Ο αδελφός της πέθανε ξαφνικά. Όταν όμως μετά από 8 μήνες άκουσε την καρδιά του να χτυπάει ξανά…

587

Είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε οικογένειας: ένα τηλεφώνημα και τίποτα πια δεν είναι το ίδιο – ένα αγαπημένο πρόσωπο έχει χαθεί για πάντα.

Για την οικογένεια Heisler, το αγαπημένο αυτό πρόσωπο ήταν ο γιος και αδερφός τους.

Η απώλεια χτύπησε πολύ άσχημα ειδικά την αδερφή του,Casey, που τον αγαπούσε πάρα πολύ.Ο τραγικός θάνατος του Matt ήταν η δεύτερη τραγωδία που χτύπησε τουςHeislers.

Η μικρότερη αδερφή τουMatt, Alicia, πέθανε στην ηλικία των 4 από μία καρδιακή πάθηση.

Ο θάνατος της αδερφής του είχε επηρεάσει πολύ τον Matt, ο οποίος αποφάσισε να γίνει δωρητής οργάνων. Ήθελε να σώσει τις ζωές άλλων εάν έφευγε πολύ νωρίς. Ποτέ δεν περίμενε όμως αυτό να συμβεί τόσο σύντομα.

Η καρδιά του πήγε σε έναν βετεράνο που τον έλεγανTom Meeks. Έπασχε από μία σπάνια καρδιακή πάθηση που είχε διαγνωστεί το 2011. Για εκείνον τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά: εάν δεν έπαιρνε καινούργια καρδιά, θα πέθαινε σύντομα.

Ο Tom είχε απελπιστεί. Πέντε νοσοκομεία αρνήθηκαν να τον χειρουργήσουν. Τελικά, βρήκε την τύχη του στην κλινικήMayo, όπου πήρε την καρδιά τουMatt μετά από μία εκπληκτική σύμπτωση.

Διαβάστε ακόμα:  Τέτοια αρχαιολόγο δεν έχεις ξαναδεί!! Και που να δεις την μπροστινή όψη[ΒΙΝΤΕΟ]

Η οικογένεια του Matt ήθελε να γνωρίσει τον άντρα στον οποίο θα συνέχιζε να χτυπάει η καρδιά του γιου τους. 8 μήνες μετά την επέμβαση, η οικογένεια Heisler κατάφερε επιτέλους να γνωρίσει τον Tom. Ήταν μία πολύ συγκινητική στιγμή για όλους.

Για μία στιγμή, η οικογένεια μπορούσε να αγκαλιάσει την καρδιά που αγαπούσε τόσο πολύ. Κατάφεραν ακόμα και να την ακούσουν να χτυπάει για άλλη μια φορά με στηθοσκόπιο. Ο ήχος τους έκανε να συγκινηθούν.

Ο Tom, που είναι παντρεμένος με 4 εγγόνια δεν μπορούσε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του.

Δείτε την ιστορία τους στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: hefty

Πηγή: fanpage

Διαβάστε την συνέχεια εδώ