Πήγε στο Νοσοκομείο με αφόρητους Πόνους στην Κοιλιά. Μόλις οι Γιατροί είδαν ΤΙ άφησε ο Άντρας της μέσα της, Πάγωσαν!

156

Εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε μια επίπεδη και σφιχτή κοιλιά,

ξέρετε ότι είναι πραγματικά δύσκολο να το πετύχετε, αφού η κοιλιακή περιοχή είναι η πιο προβληματική στην απώλεια βάρους.

Όλοι ονειρεύονται σφιχτούς κοιλιακούς μυς, αλλά σε κανέναν δεν αρέσουν οι ασκήσεις κοιλιακών.

Ωστόσο, δεν πρέπει να απελπίζεστε! Υπάρχει ένας θαυματουργός τρόπος για να αποκτήσετε την κοιλιά που πάντα επιθυμούσατε με έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς φυσικής κατάστασης, υπάρχει μια

εξαιρετικά ισχυρή άσκηση που θα σας βοηθήσει να πετύχετε το σκοπό σας, καθώς είναι ακόμη πιο αποτελεσματική από 1000 παραδοσιακούς κοιλιακούς. Είναι επίσης γνωστή ως «σανίδα». Αυτή η άσκηση είναι βέβαιο ότι θα κάνει την κοιλιά σας σφιχτή και επίπεδη, θα βελτιώσει τη στάση του σώματός σας και θα απαλύνει και τον πόνο στην πλάτη σας.

Κατά την διάρκεια του χειρουργείου, οι γιατροί σοκαρίστηκαν ανακαλύπτοντας τι προκαλούσε τον πόνο – η 38χρονη γυναίκα είχε έναν πλάστη μέσα στην κοιλιά της. Ο πλάστης είχε μήκος πάνω από 38 εκατοστά.

Το ιατρικό προσωπικό σοκαρίστηκε με αυτό που ανακάλυψε και ρώτησε την γυναίκα γι’αυτό όταν ξύπνησε μετά την επέμβαση.

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι ήταν στείρα και ότι ο άντρας της την κακοποιούσε.

Η Amita Lokhami, αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τις Γυναίκες, μίλησε στο θύμα για το περιστατικό.

«Σε μια πράξη βιαιότητας έβαλε έναν πλάστη στο σώμα της από την περιοχή του πpωκτού και απείλησε να την σκοτώσει αν μιλούσε σε κάποιον γι’αυτό», είπε η Lokhami. «Την είχε κλειδωμένη στο σπίτι για δύο μέρες μέχρι που η κατάσταση της χειροτέρεψε. Την έφερε στο νοσοκομείο στις 25 Δεκεμβρίου, ωστόσο εξαφανίστηκε όταν ξεκινήσαμε να ερευνούμε το θέμα.»

Ο σύζυγος της γυναίκας αγνοείται αυτή την στιγμή και μια ομάδα αστυνομικών τον αναζητά ώστε να τον συλλάβει.

Η αστυνομία είπε ότι η επιτροπή έπαιξε σπουδαίο ρόλο, γιατί η γυναίκα δεν ήθελε να μιλήσει στην αστυνομία μέχρι που την συμβούλευσαν.

Οι γιατροί λένε ότι σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν τον πλάστη και ότι η ζημιά που προκάλεσε ήταν σοβαρή.

«Η εσωτερική βλάβη ήταν πολύ σοβαρή και θα μπορούσε να είχε πεθάνει», είπε ο Dr. Kedar Singh Shahi. «Το μέγεθος του πλάστη ήταν περίπου 40 εκατοστά, πολύ μεγάλο για να μπει στο ανθρώπινο σώμα.»

Credit: AmericaNow
Πηγή

(Visited 1 times, 1 visits today)
Διαβάστε την συνέχεια εδώ