ΝΩΝΤΑΣ: Αυτός είναι ο ΜΠΑΡΜΑΝ που έγινε η πέτρα του σκανδάλου στην υπόθεση με το ΒΙΤΡΙΟΛΙ!

ΝΩΝΤΑΣ: Αυτός είναι ο ΜΠΑΡΜΑΝ που έγινε η πέτρα του σκανδάλου στην υπόθεση με το ΒΙΤΡΙΟΛΙ!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης λογίστριας, Ιωάννας Παλιοσπύρου,στην Καλλιθέα.Ήδη η 35χρονη κατηγορούμενη που συνελήφθη από τις αρχές κρίθηκε προφυλακιστέα με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οδηγήθηκε στις φυλακές. από την προανάκριση που διενεργήθηκε αποκαλύφθηκε ότι η πέτρα του σκανδάλου…

υπήρξε ένας 40χρονος πρώην μπάρμαν , που ονομάζεται Νώντας και κατοικεί στου Ζωγράφου στην ίδια περιοχή με την 35χρονη κατηγορούμενη.

Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε διάφορα μαγαζιά στα Επτάνησα και στην Αθήνα. Αγαπά τα ταξίδια και την διασκέδαση ενώ είναι οπαδός του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στις Αρχές με την 35χρονη είχε ελεύθερη ερωτική σχέση.

Ο 40χρονος στην κατάθεσή του περιέγραψε:

«Πριν από περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα… Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, και τελικά αναπτύξαμε μια ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου.
Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη η Ιωάννα, στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της».

Διαβάστε περισσότερα