ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΟΥΛΒΣ live streaming 12.03.20. Δείτε με ΕΛΛΗΝΙΚΗ περιγραφή τον αγώνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΟΥΛΒΣ live streaming 12.03.20. Δείτε με ΕΛΛΗΝΙΚΗ περιγραφή τον αγώνα

Η Μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό έφτασε! Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει την Πέμπτη  12/3, στις 22.00,στο άδειο στάδιο, λόγω κορωνοιού ,”Γεώργιος Καραϊσκάκης” την αγγλική ποδοσφαιρική  ομάδα της ΓΟΥΛΒΣ , στον πρώτο επαναληπτικό αγώνα, για την φάση των 16 του Europa League. Δείτε πως θα δείτε ΔΩΡΕΑΝ τον αγώνα σε ΖΩΝΤΑΝΗ μετάδοση και με Ελληνική περιγραφή.

Σε στήριξη της οδηγίας για αποφυγή πολυπληθών συγκεντρώσεων η COSMOTE TV, λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για τον αγώνα Ολυμπιακός-Γουλβς και προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τη σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο UEFA Europa League, αποφεύγοντας τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις, αποφάσισε να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα και στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Με τον τρόπο αυτό, στηρίζει έμπρακτα τις οδηγίες της Πολιτείας για προστασία του κοινού από τον νέο κορωνοϊό με την αποφυγή πληθυσμιακών συγκεντρώσεων.

Η COSMOTE TV θα καλύψει την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση της φάσης των «16» του UEFA Europa League, την Πέμπτη 12/3 στις 22.00, με pre-game εκπομπή που επίσης θα μεταδοθεί ελεύθερα και μέσω YouTube (21.00), αλλά και την εκπομπή UEFA Europa League Show στις 00.00 με πλούσια ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών μέσα από το Καραϊσκάκη.

Δείτε  ΕΛΕΥΘΕΡΑ τον αγώνα ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα