ΠΑΝΙΚΟΣ! Η Πηνελόπη Πλάκα με ατελείωτη ΧΑΡΑΔΡΑ…συγκλόνισε το Σούνιο! ΧΕΙΛΑΡΕΣ

ΠΑΝΙΚΟΣ! Η Πηνελόπη Πλάκα με ατελείωτη ΧΑΡΑΔΡΑ...συγκλόνισε το Σούνιο! ΧΕΙΛΑΡΕΣ

Η Πηνελόπη Πλάκα είναι μια ηθοποιός με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη με πανέμορφα χαρακτηριστικά που έχουν σαγηνεύσει το τηλεοπτικό κοινό. Αν και η Πηνελόπη Πλάκα φοίτησε σε εκκλησιαστικό λύκειο τελικά την κέρδισε η τηλεόραση και το θέατρο. Βέβαια έχει και συμμετοχή στον κινηματόγραφο όπου έκανε το ντεμπούτο της το 2012, με την ταινία του…..

Νίκου Κούνδουρου, «Το πλοίο» ενώ το 2015, πρωταγωνίστησε στο remake της ταινίας «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», της οποίας τα γυρίσματα έγιναν στη Κωνσταντινούπολη….

Η Πηνελόπη Πλάκα  είναι  μια εντυπωσιακή γυναίκα με πού καλές αναλογίες και με συχνές εμφανίσεις στο instagram, όπου ανεβάζει φωτογραφίες που μαζεύουν χιλιάδες θετικά σχόλια.

Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από  τις βουτιές της στο Σούνιο όπου πόζαρε με ανέμελο στυλ ξετρελαίνοντας ακόμη μια φορά τους φίλους της…

View this post on Instagram

• Ποσό μου αρέσει το καλοκαίρι. Είναι η αγαπημένη μου εποχή. Και χαίρομαι δίπλα όταν μας έρχεται λίγο νωρίτερα. Τρελαίνομαι για το μπάνιο στη θάλασσα, τον ήλιο, το αλάτι στο μαλλί, και τις παρέες που έχουνε αυτόν που κάνει την καλύτερη βουτιά και αυτόν που κάνει την χειρότερη. ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ είμαι αυτή που βουτάει με πόδια κολλημένα πάνω και μύτη κλειστή. Αλλά έχει κι αυτό τη χάρη του. Καλό καλοκαιρι παιδιά ! ❤️ • ————————————————————————#summer #summermood☀️ #summertime #summervibes #sea #sun #salty #friends #greece

A post shared by 𝐏𝐢𝐧𝐞𝐥𝐨𝐩𝐢 𝐏𝐥𝐚𝐤𝐚 𝐨𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 (@pinelopiplaka) on

Διαβάστε περισσότερα