Πως θα καθαρίσετε το ΕΝΤΕΡΟ σας! Απλές συμβουλές για να απομακρύνετε τις τοξίνες

Πως θα καθαρίσετε το ΕΝΤΕΡΟ σας! Απλές συμβουλές για να απομακρύνετε τις τοξίνες

Ένα από τα βασικότερα ζητούμενα για μια καλή υγεία είναι η σωστή λειτουργία του εντέρου. Παλιότερα η απομάκρυνση των τοξινών γινόταν με την ολική νηστεία και την μείωση της κατανάλωσης της τροφής. Την σημερινή εποχή που η επιστήμη έχει προχωρήσει μπορούμε να βοηθήσουμε..

..το οργανισμό μας να αποβάλει τις τοξίνες από το έντερο κάνοντας χρήση της επιστήμης της διατροφολογίας και να προσθέσουμε στο διαιτολόγιο συγκεκριμένες τροφές που έχουν ιδιαίτερες θρεπτικές ουσίες .

Βέβαια για να απομακρυνθούν οι τοξίνες μέσω του εντέρου είναι προαπαιτούμενο η  υγεία και η σωστή λειτουργία του. Για να το πετύχουμε αυτό υπάρχουν συγκεκριμένες διατροφικές συνήθειες που μπορούμε να ακολουθούμε μια με δυο φορές τον χρόνο με τις οποίες θα καταφέρουμε να απομακρύνουμε τις τοξίνες μέσω του εντέρου

Πως θα πετύχουμε την καλή λειτουργία του εντέρου;

Ακόμα κι αν το ήπαρ λειτουργεί τέλεια και αποβάλλει τις εξουδετερωμένες τοξίνες στο έντερο, αν το παχύ έντερο δεν λειτουργεί σωστά οι τοξίνες συσσωρεύονται τοπικά και προκαλούν βλάβη. Οπότε πριν ασχοληθείτε με το ήπαρ το πρώτο βήμα για να εξασφαλίσετε σωστή απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα είναι να έχετε καλή λειτουργία του εντέρου. Όταν το πετύχετε αυτό, τότε μπορείτε να διορθώσετε τα «φίλτρα» του συστήματός σας, που είναι το ήπαρ, το λεμφικό σύστημα και τα νεφρά.

διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε περισσότερα