Πατρινό καρναβάλι 2020: ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΜΕ με την ομορφιά της φετινής βασίλισσας Μαρίας Κυριακοπούλου! Είναι ΘΕΑ!

Πατρινό καρναβάλι 2020: ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΜΕ με την ομορφιά της φετινής βασίλισσας Μαρίας Κυριακοπούλου! Είναι ΘΕΑ!

Το Πατρινό Καρναβάλι 2020 είναι προ των πυλών και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο αποκορύφωμα. Μαζί με τον θεσμό του καρναβαλιού στην όμορφη πόλη της Πάτρας υπάρχει και ο θεσμός της βασίλισσας του καρναβαλιού, η οποία επιλέγεται ανάμεσα από χιλιάδες υποψήφιες.

Φέτος η επιλογή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και ο ανταγωνισμός μεγάλος διότι υπήρχαν πολλές υποψήφιες κοπέλες που διέθεταν τα προσόντα για αυτήν την θέση, κάνοντας πολύ δύσκολο το έργο της επιτροπής.

Τελικά η υποψήφια που επιλέχτηκε , είναι η μελαχρινή καλλονή  και Φοιτήτρια Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης και ραδιοφωνική παραγωγός στον UP FM, Μαρία Κυριακοπούλου από την Πάτρα με καταγωγή και από τα Βλυζιανά Ξηρομέρου.

Η επιτροπή, πέραν από την ομορφιά, συμπεριέλαβε στα κριτήρια επιλογής την προσωπικότητα και τη σχέση της βασίλισσας με το Πατρινό Καρναβάλι, τα οποία είχαν επίσης σημαντικό ρόλο

Πάντως η φετινή βασίλισσα εκτός από τα άλλα προσόντα της είναι και εξαιρετικής ομορφιάς και διαθέτει όλο το πακέτο,  κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε βλέποντας τις φωτογραφίες της.

Διαβάστε περισσότερα