Όλα στην ΦΟΡΑ η Ιωάννα Τούνη. Ντύθηκε νοσοκόμα και μας ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ όλους!

Όλα στην ΦΟΡΑ η Ιωάννα Τούνη. Ντύθηκε νοσοκόμα και μας ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ όλους!

Η Ιωάννα Τούνη μας έχει συνηθίσει στις πρωτότυπες εμφανίσεις της που συνήθως  κάνει με ελάχιστα ρούχα και προκαλεί εγκεφαλικά στους θαυμαστές της.  Τώρα με αφορμή τον κορονοιο και τις απόκριες το πήγε ένα βήμα παραπάνω και ντύθηκε νοσοκόμα.

Και ποιος άρρωστος δεν θα ήθελε μια νοσοκόμα σαν την  Ιωάννα να το κανακεύει για να γίνει καλά από πάσα ασθένεια.

Όλα στην ΦΟΡΑ η Ιωάννα Τούνη. Ντύθηκε νοσοκόμα και μας ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ όλους!

Αυτό μάλλον σκέφτηκε και η ξανθιά παίκτρια του my style rocks  και έκανε αυτήν την αμφίεση που ξεσήκωσε τους followers  της στο instagram.

Δείτε την ως νοσοκόμα και αρρωστήστε ελεύθερα, θα σας φροντίσει με τα χεράκια της για να γίνετε απολύτως καλά…

 

View this post on Instagram

??HUGE #GIVEAWAY ???? Θέλει κανείς ένα ολοκαίνουριο #iPhone11Pro ? Γιατί ένας τυχερός/-ή θα κερδίσει: ?Apple iPhone 11 Pro 256GB Space Grey (1.430€) & ? Δωροεπιταγή 100€ για να κάνει ότι αγορά θέλει από το αγαπημένο μου φαρμακείο Pharmacy128 ! Για να μπεις στον #ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ : 1️⃣Follow @pharmacy128.gr . 2️⃣Follow εμένα @j.touni . 3️⃣Tag 3 άτομα (όσες φορές θες) σε σχόλιο. 1 σχόλιο = 1 συμμετοχή, οπότε κάνε ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχόλια μπορείς (με διαφορετικά ταγκ κάθε φορά) για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις στον διαγωνισμό!!! ΞΕΚΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ??‍♀️???? ?.?: Την ημέρα της κλήρωσης (12/3) πρέπει να έχεις το προφίλ σου ΔΗΜΟΣΙΟ, ώστε αν κερδίσεις, να δω πως ακολουθείς σωστά όλα τα βήματα!?Στα σχόλια μπορείς να κάνεις ταγκ και τα ίδια άτομα, αλλά αν κάνεις διαφορετικά αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσεις, γιατί θα σε κάνουν ταγκ πίσω και αυτοί & μπορείτε να συνεννοηθείτε, να πουλήσετε το κινητό και να μοιραστείτε τα χρήματα ?❤️ ???? ????: Η κλήρωση θα γίνει με εφαρμογή, ώστε να βγει δίκαια ο νικητής, ο οποίος θα ανακοινωθεί δημόσια στο προφίλ μου σε στόρυ & θα γραφτεί και κάτω από αυτό το ποστ με την λήξη του διαγωνισμού στις 12/3. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!❤️

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Διαβάστε περισσότερα