Ο Ηλίας Κασιδιάρης ΠΑΡΑΤΗΣΕ την Χρυσή Αυγή και έφτιαξε δικό του κόμμα!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ΠΑΡΑΤΗΣΕ την Χρυσή Αυγή και έφτιαξε δικό του κόμμα!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης με μια ανακοίνωση του στο youtube ανακοίνωσε ότι τα πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι ζοφερά για τον Ελληνικό Λαό.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε  ότι οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σαν στόχο να εποικήσουν την Ελλάδα οι παράνομοι μετανάστες

με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια οι Έλληνες να είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την χώρα…

ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ! Οι καιροί απαιτούν την άμεση δημιουργία και δράση ενός σύγχρονου εθνικού κόμματος, όπως αυτά που κυριαρχούν εκλογικά σε ολόκληρη την Ευρώπη» αναφέρει χαρακτηριστικά στο κέιμενο που συνοδεύει το διάγγελμά τού.

Οπως προαναγγέλλει, «δημιουργούμε ένα κίνημα Ελλήνων για την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του Ελληνισμού, με πρώτος αντικειμενικός σκοπός να υπάρχει στην επόμενη βουλή μία αληθινή εθνική αντιπολίτευση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το κίνημα – κόμμα θα στελεχώνουν «επιφανή και σοβαρά πρόσωπα. Με στελέχη υψηλού επιπέδου, που ξεχωρίζουν σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής και θα αναδείξουν τον πατριωτικό, πολιτικό λόγο ως το αντίπαλο δέος ενάντια στην κοινή αντεθνική γραμμή του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας».

Διαβάστε περισσότερα