in ,

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 10 με 11.11.2018 -Το διήμερο αρχίζει με εξαιρετική διάθεση!

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι!! Το διήμερο αυτό αρχίζει με εξαιρετική διάθεση, καθώς το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη εμπλουτίζοντας τη διάθεσή μας και την ψυχολογία μας με αισιοδοξία, χαρά, ζωντάνια, διάθεση για διασκέδαση.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 10 με 11/11/2018

Ο έρωτας αποκτά την έννοια της περιπέτειας και είναι γεγονός ότι δεν θα χάσουμε ευκαιρία για να παίξουμε και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των προσώπων που μας δημιουργούν έξαψη και πόθο. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ερωτικό παιχνίδι μέσα από τη διάθεση να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Καταλυτική θα είναι η στάση μας αυτή με το ταίρι μας, καθώς θα δημιουργήσουμε ιδανικές προϋποθέσεις για ένα όμορφο βράδυ όπου μπορούμε να επιλύσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μας απασχολούν και να αφήσουμε πίσω μας ότι δεν μας άφηνε να απελευθερωθούμε στη σχέση μας.

Τα ξημερώματα της Κυριακής η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η διάθεση αλλάζει. Είναι ξεκάθαρο ότι μπαίνουμε σε μία διαδικασία να ασχοληθούμε με τις επαγγελματικές μας ευθύνες, την καριέρα μας και τις υποχρεώσεις στο κοινωνικό σύνολο και μας αφαιρούν τη διάθεση για να επικοινωνήσουμε και να διασκεδάσουμε. Μπαίνουμε σε μία διαδικασία να ανταποκριθούμε σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα μας, αφήνοντας στην άκρη τις προσωπικές μας ανάγκες, κάτι που μπορεί να μας χαλάσει την ψυχολογία και να μας δημιουργήσει κατήφεια.

Το απόγευμα η Σελήνη κάνει σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και είναι πιθανό να απομακρυνθούμε από το σύντροφό ή τυχόν νέα γνωριμία, καθώς μπαίνουμε σε μία έντονα απαισιόδοξα διάθεση, κατήφεια ή αρνητική σκέψη και αυτό οδηγεί σε εσωστρέφεια, θεωρώντας ίσως ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ερωτικής μας ζωής ή της σχέσης μας. Ας μην αφήσουμε την απαισιοδοξία και τις αρνητικές σκέψεις να καταβάλουν τη διάθεση μας και ας προσπαθήσουμε έστω μέσω των κοινωνικών συναναστροφών μας να περάσουμε μία όμορφη μέρα προσπαθώντας να μην μπούμε στο άγχος και την πίεση που οι ευθύνες της καριέρας μπορεί να μας επιφορτίζουν. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 10 με 11 Νοεμβρίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη ή σου δημιουργείται έντονα η διάθεση, να βγεις να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, να περάσετε όμορφα μαζί. Το Σάββατο το βράδυ δημιουργούνται ιδανικές προϋποθέσεις, καθώς το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθά να εκδηλώσεις άμεσα τα συναισθήματά σου, απογειώνοντας τη σχέση σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα, η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να σε οδηγήσει σε αποστασιοποίηση και μοναχικότητα, δημιουργώντας εντάσεις στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, Το Σάββατο είναι ιδανικές οι προϋποθέσεις για φλερτ, διασκέδαση και πολλές νέες γνωριμίες, αφού η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και απογειώνει τη διάθεση σου. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να φέρει έρωτες από το παρελθόν στο προσκήνιο που θα σε απασχολήσουν. Την Κυριακή η σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να σου δημιουργήσει κατήφεια ή εσωστρέφεια που χαλάνε το κέφι σου. Μην το επιτρέψεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη στον Τοξότη άγχος, νευρικότητα και ζήλια μπορεί να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να ισορροπήσει τη διάθεσή σου και να σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας που ταλανίζουν τη σχέση σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Κρόνο το απόγευμα σου δίνει τη δυνατότητα με αποφασιστικότητα να δείξεις στο σύντροφό σου τι πορεία θέλεις για τη σχέση σας.

Διαβάστε ακόμα:  Κώστας Λεφάκης: Τι φέρνει στα ζώδια η Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου 2019

Εσύ που είσαι μόνος/η, η νευρικότητα που σε διακατέχει το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη δεν σε αφήνει να απολαύσεις όμορφες στιγμές. Το βράδυ το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Ζυγό ισορροπεί την ψυχολογία σου και μπορείς να βρεθείς με παρέες μέσα από το εργασιακό σου χώρο και νέες γνωριμίες πιθανά να σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας το κέφι σου και η σύνοδος της με τον Κρόνο το απόγευμα σε γεμίζει αποφασιστικότητα διεκδικώντας την προσοχή νέων γνωριμιών που σε συναρπάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη το Σάββατο η διάθεση για ερωτικό παιχνίδι είναι εμφανής και αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις συναισθήματα στο σύντροφό σου που ήθελες καιρό, δημιουργώντας ιδανικές προϋποθέσεις μεταξύ σας. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο εντείνει ανασφάλειες, απωθημένα και ζήλεια δημιουργώντας πιθανά συγκρούσεις με το ταίρι σου. Πρόσεχε!

