in ,

Στο διαδίκτυο κυκλοφορήσαν y@μνές φωτογραφίες γνωστής παρουσιάστριας [φωτο]

Ποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην καριέρα της γνωστής ανερχόμενης  παρουσιάστριας;
Ποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην καριέρα της γνωστής ανερχόμενης  παρουσιάστριας;

Ποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην καριέρα της γνωστής ανερχόμενης  παρουσιάστριας; Πώς οι αισθnσιακές φωτογραφίες έφτασαν στα χέρια τρίτων;

Εφιάλτης στο διαδίκτυο για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια, σύμφωνα με την Espresso.

Φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές της, στις οποίες ποζάρει ολόγuμνn, διέρρευσαν σε ιστοσελίδα ροζ περιεχομένου και πλέον έχουν γίνει βορά στα «πεινασμένα» βλέμματα πάσης φύσεως ηδονοβλεψιών.

Αγνωστο παραμένει πώς αυτές οι εικόνες, που η ανύπαντρη τηλεπερσόνα τράβηξε προφανώς για προσωπική χρήση, βρέθηκαν σε χέρια επιτηδείων και πλέον κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο σαν μια ωρολογιακή βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί.

Ενα πιθανό σενάριο είναι το hacking, δηλαδή να πήραν τον έλεγχο της συσκευής του κινητού της hackers, αποκτώντας έτσι πρόσβαση στις φωτογραφίες της δίχως η ίδια να το αντιληφθεί.

Συνήθως, όμως, σε τέτοιες περιπτώσεις η «επίθεση» γίνεται αντιληπτή από το θύμα, καθώς οι hackers φροντίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Η παρουσιάστρια, η οποία έχει δοκιμαστεί και στον χώρο της υποκριτικής, εμφανίζεται στη μία από τις εικόνες yuμνόστn8n μπροστά σε έναν καθρέφτη, έχοντας δίπλα της έναν άντρα, ο οποίος φορά μόνο το μποξεpάκι του.

Διαβάστε ακόμα:  Πάολα, μιλφάρα: Ποιος 25χρονος κούκλος νέος σύντροφός της. Πόσα χρόνια μικρότερος-photo

Οπως φαίνεται, είναι εκείνη που τραβά τη φωτογραφία από το κινητό της τηλέφωνο.

Ροζ σκάνδαλο

Πού να το φανταζόταν τότε, πάνω στον αυθορμητισμό της, ότι θα ερχόταν η μέρα που αυτά τα γέλια θα της έβγαιναν… ξινά!

Σε άλλο «κλικ» που διέρρευσε, η τηλεπερσόνα, που έχει λάβει μέρος και σε διαγωνισμό ομορφιάς, εμφανίζεται ολόyuμνn μέσα στο ντους, ενώ σε μια τρίτη εικόνα ο φακός κάνει ζουμ στο yuμνό κopμi της από τον λαιμό και κάτω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια ανήκει στο δυναμικό μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού.

Ως εκ τούτου, αν η… βόμβα σκάσει, εκτός του ότι θα αλλάξει δραματικά η ανέμελη καθημερινότητά της, αφού θα γίνει άθελά της πρωταγωνίστρια ενός ροζ σκανδάλου, ενδέχεται να δημιουργηθεί πρόβλημα ακόμη και στη δουλειά της.

Είναι, βλέπετε, περίοδος όπου μαγειρεύονται νέα πρότζεκτ και η συγκεκριμένη θεωρείται καλό χαρτί από τους ιθύνοντες του καναλιού της.

Το χειρότερο σενάριο, βέβαια, είναι να έγινε η διαρροή από άνθρωπο του περιβάλλοντος της παρουσιάστριας, ο οποίος είχε πρόσβαση στο κινητό της τηλέφωνο ή σε κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή, όπου εκείνη είχε αποθηκεύσει τις γυμνές φωτογραφίες της.

Διαβάστε ακόμα:  Masterchef  διαρροή 11.04.2019: Αυτή ομάδα είναι η ΝΙΚΗΤΡΙΑ της ομαδικής δοκιμασίας του Χίλτον!-video

Αλλωστε, δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που κρατάει τέτοιου είδους υλικό για προσωπική χρήση.

Σε περίπτωση που ισχύει, λοιπόν, αυτό το σενάριο το ζήτημα παίρνει άλλες προεκτάσεις αφού τίθεται πλέον θέμα δόλου με σκοπό την εκδίκηση ή το κακό της πρωταγωνίστριας του φωτογραφικού υλικού.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν έχει δώσει δικαιώματα για να την κουβεντιάζουν για την προσωπική της ζωή.

Απεναντίας, συγκαταλέγεται σε εκείνες τις παρουσιάστριες που θεωρούνται καθώς πρέπει…

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Tι να κάνεις όταν σε προσβάλλουν και νιώθεις άσχημα

Tι να κάνεις όταν σε προσβάλλουν και νιώθεις άσχημα

Ποιος εκβιάζει την Βασιλική Παπασπύρου;

Ποιος εκβιάζει την Βασιλική Παπασπύρου; Τι είπε για τα ροζ βίντεο που διέρρευσαν στο διαδίκτυο;[φωτο, video]