ΠΑΝΙΚΟΣ! Η Ιωάννα Τούνη φωτογραφίζεται χωρίς φούστα και ΓΚΡΕΜΙΣΕ το instagram! Φάνηκαν ΟΛΑ!

ΠΑΝΙΚΟΣ! Η Ιωάννα Τούνη φωτογραφίζεται χωρίς φούστα και ΓΚΡΕΜΙΣΕ το instagram! Φάνηκαν ΟΛΑ!

Η Ιωάννα Τούνη μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα. Είτε πρόκειται για βραδινές εξόδους , είτε για διαφημιστικές καμπάνιες η όμορφη παίκτρια του my style rocks ,  φροντίζει να κρατάει σε υψηλά επίπεδα τους καρδιακούς παλμούς του αντρικού κόσμου, με φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram.

Προφανώς για να μας φτιάξει το Σαββατοκύριακο, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε μια φωτογραφία της όπου βασικός σκοπός της ήταν να διαφημίσει μια γυναικεία τσάντα αλλά το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό προς όφελος των θαυμαστών της που έμειναν άφωνοι!

Όπως θα δείτε η Ιωάννα Τούνη φοράει ένα μαύρο δερμάτινο καπέλο και ένα γκρι παλτό που τα συνδυάζει μια ένα μάλλινο γκρι πουλόβερ και δερμάτινες μαύρες μπότες.

Καλά ως εδώ. όμως το ξανθό μοντέλο από την Θεσσαλονίκη ξέχασε να φορέσει φούστα και το γκρι πουλόβερ της φτάνει μέχρι το μηρό αφήνοντας σε κοινή θεά τα δίμετρα πόδια της!

Και όχι μόνο αυτό αλλά η όμορφη ξανθιά σηκώνει και το δεξί της πόδι και γκρέμισε το instagram, δείχνοντας μας ακόμη περισσότερο τον εσωτερικό της κόσμο!

Με λίγα λόγια φάνηκαν όλα…

 

Διαβάστε περισσότερα