για το αν είχε μπλέξει σε καυγάδες: «Είχε ποτέ καυγάδες; Σαν παιδί, δεν θα έλεγα ότι είχε μπλέξει σε τίποτα σοβαρό. Μία φορά, δύο…»

Για το αν οδηγούσε: «Είχε ένα αμάξι της μητέρας του και μηχανάκι».

Για το όχημα με το οποίο έγινε ό,τι έγινε…: «Το δικό του αμάξι ήταν τότε συνεργείο. Δανείστηκε το δικό μου για να πάει γυμναστήριο κι αφού είχε τα κλειδιά το χρησιμοποίησε κι εκεί».

Για το αν γνώριζε τον 19χρονο: «Όχι προσωπικά, κάποιες φορές τον είχα δει που ερχόταν σπίτι. Πυκνά, έκαναν παρέα το τελευταίο 20ήμερο. Πριν από ένα χρόνο τον γνώρισε. Παρέα έκαναν τον τελευταίο μήνα».

Για το πότε έμαθε ότι τον έπιασαν: «Ηρθε στη δουλειά μου το Λιμεναρχείο και με συνόδευσαν εκεί. Μου είπαν, κάτι που αφορά στον γιο σου. Τα έχασα… περίμενα ότι κάτι σοβαρό είχε γίνει».

Διαβάστε ακόμα:  Εξελίξεις ΣΟΚ με Δημήτρη Γραικό: Στα χνάρια των συνεργών του δολοφόνου η ΕΛ.ΑΣ! Ποιος τους κατέδωσε

Για το αν είχε απασχολήσει τις Αρχές: «Όχι, ποτέ».

Για το πώς το διαχειρίζεται η οικογένεια: «Περνάμε Γολγοθά. Δύσκολο για όλους και για το μικρό μας παιδί. Είναι μικρή κοινωνία. Προσπαθούμε…

Για τη μεγάλη όpγή του κόσμου: «Δεν θα έλεγα ότι φοβάμαι. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η αντιμετώπιση του κόσμου, γενικά».

Για τις πρώτες λέξεις του γιου του: «Στην κουβέντα που είχε με τη μάνα του, της είπε δεν έχω καμία σχέση. Δεν είμαι ο αυτουργός».

Για το τι είπε στον ίδιο: «Ηταν χάλια ήταν το παιδί. Δεν είμαι αυτός που χτύπησε την κοπέλα».

Για το ότι είναι φυλακή: «Είναι δύσκολο για όλους μας και γι αυτόν. Φοβάμαι τον στιγματισμό και μετέπειτα αν βγει από τη φυλακή και φανεί η αλήθεια».

Για την μικρή του αδερφή: «Δεν ξέρει τι έχει γίνει…»

Για την στάση των media: «Δεν είναι αληθή αυτά που λένε. Πολλά ψέματα για την οικογένειά μας και το παιδί μας. Υπάρχουν πολλές ανακρίβιες. Περιμένω να λάμψει η αλήθεια και να βγει το παιδί μου έξω.»

Διαβάστε ακόμα:  Survivor διαρροή 22.4.19: Μόλις έσκασε! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα-video

Πηγή:  ethnos.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Ρόδος “Η Ελένη Τοπαλούδη έκανε αυτό το θανάσιμο λάθος”

Ρόδος: “Η Ελένη Τοπαλούδη έκανε αυτό το θανάσιμο λάθος” – Οι 11 λέξεις που την έστειλαν στον θάνατο – video

η μητέρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί Σου» και συγκλόνισε με το ξέσπασμά της

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Δεν μπόρεσα να νεκροφιλήσω το παιδί μου»