in ,

Τοπαλούδη: Πως συνδέεται ο ομαδικός βι@σμός της με την δολοφονία. Τι κρύβουν Λουτσάι – Κούκουρας

Τοπαλούδη Πως συνδέεται ο ομαδικός βι@σμός της με την δολοφονία. Τι κρύβουν Λουτσάι – Κούκουρας
Τοπαλούδη Πως συνδέεται ο ομαδικός βι@σμός της με την δολοφονία. Τι κρύβουν Λουτσάι – Κούκουρας

Ποια η σύνδεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη με τον ομαδικό βι@σμο της;

Νέα στοιχεία και καταγγελίες φωτιά στην πολύκροτη υπόθεση με την Ελένη Τοπαλούδη. Στο μικροσκόπιο των Αρχών η σχέση των κατηγορουμένων με τους 3 βιαστές της φοιτήτριας. Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της αδικοχαμένης κοπέλας στη Ρόδο. Ποια είναι η επόμενη κίνηση των αστυνομικών που προσπαθούν να λύσουν το μεγάλο γρίφο.

Διευρύνεται ο κύκλος των ανακρίσεων στην πολύκροτη υπόθεση για την Ελένη Τοπαλούδη, στη Ρόδο, καθώς οι εισαγγελικές αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ που οδήγησαν στη δολοφονία της.

Στο πλαίσιο αυτό, έρχονται στο φως νέα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία, οι 3 δράστες που το 2017 φέρονται να είχαν βιάσει την άτυχη Ελένη Τοπαλούδη, διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με έναν εκ των κατηγορουμένων για τον θάνατό της.

Τη σύνδεση αυτή επιβεβαιώνει και ο θείος του θύματος και δικηγόρος τής οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, τονίζοντας στην εφημερίδα Real News ότι «η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η Αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της, όπως έπρεπε».

Διαβάστε ακόμα:  Masterchef spoiler: Ο «Κρατς» παραδίδει μαθήματα στο "καμάκι" στον Παύλο Ιωαννίδη!-video

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της. Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ».

Ελένη Τοπαλούδη: Στον βιασμό της οι απαντήσεις για τη δολοφονία

“Αν δεν την είχαν αποτρέψει να προχωρήσει σε καταγγελία, πιθανόν να είχαμε άλλη εξέλιξη και η κοπέλα να ζούσε” συμπληρώνει και καταλήγει: “Η διαλεύκανση του συγκεκριμένου στοιχείου της υπόθεσης, είναι κάτι που ζητάει διακαώς η μητέρα της”. Μετά από όλα αυτά διεξάγεται έλεγχος για να διαπιστωθεί αν οι αστυνομικοί διενήργησαν τα δέοντα, όταν η Ελένη Τοπαλούδη τους ενημέρωσε για τον βιασμό της.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το γεγονός πως η Ελένη Τοπαλούδη δεν προχώρησε την καταγγελία των βιαστών της, πιθανόν να ενθάρρυνε τη μετέπειτα συμπεριφορά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της, λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι μεν με τους δε, είχαν φιλικές επαφές. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με καταθέσεις φίλων της 21χρονης, η αδικοχαμένη φοιτήτρια είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από περίπου ένα χρόνο.

Διαβάστε ακόμα:  Συνέβη τώρα! Σκότωσαν την Ιόλη Χατζηλύρα. Βρέθηκε νεκρή σε πάρκο.-photo
“Βιντεοσκόπησαν τον βι@σμό της φοιτήτριας”

Ο βι@σμός μάλιστα είχε βιντεοσκοπηθεί από τους δράστες, οι οποίοι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις, την είχαν ναρκώσει με το περίφημο χάπι του βιασμού. Έκτοτε η Ελένη Τοπαλούδη, ένιωθε ιδιαίτερα ανασφαλής και φοβισμένη. Είχε ζητήσει μάλιστα και ψυχολογική υποστήριξη.

Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας
Εν τω μεταξύ, αυξάνεται το μυστήριο στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας δεν έδειξε καμία επικοινωνία μεταξύ της κοπέλας και των δύο κατηγορουμένων.

Το γεγονός αυτό προκαλεί έκπληξη, καθώς -υποτίθεται- η 21χρονη διατηρούσε σύντομο δεσμό με τον 19χρονο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν ότι η Ελένη Τοπαλούδη και ο 19χρονος κατηγορούμενος επικοινωνούσαν μέσω της εφαρμογής Messenger.

Γι’ αυτό και αναμένεται και η άρση απορρήτου και στο Messenger, προκειμένου να αντλήσουν οι Αρχές χρήσιμες πληροφορίες.

Διαβάστε ακόμα:  Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Τα Χριστούγεννα καθίσαμε δυο κουφάρια σε ένα τραπέζι»

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Έρευνα κόλαφος Κάτι που όλοι έχουμε μέσα στο σπίτι προκαλεί καρκίνο

Έρευνα κόλαφος: Κάτι που όλοι έχουμε μέσα στο σπίτι προκαλεί καρκίνο. Προσοχή [φωτο]

Νίκος Μαυρίκος, Ανατροπή Τον είχαν ξανά απαγάγει ξανά στο παρελθόν

Νίκος Μαυρίκος, Ανατροπή: Τον είχαν ξανά απαγάγει ξανά στο παρελθόν οι…