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει όλα τα εχέγγυα, τη διάθεση, τη διπλωματία, τον ερωτισμό και την έντονη τάση για φλερτ για να κερδίσεις οποία νέα γνωριμία σε ενδιαφέρει. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό δεν αποκλείει να έρθουν στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που θα ανακινήσουν έντονα συναισθήματα. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο σε ωθεί πιθανά στο να απομακρυνθείς και να απομονωθείς βγάζοντας φόβους στο προσκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη στον Τοξότη μην αναλωθείς στη γκρίνια και στη νευρικότητα, λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να φτιάξεις ένα μαγικό σκηνικό για δύο, περνώντας μοναδικά τρυφερές στιγμές. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδός της με τον Κρόνο μπορεί να φέρει συγκρούσεις και ψυχρότητα με το σύντροφό σου. Μην το επιτρέψεις!

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη είναι πιθανότερο να ασχοληθείς με την καθημερινότητά ,κάτι που μπορεί να σε αγχώσει μη να μην αφήσεις περιθώριο στον εαυτό σου να χαρείς τη μέρα. Το βράδυ το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Ζυγό ισορροπεί τη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα του παρελθόντος μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα χτυπήσουν ξανά την πόρτα σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον αιγόκερω και το απόγευμα ή σύνοδο της με τον Κρόνο μπορεί να βγάλει τον αυστηρό εαυτό σου απομακρύνοντας τυχόν νέες γνωριμίες. Πρόσεχε!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στον Τοξότη και σε ωθεί στο να πρωταγωνιστήσεις στον έρωτα και στην προσωπική σου ζωή, δημιουργώντας εξαιρετικό κλίμα στη σχέση σου. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό σε βοηθά να εκφράσεις με άνεση τα συναισθήματά σου και να απογειώσεις τον ερωτισμό και το πάθος με το ταίρι σου Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο εντείνει τη νευρικότητα και το άγχος για την καθημερινότητα, με πιθανές τις δυσάρεστες αντιπαραθέσεις στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στον Τοξότη το Σάββατο σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς, να δείξεις την έντονη ερωτική πλευρά του εαυτού σου και να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο κινήσει το ενδιαφέρον σου. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό δεν αποκλείεται να φέρει το δρόμο σου και πάλι πρόσωπα του παρελθόντος που ενδιαφέρονται για σένα. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο σε βάζει σε αυστηρή διάθεση λόγω καθημερινών δραστηριοτήτων που σε απασχολούν, μη αφήνοντας πιθανά περιθώριο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Διαβάστε ακόμα:  Ζώδια: Τα αστρολογικά tips της ημέρας 06/03 - Δώσε σημασία στους ανθρώπους που σε χρειάζονται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη η ανάγκη σου για τρυφερότητα, ρομαντισμό και ασφάλεια γίνεται έντονη και στο σύντροφό σου και μπορείς να δημιουργήσεις εξαιρετική ατμόσφαιρα στο χώρο σου για δύο. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό πιθανά να σε βοηθήσει να εκφράσεις ανασφάλειες και φοβίες, δίνοντας σου την ευκαιρία να τις αφήσεις πίσω. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδός της με τον Κρόνο σου δίνει αποφασιστικότητα στον έρωτα, κάνοντας εμφανείς τις προθέσεις σου στο σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλειες, κυκλοθυμία και ανάγκη για να καθίσεις σπίτι σου, απορρίπτοντας πιθανές προτάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και πάλι πρόσωπα του παρελθόντος που θα ανάψουν το πάθος και τον ερωτισμό. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο σε βοηθάει στο να διεκδικήσεις αποφασιστικά πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και να ξεχωρίσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις να κοινωνικοποιηθεί και όλα αυτά να τα πραγματοποιήσεις με το ταίρι σου και να περάσετε υπέροχες στιγμές. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου σού δίνει τη δυνατότητα να εκφράσει στις ανάγκες σου στο ταίρι σου, κλείνοντας ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούσαν. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να σου δημιουργήσει έντονη κατήφεια και κυκλοθυμία, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Πρόσεχε!

