ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ LIVE STREAMING 1/12: Ζωντανά το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ LIVE STREAMING 1/12/2019: Ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στο στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης” (1/12, 19:30), στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της superleague.  ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ LINK…

Την Κυριακή το απόγευμα (19.30) ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής. Ενα παιχνίδι που όλοι το περιμένουν πως και πως, ειδικά από τη στιγμή που όσο πλησιάζαμε σε αυτό οι τόνοι ανέβηκαν και από τις δύο πλευρές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ LIVE STREAMING 1/12

Το παιχνίδι  το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ LIVE STREAMING 1/12

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

Μπορείτε όμως  να  παρακολουθήσετε το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ LIVE STREAMING 1/12

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα