Μας ΖΑΛΙΣΕ! Η Χριστίνα Πάζιου με φονικό ΝΤΕΚΟΛΤΕ δίνει συμβουλές γυμναστικής! Αντέχετε;

Μας ΖΑΛΙΣΕ! Η Χριστίνα Πάζιου με φονικό ΝΤΕΚΟΛΤΕ δίνει συμβουλές γυμναστικής! Αντέχετε;

Η Χριστίνα Πάζιου είναι η εντυπωσιακή γυμνάστρια με καταγωγή από την Αμφιλοχία και έχει φανατικούς θαυμαστές που την λατρεύουν για διαφορετικούς λόγους. Υπάρχουν θαυμαστές που την ακολουθούν φανατικά στο instagram για να απολαμβάνουν τις φωτογραφίες που ανεβάζει με την εκπληκτική σιλουέτα που διαθέτει…

και υπάρχουν και θαυμαστές που την ακολουθούν για να την συμβουλεύονται πάνω σε θέματα γυμναστικής αφού η ΄δια είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και μια από τις πιο γνωστές personal trainer.

Η Χριστίνα Πάζιου ανέβασε μια εκθαμβωτική φωτογραφία της στο instagram, μέσω της οποίας θέλησε να δώσει κάποιες συμβουλές στους ακολούθους της, έπειτα από απαίτηση τους, για ποια προγράμματα γυμναστικής είναι κατάλληλα για αυτούς.

Στην φωτογραφία που θα δείτε τα προσόντα της γνωστής γυμνάστριας προκάλεσαν απανωτά εγκεφαλικά στον αντρικό πληθυσμό και ταυτόχρονα συνέστησε στους θαυμαστές της , να είναι προσεκτικοί με τα προγράμματα άσκησης που θα επιλέξουν.

Δείτε τι έγραψε:

“Όλες αυτές τις μέρες διαβάζω τόσα πολλά στο διαδίκτυο και λαμβάνω και πάρα πολλά μηνύματα από εσάς κυρίως γιατί δεν ανεβάζω βίντεο με ασκήσεις ή προτάσεις προπόνησης και υγιεινής διατροφής…
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω αυτό το post για να πω την προσωπική μου άποψη, να δώσω απαντήσεις αλλά και να σας εξηγήσω ορισμένα πράγματα που λόγω της ειδικότητάς μου ως Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Mind Fitness Coach γνωρίζω καλύτερα!
Καταρχάς σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο YouTube υπάρχουν άπειρα βίντεο γυμναστικής όπου μπορείτε να βρείτε και να δείτε κυριολεκτικά τα πάντα!
Δεύτερον καθένας που απλά γυμνάζεται για τον εαυτό του, ποστάρει και προτείνει ασκήσεις και προπονήσεις!
Τρίτον οι δίαιτες που θα βρείτε και θα σας προτείνουν για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά ή να μην πάρετε κιλά τώρα που είστε σπίτι απεριόριστες!!
Ναι θα μπορούσα να ανεβάσω κι εγώ λοιπόν τις προτάσεις μου σε όλους εσάς που βρίσκεστε στο σπίτι όμως πιστεύω πως κοινές λύσεις για μια απλή άσκηση τώρα που μένετε μέσα μπορείτε να βρείτε παντού στο Web!
Και κυρίως έχω την επιστημονική άποψη ότι χωρίς καθοδήγηση και έμπνευση από έναν ειδικό για ένα πρόγραμμα που θα σας δοθεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σας είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι το μέγιστο ποσοστό αργά ή γρήγορα θα τα παρατήσει τόσο γιατί δε θα βλέπει αποτέλεσμα όσο και γιατί δε θα βρίσκει το inspiration να συνεχίσει και ειδικά όσο δε βλέπει αποτέλεσμα…
Η συμβουλή μου (για όποιον τη θέλει ή τη χρειάζεται) είναι να διαλέγετε με προσοχή τα βίντεο και τους ανθρώπους που σας τα προτείνουν πριν τα ακολουθήσετε (δεν είναι όλα για όλους…)
& επίσης επενδύστε στη Σωματική και Ψυχική σας Υγεία!
Τώρα που έχετε χρόνο στο σπίτι αξίζει να επενδύσετε σε αυτό!
Είναι επένδυση Ζωής!!
Κι όταν λέω επένδυση δεν εννοώ απαραίτητα οικονομική…
Εννοώ να δώσετε χρόνο και σημασία ώστε να βρείτε το ιδανικό για εσάς!
Το ιδανικό πρόγραμμα, τον ιδανικό προπονητή, το ιδανικό πλάνο διατροφής!
Αυτά από εμένα πάντα με πολύ αγάπη και αληθινό ενδιαφέρον για όλους εσάς που με εμπιστεύεστε και με ακολουθείτε “

View this post on Instagram

Όλες αυτές τις μέρες διαβάζω τόσα πολλά στο διαδίκτυο και λαμβάνω και πάρα πολλά μηνύματα από εσάς κυρίως γιατί δεν ανεβάζω βίντεο με ασκήσεις ή προτάσεις προπόνησης και υγιεινής διατροφής… Αποφάσισα λοιπόν να κάνω αυτό το post για να πω την προσωπική μου άποψη, να δώσω απαντήσεις αλλά και να σας εξηγήσω ορισμένα πράγματα που λόγω της ειδικότητάς μου ως Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Mind Fitness Coach γνωρίζω καλύτερα! Καταρχάς σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο YouTube υπάρχουν άπειρα βίντεο γυμναστικής όπου μπορείτε να βρείτε και να δείτε κυριολεκτικά τα πάντα! Δεύτερον καθένας που απλά γυμνάζεται για τον εαυτό του, ποστάρει και προτείνει ασκήσεις και προπονήσεις! Τρίτον οι δίαιτες που θα βρείτε και θα σας προτείνουν για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά ή να μην πάρετε κιλά τώρα που είστε σπίτι απεριόριστες!! Ναι θα μπορούσα να ανεβάσω κι εγώ λοιπόν τις προτάσεις μου σε όλους εσάς που βρίσκεστε στο σπίτι όμως πιστεύω πως κοινές λύσεις για μια απλή άσκηση τώρα που μένετε μέσα μπορείτε να βρείτε παντού στο Web! Και κυρίως έχω την επιστημονική άποψη ότι χωρίς καθοδήγηση και έμπνευση από έναν ειδικό για ένα πρόγραμμα που θα σας δοθεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σας είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι το μέγιστο ποσοστό αργά ή γρήγορα θα τα παρατήσει τόσο γιατί δε θα βλέπει αποτέλεσμα όσο και γιατί δε θα βρίσκει το inspiration να συνεχίσει και ειδικά όσο δε βλέπει αποτέλεσμα… Η συμβουλή μου (για όποιον τη θέλει ή τη χρειάζεται) είναι να διαλέγετε με προσοχή τα βίντεο και τους ανθρώπους που σας τα προτείνουν πριν τα ακολουθήσετε (δεν είναι όλα για όλους…) & επίσης επενδύστε στη Σωματική και Ψυχική σας Υγεία! Τώρα που έχετε χρόνο στο σπίτι αξίζει να επενδύσετε σε αυτό! Είναι επένδυση Ζωής!! Κι όταν λέω επένδυση δεν εννοώ απαραίτητα οικονομική… Εννοώ να δώσετε χρόνο και σημασία ώστε να βρείτε το ιδανικό για εσάς! Το ιδανικό πρόγραμμα, τον ιδανικό προπονητή, το ιδανικό πλάνο διατροφής! Αυτά από εμένα πάντα με πολύ αγάπη και αληθινό ενδιαφέρον για όλους εσάς που με εμπιστεύεστε και με ακολουθείτε ❤️?

A post shared by Christina Paziou (@christinapaziou) on

Διαβάστε περισσότερα