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο με τη Σελήνη στον Τοξότη έχεις τη δυνατότητα να παίξεις, να επικοινωνήσεις, να διασκεδάσεις και σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι να βρεις ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καθιστά πρωταγωνιστή όπου κι αν βρεθείς και δεν αποκλείεται πρόσωπα του παρελθόντος να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο σου δημιουργεί έντονη μοναχικότητα και απαισιοδοξία που πιθανά να μην σε αφήσει να χαρείς το υπόλοιπο της ημέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη το Σάββατο η ανάγκη σου για σταθερότητα και η ηρεμία σε οδηγεί στο να περάσεις στιγμές με το ταίρι σου και λίγους κοντινούς σου ανθρώπους. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει ιδανικό κλίμα για να λυθούν οι παρεξηγήσεις ή ζητήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου, δίνοντάς της νέα πνοή. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο σου δίνει η αποφασιστικότητα και λογική σκέψη που θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα τον σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η Σελήνη στον Τοξότη δεν δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονη κοινωνικότητα που θα σε φέρει σε επαφή με νέες γνωριμίες. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να φέρει και πάλι μπροστά σου πρόσωπα του παρελθόντος που θέλουν να έχουν θέση στη ζωή σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εντυπωσιάσεις νέα γνωριμία με την λογική και την ευφυή σου επικοινωνιακή δεινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου λάμπεις και αυτό είναι εμφανές στη σχέση σου, καθώς διεκδικείς την προσοχή του συντρόφου σου και προσπαθείς να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να σας φέρει κοντά σε φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος που θα περάσετε υπέροχα. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και προτιμάς στιγμές έντονου ρομαντισμού και ερωτισμού που θα σας απογειώσουν.

Διαβάστε ακόμα:  Επιστρέφονται χρήματα από τα τέλη κυκλοφορίας! Σε ποιους μειώνονται και γιατί;

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι γεγονός ότι είσαι ο πρωταγωνιστής σε όποια παρέα κι αν βρεθείς κατακτώντας πολλά πρόσωπα στο πέρασμά σου. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να φέρει μέσα από φιλικές παρέες πρόσωπα του παρελθόντος που θα σε αναστατώσουν. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο σου δημιουργεί μοναχικότητα προτιμώντας να περάσεις ήρεμες στιγμές σπίτι, μακριά από την έντονη κοινωνική ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη το Σάββατο είναι πιθανόν η εσωστρέφεια και ο έντονος συναισθηματισμός που θα εκδηλώσεις να αιφνιδιάσει τον σύντροφό σου. Το βράδυ το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να φέρει ζητήματα του παρελθόντος που ήρθε είναι καιρός να λύσεις με το ταίρι σου, αφήνοντάς τα πίσω και κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για τη σχέση σας. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και η σύνοδος της με τον Κρόνο το απόγευμα μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα αυστηρό με το ταίρι σου δημιουργώντας απόσταση μεταξύ σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και μοναχικότητα εσωστρέφεια και συναισθηματική υπερχείλιση δεν σε αφήνουν να κοινωνικοποιηθείς, προτιμάς να απομακρυνθείς απ’ όλους. Το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να σημάνει επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο σου δημιουργεί έντονες σκέψεις και κατήφεια που πιθανά να μην σε αφήσουν να χαρείς τις στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη το Σάββατο αυτό που επιθυμείς κυρίως είναι να βρεθείς με το ταίρι σου και με φιλικά πρόσωπα έχοντας ευχάριστες στιγμές. Το απόγευμα το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό εντείνει το κέφι, την αισιοδοξία και τη διάθεση για να διασκεδάσεις με τον σύντροφό σου, απογειώνονται στη σχέση σας. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να σου δημιουργήσει έντονη εσωστρέφεια που θα απομακρύνει το ταίρι σου. Μην το επιτρέψεις!

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει την επιθυμία να βρεθείς με φιλικά του πρόσωπα και μέσα από αυτά να υπάρξουν νέες γνωριμίες. Το απόγευμα το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να φέρει και πάλι στη ζωή σου πρόσωπα του παρελθόντος που θα εκτοξεύσουν τη διάθεσή σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο κάνει εντονότερη τη μοναχικότητα, μη αφήνοντας να χαρείς στιγμές και να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή μου.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη το Σάββατο το πιθανότερο είναι να απασχολήσουν εσένα και το ταίρι σου κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Το απόγευμα το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό εντείνει το συναισθηματισμό, το πάθος μεταξύ σας και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονες ερωτικές στιγμές. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να οδηγήσει σε αποφάσεις από κοινού με τον σύντροφο σου που θα είναι καταλυτικές για τη σχέση σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε επαγγελματικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που πιθανά σε αγχώνουν. Το απόγευμα το εξάγωνο της με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό δεν αποκλείει τις επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά και θα εντείνουν το πάθος. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και το απόγευμα η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να φέρει καταλυτική νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει ασφάλεια και σιγουριά.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Πατέρας Κώστα Κατσίφα: «Ευχαριστώ τους 3.000 Έλληνες που ήρθαν στη κηδεία»

Αυτός ο κορυφαίος πολιτικός χωρίζει μετά από 28 χρόνια γάμου! Και όμως δεν είναι ο Πάγκαλος αλλά… [φωτο]