ΠΥΡΕΤΟΣ! Η Μαρία Λέκα με ΝΥΧΤΙΚΟ μας ΤΟΥΡΛΩΝΕΙ την πίσω κίνηση! ΕΠΟΣ

ΠΥΡΕΤΟΣ! Η Μαρία Λέκα με ΝΥΧΤΙΚΟ μας ΤΟΥΡΛΩΝΕΙ την πίσω κίνηση! ΕΠΟΣ

Τελικά όσοι γλύτωσαν από την πανδημία του κορονοιού θα την πατήσουν τελικά από την Μαρία Λέκα και τα διαστημικά προσόντα της! Η εντυπωσιακή παίκτρια του my style rocks  έχει βαλθεί να μας στείλει μια ώρα αρχύτερα με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο inmstagram και είναι ιδανικές για να πάθουμε…

καρδιακό επεισόδιο. Το μελαχρινό μοντέλο από την Ζάκυνθο είναι μια από τις εκπλήξεις του φετινού my style rocks με ραγδαία βελτίωση και συνεχές εμφανίσεις σε φωτογραφίσεις και διαφημίσεις επωνύμων ρούχων.

Αυτήν την φορά η Μαρία αποφάσισε να μας τρελάνει φορώντας ένα υπέροχο νυχτικό που αφήνει ακάλυπτη την πλάτη της ενώ τονίζει άλλες πτυχές του εαυτού της που είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Και επειδή όταν μιλάμε για την Μαρία Λέκα τα λόγια είναι περιττά διότι τα προσόντα της μιλάνε από μόνα τους!

Ας μιλήσει η φωτογραφία…

View this post on Instagram

GIVEAWAY? Παρά πολλές με έχετε ρωτήσει τον τελευταίο καιρό που θα βρείτε νυχτικα με ρόμπες ωραία! Η @lavalmore έχει τρομερά σχέδια και φοβερή ποιότητα! Μπείτε να ρίξετε μια μάτια. Ωστόσο εμείς κάνουμε δώρο σε μια πολύ τυχερή από εσάς το σετ που φοράω. Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό : 1. Follow @lavalmore 2.Like στην φωτογραφία. 3.Tag 3 φιλες. Όσα περισσότερα σχόλια τόσες περισσοτερες και οι πιθανότητες να γίνει δικό σου? Η νικητρια θα ανακοινωθεί 8 Μαΐου μέσω εφαρμογής. ?

A post shared by Maria Leka (@marialeka_____) on

Διαβάστε περισσότερα